Birman-maniacs

Μωροοοοοοοο μου!Πολυ μου αρεσε αυτος ο μπεμπης απο την αρχη.Εχει μια γλυκα στο προσωπο.Δεν ειναι καλο που εχει Μ στο προσωπο;
μια χαρα ειναι! Απλα το Μ συνηθως χαρακτηριζει τα tabby...κι ο Μορφεας το ψιλοεχει...
Eιναι πραγματι πολυ ομορφος!

CIMG0493.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας!:)
Πολύ ωραίος γάτος ο Honey, το Μ Γιούλη σημαίνει Μέλι, μην είμαστε αδαείς:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας!:)
Πολύ ωραίος γάτος ο Honey, το Μ Γιούλη σημαίνει Μέλι, μην είμαστε αδαείς:lol:
σαν τα χιονια:up::lol::lol:
θελουμε φωτο του erefer:cool:

Είχαμε βγάλει κατι φωτογραφίες στην Λευκάδα που τον πηγαίναμε βόλτα στο Ξενοδοχείο , θα πέθαινες στα γέλια!!! Σαν να έβγαζες σκυλί:lol::lol::lol:
Αλλα η φωτογραφική πέρασε απο 40 κύματα:D

Είχαμε βγάλει κατι φωτογραφίες στην Λευκάδα που τον πηγαίναμε βόλτα στο Ξενοδοχείο , θα πέθαινες στα γέλια!!! Σαν να έβγαζες σκυλί:lol::lol::lol:
Αλλα η φωτογραφική πέρασε απο 40 κύματα:D
κριμω μωρε...θα ειχε πολυ πλακα:lol:
με λουρακι? και το δεχτηκε?

Δωρακι!!
Κοιτα ομορφια ο Honey σου:inlove:
blue point αλλα με μεγαλο Μ στο μετωπακι!!
οι Catalinες εχουν αδυναμια τελικα στα βαθυγαλανα ματια:inlove:
Για λεγε, σου αρεσει το κρεμ του? :P:lol::lol:

honey_200908_1.jpg

honey_200908_4.jpg

honey_200908_3.jpg
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩ Γάταρος πανέμορφος ισάξιος του Μορφέα μου!!!! Πολύ γλύκα στο βλέμμα του και τοσο κούκλος και τι κορμοστασιά!!!:up::up::up:

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩ Γάταρος πανέμορφος ισάξιος του Μορφέα μου!!!! Πολύ γλύκα στο βλέμμα του και τοσο κούκλος και τι κορμοστασιά!!!:up::up::up:
πραγματι ειναι κουκλος:)

Τις πρώτες 2 μέρες του φαινόταν περίεργο όταν του βάζαμε λουράκι, καθόταν κάτω. Απ'την τρίτη μέρα μόλις πλησίαζε η ώρα που τον βγάζαμε έξω καθόταν σαν αρνάκι και ενώ του έβαζες λουρί σε κοίταζε στα μάτια:lol: Εξω σαν σκυλί πραγματικά μόνο που δεν τράβαγε, πήγαινε και μύριζε τα πάντα, κρίμα για την μηχανή γιατί είχα τραβήξει και video, θα πάθαινες ζημιά αν τον έβλεπες! Γενικά τον έχει ξαναβγάλει η Κατερίνα έξω αλλά ήταν λίγο φοβισμένος, ενώ στην Λευκάδα που τον βγάζαμε συνέχεια έβγαινε με αέρα!

Ξέχασα να σου πώ οτι ράγισε και καρδιές στην Λευκάδα:rolleyes:Μια γατούλα καθόταν έξω απ'την πόρτα του ξενοδοχείου στην βεράντα και τραγούδαγε αυτή απ'έξω και ο άλλος απο μέσα:lol: Μόλις ερχόμασταν το βράδυ για κανα εικοσάλεπτο τριβόταν ακόμα στην πόρτα:D

Τις πρώτες 2 μέρες του φαινόταν περίεργο όταν του βάζαμε λουράκι, καθόταν κάτω. Απ'την τρίτη μέρα μόλις πλησίαζε η ώρα που τον βγάζαμε έξω καθόταν σαν αρνάκι και ενώ του έβαζες λουρί σε κοίταζε στα μάτια:lol: Εξω σαν σκυλί πραγματικά μόνο που δεν τράβαγε, πήγαινε και μύριζε τα πάντα, κρίμα για την μηχανή γιατί είχα τραβήξει και video, θα πάθαινες ζημιά αν τον έβλεπες! Γενικά τον έχει ξαναβγάλει η Κατερίνα έξω αλλά ήταν λίγο φοβισμένος, ενώ στην Λευκάδα που τον βγάζαμε συνέχεια έβγαινε με αέρα!

