Birman-maniacs

Ω ναι,αυτο το ονομα της ταιριαζει γαντι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο,μας σκλαβώνετε:redface::redface:(αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί:P)Καλός ο Φοιβούλης μου αλλά αυτά είναι σαν μπιμπελό να τα έχεις να τα χαζεύεις:happy:
ναι αλλα σκεψου οτι αυτα ειναι ευθραυστα...ο Φοιβος ομως δεν σπαει ποτε:lol:μονο τα σπαει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα σκεψου οτι αυτα ειναι ευθραυστα...ο Φοιβος ομως δεν σπαει ποτε:lol:μονο τα σπαει:lol:
Αχ μεγάλη αλήθεια είπες τώρα!!Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο...:blink::/:

Αχ μεγάλη αλήθεια είπες τώρα!!Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο...:blink::/:
αληθεια? το ειπα λογοπαιχνιδιαρικα:P
ρε το Θεο που ειναι και ζημιαρης:lol:
εμενα μονο η Σεμελη καμια φορα μου ριχνει ενα κηροπηγιο κατω, ευτυχως σιδερενιο:P
οχι μονο δε πετανε κατω πραγματα, σε λιγο θα μου συμμαζευουν και το σπιτι:lol:

παιδια εχετε ακουσει το τραγουδι "η Γατα" της Ασπασιας θεοφιλου απο το Φεστιβαλ τραγουδιου Θεσ/νικης 2007?
τι υπεροχο...
θαυμασια φωνη, προτοτυπη μουσικη και στιχοι καταπληκτικοι!
Μου εφτιαξε τη διαθεση :)

παιδια εχετε ακουσει το τραγουδι "η Γατα" της Ασπασιας θεοφιλου απο το Φεστιβαλ τραγουδιου Θεσ/νικης 2007?
τι υπεροχο...
θαυμασια φωνη, προτοτυπη μουσικη και στιχοι καταπληκτικοι!
Μου εφτιαξε τη διαθεση :)
https://www.music-bazaar.com/main.php?page=artist&id=3065&lfs=gr

Τελειο το τραγούδι Γιουλάκο το είχα ακουσει παλιά. Πραγματικά δείχνει τον χαρακτήρα της γατας!!!:D

Τελειο το τραγούδι Γιουλάκο το είχα ακουσει παλιά. Πραγματικά δείχνει τον χαρακτήρα της γατας!!!:D
σε σχεση με το χαρακτηρα της γυναικας :redface::redface::P

Διονυση στην Ελλαδα λογω ζεστης τα seal σκουραινουν πολυ...ανεξαρτητα απο τις γραμμες...

Γιουλη αυτο ειναι εξακριβωμενο?
Γιατι ρωτησα 2 διαφορετικους εκτροφεις και μου ειπαν οτι ειναι καθαρα θεμα γραμμων και πως η θερμοκρασια δεν παιζει καποιο λογο:hmm:

Γιουλη αυτο ειναι εξακριβωμενο?
Γιατι ρωτησα 2 διαφορετικους εκτροφεις και μου ειπαν οτι ειναι καθαρα θεμα γραμμων και πως η θερμοκρασια δεν παιζει καποιο λογο:hmm:

Ακριβώς;) Ίσα ίσα που η υψηλή θερμοκρασία "ανοίγει" το χρώμα (ειδικά στα άκρα)..

Νομιζω πεταξε λευκο στο σαγονακι η μικρα, κατι που οι εκτροφεις δεν θελουν καθολου:rolleyes::rolleyes:

jamaica_20091004_3.jpg

jamaica_20091004.jpg

αχ βαχ:inlove:φατσα μου:inlove:
jamaica_20091004_2.jpg

Δηλαδή πάει για πετ το αστεράκι;

ο επιβητορας Thunda ο τρομερος...
ενας απο τους μεγαλυτερους Βιρμανους:blink::blink:

thunda_200908_4.jpg

thunda_200908_3.jpg

thunda_200908_2.jpg

thunda_200908_1.jpg

Thunda_20091004.jpg

Thunda_20091004_2.jpg

Thunda_20091004_5.jpg

Δηλαδή πάει για πετ το αστεράκι;
αν ειναι ασπρο κι οχι οφθαλμαπατη δικη μου:lol:
απο κει και περα δεν ξερω τι καψα για να την παρει εχει η αλλη εκτροφεας...πως να μην εχει παντως...ειναι κουκλα η μικρα:)

ο επιβητορας Thunda ο τρομερος...
ενας απο τους μεγαλυτερους Βιρμανους:blink::blink:

thunda_200908_4.jpg

thunda_200908_3.jpg

thunda_200908_2.jpg

thunda_200908_1.jpg

Thunda_20091004.jpg

Thunda_20091004_2.jpg

Thunda_20091004_5.jpg
Ο Βούδας της Βιρμανίας!:blink::lol::up:
αν ειναι ασπρο κι οχι οφθαλμαπατη δικη μου:lol:
απο κει και περα δεν ξερω τι καψα για να την παρει εχει η αλλη εκτροφεας...πως να μην εχει παντως...ειναι κουκλα η μικρα:)
Ναι μωρέ,μια γλύκα είναι!:)

η Undine

undine_20091004_2.jpg

undine_20091004_4.jpg

η Kumori blue - cream

kumori_20091004_2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back