moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με τοση θεραπεια και αριστη διατροφη δεν θα ξανακυλησουν...απλα ειναι ακομα ευαισθητο το εντερακι...!Οχι πολυ,αλλα φοβαμαι μη μου ξανακυλησουν.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αμα ξανακυλησουν θα κυλισω κι εγω μαζι τους.Ξερεις τι ειναι 7 το πρωι να συζηταμε με τη μαμα μου την υφη του σ@#!ου;![]()

Υπαρχουν και χειροτερα...ακριβης χρωματισμος βασει σκατοχρωματολογίου και το σχετικο αρωμα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι αν καποιος με κοιταξει λοξα, θα κοιμηθει στο σαλονι

ΤΕΛΟΣ

moukelis
Επιφανές μέλος

Το κανελονι το πηραν τελικα;Καμια φωτο του πιο μεγαλο εχουμε;
moukelis
Επιφανές μέλος
Δωρα, τον Απριλη μου θα φερετε την Ηλιολουστη, θα μεινει στο δωματιο μου...
Κι αν καποιος με κοιταξει λοξα, θα κοιμηθει στο σαλονι
ΤΕΛΟΣ![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη Τορτελινα λες? Τη Jamaica?Ας αλλαξουμε θεμα.
Το κανελονι το πηραν τελικα;Καμια φωτο του πιο μεγαλο εχουμε;
Ασε οι καταλινες και οι δυο αρρωστησαν με τη γνωστη γριππη και η Μικαελα που θα την παρει εχει προβλημα με τη καρδια της...και το ανεβαλαν να τη παραδωσουν...
ολα καλα ομως με την παραδοση της Περλα στις 5 Δεκεμβρη...
παντως οι καημενες γριππη ξε γριππη τραβουσαν φωτογραφιες προχθες

moukelis
Επιφανές μέλος
Και θα τη δωσουν στην καρδιοπαθη;Στειλε τους παιδι μου μερικες φωτο απο το γυμναστηριο που σφυζεις απο υγεια να της την κλεψουμε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Περαστικα τους!
Και θα τη δωσουν στην καρδιοπαθη;Στειλε τους παιδι μου μερικες φωτο απο το γυμναστηριο που σφυζεις απο υγεια να της την κλεψουμε!![]()

Δωρα ντροπη
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οτι πρέπει για να συνοδεύσει τον καφέΑμα ξανακυλησουν θα κυλισω κι εγω μαζι τους.Ξερεις τι ειναι 7 το πρωι να συζηταμε με τη μαμα μου την υφη του σ@#!ου;![]()

Δώρα ώρες ώρες γίνεσαι ΠΟΛΥ βρόμικηΠεραστικα τους!
Και θα τη δωσουν στην καρδιοπαθη;Στειλε τους παιδι μου μερικες φωτο απο το γυμναστηριο που σφυζεις απο υγεια να της την κλεψουμε!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και την εκανε ετσι

αγαθομουτρο κι αυτο

moukelis
Επιφανές μέλος

Φτανει τωρα;
erefer
Διάσημο μέλος
Περαστικα τους!
Ντρεπομαι.
Φτανει τωρα;

Δώρα μην ντρέπεσαι και εγώ κάτι παρόμοιο σκέφτηκα
... μάλλον είμαστε αυτό που λένε άχρηστοι άνθρωποι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μετρας μερες???
ολα καλα με τις καταλινομικαελες?
bunny
Περιβόητο μέλος
Εμένα ο λαιμός μου είναι χάλια και πηρα άδεια κι έφυγατη Τορτελινα λες? Τη Jamaica?
Ασε οι καταλινες και οι δυο αρρωστησαν με τη γνωστη γριππη και η Μικαελα που θα την παρει εχει προβλημα με τη καρδια της...και το ανεβαλαν να τη παραδωσουν...
ολα καλα ομως με την παραδοση της Περλα στις 5 Δεκεμβρη...
παντως οι καημενες γριππη ξε γριππη τραβουσαν φωτογραφιες προχθες![]()
και κάνω γαργάρες
Υ.Γ. Κορίτσια,να μου κρατήσετε φυλλάδιο γιατί θα αργήσω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες...Εμένα ο λαιμός μου είναι χάλια και πηρα άδεια κι έφυγακαι κάνω γαργάρες
Υ.Γ. Κορίτσια,να μου κρατήσετε φυλλάδιο γιατί θα αργήσω![]()

αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα

elvenstar
Επιφανές μέλος
καλά αφου ντρέπεσαι δεν θα σε ξαναπαινέψουμε τόσοΝτρεπομαι.
Φτανει τωρα;

παιδιά αυτα τα μουσουδια δεν σας τρελαίνουν;;; Εμενα με κάνουν να θέλω να τα προστατέψω μάλλον μου βγάζουν το μητρικό ένστικτοκαι την εκανε ετσι
![]()
![]()
αγαθομουτρο κι αυτο![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος!

erefer
Διάσημο μέλος
πως εισαι αχρηστε ανθρωπε??
μετρας μερες???ολα καλα με τις καταλινομικαελες?
![]()
Μια χαρά είμαι!

Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool