Birman-maniacs

παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι
:redface::redface::redface:
Εμ όχι που δεν θα έστελνες!!! Και βέβαια αγάπη μου μεγάλη πολύ καλά έκανες και έστειλες. Στην αρχή σύντομο γραμματακι και αργότερα μακρύ:lol::lol::lol:
ΘΑ με καταστρέψετε εσεις οι εκτροφεις. Εγω δεν κάνω εκτροφή αλλα θα γυρίζω τα εκτροφεια σας και θα ζουλάω και όλο και κάποιο θα τσιμπω και στο τέλος θα αγοράσω ή θα νοικιάσω οικία στην εξοχη με χωρους κατάλληλα διαμορφωμένους για γατονια και 1 δωματιακι για εμας:lol::lol::lol:

ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει;:lol:
Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα"):lol:
Εμ αυτο που το βάζεις?:lol::lol:
Ε ρε πλάκες θυμάσαι την μαλάκω που μας κάρφωσε και το έπαιζε κάπως η παπ#%ροβα? Αμ τότε βράζαμε απο τα νεύρα μας τώρα γελάμε. Και τα ζωάκια καρτερικα μας περίμεναν να βγάλουμε ακρη επιτέλους:lol::lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει:hmm:
Μπορει να την προοριζει για αλλου.Ας μας πουν για το ρυζογαλακι...Ποτε λες να σου απαντησουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΘΑ με καταστρέψετε εσεις οι εκτροφεις. Εγω δεν κάνω εκτροφή αλλα θα γυρίζω τα εκτροφεια σας και θα ζουλάω και όλο και κάποιο θα τσιμπω και στο τέλος θα αγοράσω ή θα νοικιάσω οικία στην εξοχη με χωρους κατάλληλα διαμορφωμένους για γατονια και 1 δωματιακι για εμας:lol::lol::lol:
Μια χαρα μου ακουγεται.Αντε οταν θα εχουμε εμεις μωρακια δε θα στα δειχνω να μην κολαζεσαι.:P

Μια χαρα μου ακουγεται.Αντε οταν θα εχουμε εμεις μωρακια δε θα στα δειχνω να μην κολαζεσαι.:P
Τι λες μαρή?Θα μου τα δειχνεις!!!!!!;) Δεν θα τα δει η θεια Αναστασία που ειδε πρώτη τους γονεις τους? Αμ πώς:lol::up::up:

Γιουλη στο αλλο νημα ανεφερες την Αθηνα...τα γατακια της Βασιας και της Αντας τι κανουν;Εχουμε καμια φωτο τους τωρα που μεγαλωσαν;Τελικα τη ζευγαρωσε η Βασια την Αθηνα με τον Ιωνα;

Γιουλη στο αλλο νημα ανεφερες την Αθηνα...τα γατακια της Βασιας και της Αντας τι κανουν;Εχουμε καμια φωτο τους τωρα που μεγαλωσαν;Τελικα τη ζευγαρωσε η Βασια την Αθηνα με τον Ιωνα;
ειναι ολα καλα...:):)ακομα ο Ιωνας δεν τη ζευγαρωσε....

Τα βλεπεις;Πως εγιναν τωρα που μεγαλωσαν;

Τα βλεπεις;Πως εγιναν τωρα που μεγαλωσαν;
δια ζωσης οχι, μονο φωτογραφιες:)

η seal κοπελουδα της Μικαελα..καπως ειναι ε? :hmm::P

seal0909_1.jpg

seal_200909_2.jpg

Δωρα αυτη σου αρεσει? Blue tortie απο τη πρωτη γεννα των καταλινων και κορη της μανας της Σεμελης...της Kitty:)

aleshani_1108_4.jpg

Ιουυυυυ,δε μ'αρεσει καθολου!Πως εγινε ετσι;

τελικα το φετιχ των καταλινων ειναι τα βιολετι ματια...

shani_0708_2.jpg

Δωρα αυτη σου αρεσει? Blue tortie απο τη πρωτη γεννα των καταλινων και κορη της μανας της Σεμελης...της Kitty:)

aleshani_1108_4.jpg
Αυτη ειναι συμπαθητικη,εχει κι ομορφα σημαδια.

παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι
:redface::redface::redface:
Γιούλη θα πάρεις μπεμπα;:D:up: Και είναι και πολύ τσαχπίνα...:rolleyes::inlove:

Μην ανησυχείς,σε εσένα θα τη δώσουν...αλλά ο κ.Μάριος το ξέρει;:hmm::P

η seal κοπελουδα της Μικαελα..καπως ειναι ε? :hmm::P
Ειναι αρκετά τριγωνικό το προσωπάκι της, πιο πολύ μου θυμίζει βalinese με αυτο το τριγωνο μουτρακι!!:PΚαι τα αυτάκια της είναι λιγο, πολύ λίγο περίεργα και δεν νομίζω οτι θα είναι πολύ ωραίο το μασκάκι της όπως τη βλέπω...

Ειναι αρκετά τριγωνικό το προσωπάκι της, πιο πολύ μου θυμίζει βalinese με αυτο το τριγωνο μουτρακι!!:PΚαι τα αυτάκια της είναι λιγο, πολύ λίγο περίεργα και δεν νομίζω οτι θα είναι πολύ ωραίο το μασκάκι της όπως τη βλέπω...
σωστα ολα αυτα, απλα καποιες φορες η ελλιπης μασκα ξεγελαει και αδικει το πραγματικο στρογγυλο σχημα του προσωπου...κι αυτο συμβαινει συχνα στα choc. points. κατσε να σου δειξω ομως μια choc. point με τελειο στρογγυλο προσωπο;)την αδελφη της Σεμελης:)
τα αυτια ποσταρονται μετα το χρονο, και γερνουν προς τα κατω ελαφρα:)

σωστα ολα αυτα, απλα καποιες φορες η ελλιπης μασκα ξεγελαει και αδικει το πραγματικο στρογγυλο σχημα του προσωπου...κι αυτο συμβαινει συχνα στα choc. points. κατσε να σου δειξω ομως μια choc. point με τελειο στρογγυλο προσωπο;)την αδελφη της Σεμελης:)
τα αυτια ποσταρονται μετα το χρονο, και γερνουν προς τα κατω ελαφρα:)
να΄τη:)

fahari_20080921_4a.jpg

fahari_20080921_3a.jpg

arfic, για πες μου τη γνωμη σου γι΄αυτην:rolleyes:

jamaica_20090919_1.jpg

jamaica_20090919_2.jpg

jamaica_20090919_3.jpg

Γιούλη θα πάρεις μπεμπα;:D:up: Και είναι και πολύ τσαχπίνα...:rolleyes::inlove:

Μην ανησυχείς,σε εσένα θα τη δώσουν...αλλά ο κ.Μάριος το ξέρει;:hmm::P
για να το μαθει ζουζου, θα πρεπει να αποφασισω οτι θα τη παρω:P:P
κι εγω δεν ειπα κατι τετοιο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back