Birman-maniacs

Ευχαριστω,μολις τελειωσα τη μισθοδοσια και ανακαλυψα οτι ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
καλο Καλοκαιρι, τεμπελοκαθηγητες:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα...
ελα ρε:(πολλα δρομολογια εκοψαν φετος για τα νησια...:(Ελλαδαρα:down::P
Τουλαχιστον θα ειναι και ο Δημητρης μαζι σου...

Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...:down:Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι.:lol:

Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...:down:Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι.
το ζευγος των τρελων...:P
ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο?

Ποιον ξεσηκωμο;
Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια;:lol:

Ποιον ξεσηκωμο;
Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια;:lol:
τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας:P
Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε:redface::redface:

Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε;
Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει.

walter.jpg

ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε?:hmm:
Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε;
Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει.
Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!:lol::lol::down:Τότε θα έρθει στα ίσα του:lol:

τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας:P
Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε:redface::redface:
Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση!:):)

ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε?:hmm:

Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!:lol::lol::down:Τότε θα έρθει στα ίσα του:lol:

Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση!:):)
φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται:(

Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε?
ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα:(...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου...:/:
ποτε φευγετε?
Hi guys.I'm in the airport.:PWe are leaving Paris today.:)July,whenever you can,send me a pm.;)

Hi guys.I'm in the airport.:PWe are leaving Paris today.:)July,whenever you can,send me a pm.;)
I hope you had a safe landing Christina:up:& enjoy Magic Paris:up:
τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? :redface::P
Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια...:redface::redface::lol:

Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!:up:Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία.

Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.:)Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!:confused::lol:)!:hmm:
Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι!:happy:

GALBB6.jpg

GALazrurisnjak3.jpg

GALhurri6.jpg

GALxena8.jpg

Ονειρεμενα γατια!!!!

Από ποιο εκτροφείο;

Μια Μαρια:up::lol:

GALxena8.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back