Birman-maniacs

με το γερο Μαριο θελουμε να παμε για ψαροντουφεκο στο Πορο και τα γαιδουρια μας ηλικιας 13 και 16 σερνονται και βαριουνται που ζουνε:down::P:lol::lol:νεα γενια....σφιζει απο ζωη:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαρη μη με ξεσηκωνεις...δε θελω και πολυ:redface::Pκατσε να δουμε πως θα εξελιχθει το κοκκινο της...μαλλον θα γινει σκουρα παντως...ονειρο...
Γιουλη στο λεω:Αν δεν την παρεις θα το μετανιωνεις μια ζωη.Να πεις στον σφιγγο να υποχωρησει αλλιως μετακομισε σε μενα αν ειναι να παρεις τετοιο μωρο.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε κι αυτο,εχουν εναν κουκλο επιβητορα seal:
https://www.sobriquetbirmans.com/index.htm

με το γερο Μαριο θελουμε να παμε για ψαροντουφεκο στο Πορο και τα γαιδουρια μας ηλικιας 13 και 16 σερνονται και βαριουνται που ζουνε:down::P:lol::lol:νεα γενια....σφιζει απο ζωη:lol::lol::lol:
Εγώ πάλι τη βρίσκω όταν πάω με τη μάσκα.Βρίσκω διάφορα,έχω βρει ένα παπούτσι ALL STAR,μια μοκέτα,ένα ποτήρι,ένα μπουκάλι κοκακόλα,το σκουλαρίκι της θείας μου που της έπεσε στα 4 μέτρα:blink:,πάμπερς,σερβιέτες,κάτι μεγάλα κοχύλια,αυτό το ψαρι που το λένε μπράσκα στο Βόλο αλλά ψώφιο,και άλλα πολλά...:rolleyes::lol::up:
Μια άλλη φορά ένα ζευγαράκι βρισκόταν στο πιο απόμερο μέρος της παραλίας και έκαναν ότι κάνουν τα ζευγαράκια στα πιο απόμερα μέρη της παραλίας.Για κακή τους τύχη,τα ίδια μέρη επιλέγω κι εγώ για να εξερευνήσω το βυθό.:P

Εγώ δεν τους είχα δει,γιατί είχα το κεφάλι μέσα και ακολουθούσα ένα ψάρι.
Αλλά αυτό το παλιόψαρο έκανε συνέχεια ελιγμούς,αν και εγώ δεν σταματούσα να το ακολουθώ.

Κάποια στιγμή,κάνει μια στροφή,στρίβω κι εγώ,και στουκάρω στον πισινό αυτουνού!!!!:blink::blink::lol::lol::lol:
Τί ρομαντικό,η Χριστίνα βατραχάνθρωπος!:lol::lol:

Έβαλα την προπέλα,και μη με είδατε!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστινα πεθανα στο γελιο:lol::lol::lol:
ειμαι ψοφια...ποναει ολο μου το απολυτα γυμνασμενο σωμα:P:lol:
και δε πιασαμε λεπι, για ααααααλλη μια φορα:redface::redface::lol:

Χριστινα πεθανα στο γελιο:lol::lol::lol:
ειμαι ψοφια...ποναει ολο μου το απολυτα γυμνασμενο σωμα:P:lol:
και δε πιασαμε λεπι, για ααααααλλη μια φορα:redface::redface::lol:
Εγώ τη στιγμή που το έκανα δεν γέλασα καθόλου!:P:lol:Ήθελα να έρθει μια φάλαινα να με καταπιεί!:lol::lol:Μετά από λίγες μέρες το θυμόμουν και γελούσα!:lol:

Τελικά έγει γεμίσει η θάλασσα βρωμόψαρα,σαν κι αυτό του είχα πάρει από πισω...:P:lol:

Olivia.jpg

Olery3.jpg

Topper.jpg

Lambchop.jpg

jellicle.jpg

Quora.jpg

Kayla.jpg

Lovey.jpg

Woodie.jpg

Wolfie.jpg

Ursula.jpg

Crisco.jpg

Up%20From%20The%20Deep.jpg

yuradreamer2.jpg

zeff.jpg

dixie%20face.jpg

joey2.jpg

Summer--abirwood.jpg

callista.jpg

emma.jpg

εβγαλα το αχτι μου
:rolleyes:
:lol:

μη κανετε παραθεση στο post με τις φωτο περικαλω:redface::P
να μη ξαναεμφανιζονται γιατι ειναι μεγαλες:)

δεν μας πτοουν εμας τα σπασμενα χερια...
και με σπασμενα ποδια ακομα σαρωνουμε βραβεια:lol::lol::lol:

mitchell%20and%20dornberg.jpg

Πω πω ομορφιες!
Οι γατες,γιατι οι κυριες...δεν...:P

Quora.jpg
αυτες ειναι πολυ ωραιες .Πως λεγονται οι χρωματισμοι?
dixie%20face.jpg

Αυτες ειναι blue point νομιζω,σαν το Μορφεα.Η δευτερη δε φαινεται καλα,θα μας πει η Γιουλιτσα (και οχι,δε βλεπω ιχνος κρεμ!)

Πω πω ομορφιες!
Οι γατες,γιατι οι κυριες...δεν...:P
Οι κυριες μπηκαν λογω σπασμενου χεριου:lol:
Quora.jpg
αυτες ειναι πολυ ωραιες .Πως λεγονται οι χρωματισμοι?
dixie%20face.jpg

Αυτες ειναι blue point νομιζω,σαν το Μορφεα.Η δευτερη δε φαινεται καλα,θα μας πει η Γιουλιτσα (και οχι,δε βλεπω ιχνος κρεμ!)
ακριβως! Blue point! :)

Οι ειδικοί επι των χρωμάτων μαζεμένοι...Τουλάχιστον ξέρουμε που να σας βρούμε όταν σας χρειαστούμε...1:P

Οι ειδικοί επι των χρωμάτων μαζεμένοι...Τουλάχιστον ξέρουμε που να σας βρούμε όταν σας χρειαστούμε...1:P
εσεις bicolor δεν ειστε?:P

Καλά, πως το πέτυχες???!:P
Ευτυχώς δεν είμαστε και τόσο χάπατα καλε να μη ξέρω τι είναι το μωρό μου(seal bicolor καραμπινάτο δηλαδη...:cool:)
Απλά επειδή λέω να πάρω και εγώ σιγά σιγά το δρόμο προς την εκτροφή (οχι άμεσα) μπορείτε να μου φανειτε χρήσιμες (:P:)) τώρα στην αρχή που ακόμα μελετώ, αν και τα βασικά τα έχω πιάσει. λιγο sta genetics τα εχω μπλέξει με το agouti και με αυτά...

Καλά, πως το πέτυχες???!:P
Ευτυχώς δεν είμαστε και τόσο χάπατα καλε να μη ξέρω τι είναι το μωρό μου(seal bicolor καραμπινάτο δηλαδη...:cool:)
Απλά επειδή λέω να πάρω και εγώ σιγά σιγά το δρόμο προς την εκτροφή (οχι άμεσα) μπορείτε να μου φανειτε χρήσιμες (:P:)) τώρα στην αρχή που ακόμα μελετώ, αν και τα βασικά τα έχω πιάσει. λιγο sta genetics τα εχω μπλέξει με το agouti και με αυτά...
:lol:σε αυτα όλοι μπλεκομαστε:lol::lol::lol:

Καλημέρα Βιρμανάκια!!! :)Γεμίσατε ομορφιές στο θεμα σας!!!:up:
Για πάτε κι απ΄τα περσάκια να μας χαζέψετε λιγάκι!
:up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back