Ξέχασα να σου πώ οτι ράγισε και καρδιές στην Λευκάδα:rolleyes:Μια γατούλα καθόταν έξω απ'την πόρτα του ξενοδοχείου στην βεράντα και τραγούδαγε αυτή απ'έξω και ο άλλος απο μέσα:lol: Μόλις ερχόμασταν το βράδυ για κανα εικοσάλεπτο τριβόταν ακόμα στην πόρτα:D
:lol:καλα αφασια ο Erefer! :lol:
Λοιπον οι Βιρμανικες γατες ενδεικνυνται και για διακοπες:cool:
:up::lol:

Γιουληηηη!
eros.jpg

evenlove1.jpg

Αυτα τα γατια ειναι σκετη τρελα !!!Τωρα που θα μεινω μονη μου θα παρω ενα ελπιζω δηλαδη.Αν καποιος χαριζει ,δινει καποιο γατακι η γατα να με εχει υποψη του .

Γιουληηηη!
eros.jpg

evenlove1.jpg
Αγαπη μου σοκολατενια:inlove::inlove:
Αυτα τα γατια ειναι σκετη τρελα !!!Τωρα που θα μεινω μονη μου θα παρω ενα ελπιζω δηλαδη.Αν καποιος χαριζει ,δινει καποιο γατακι η γατα να με εχει υποψη του .
θα σε εχουμε:) αν και χωρις να θελω να σε απογοητευσω, αυτο γινεται καθε 100 χρονια...και φετος ηταν αυτη η χρονια:lol:

Undine

η νεα seal των Καταλινων:inlove::inlove:
δεν ειναι ματια αυτα, δεν ειναι βλεμμα αυτο, δεν ειναι πατουσι αυτο, δεν ειναι γουνα αυτη:inlove:

undine200908_1.jpg

undine200908_2.jpg

undine200908_4.jpg

undine200908_6.jpg

Γιατι δεν μπορει να μου κανει καποιος δωρο γατακια σαν τα πανω?????Ειναι υπεροχα!

Γιατι δεν μπορει να μου κανει καποιος δωρο γατακια σαν τα πανω?????Ειναι υπεροχα!
ειναι πραγματι πανεμορφα...αλλα προερχονται απο εκτροφεια οπου τα δινουν με χρηματα:)εχουν εξοδα πολλα τα εκτροφεια που ασχολουνται με αναπαραγωγη φυλων:)

αν ειχα καποια λεφτα δικα μου θα τα εδινα για να αποκτησω ενα .αλλα τωρα δεν εχω και οι γονεις μου σιγα και μην μου δωσουν

αν ειχα καποια λεφτα δικα μου θα τα εδινα για να αποκτησω ενα .αλλα τωρα δεν εχω και οι γονεις μου σιγα και μην μου δωσουν
αν σου αρεσουν τοσο πολυ, αργοτερα που θα εχεις μεγαλυτερα εισοδηματα να παρεις ενα:)

ναι το ξερω απλα επειδη σκεφτηκα οτι μπορει καποιοι να δινουν τα γατακια τους ,οπως εσυ,η να μην μπορουν να κρατησουν τη γατα τους οπως ενας κυριος πριν λιγο καιρο.

Δωρακι!!
Κοιτα ομορφια ο Honey σου:inlove:
blue point αλλα με μεγαλο Μ στο μετωπακι!!
οι Catalinες εχουν αδυναμια τελικα στα βαθυγαλανα ματια:inlove:
Για λεγε, σου αρεσει το κρεμ του? :P:lol::lol:

honey_200908_1.jpg

honey_200908_4.jpg

honey_200908_3.jpg
Tα blue point με το Μ,είναι η αδυναμία μου...:happy::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back