Luna
Περιβόητο μέλος
Δελτιο Εκτατων Βιρμανικων Φαινομενων!!
Τρεμετε ολοι οι εκτροφεις!!
τον Απριλιο ερχονται οι Καταλινες να σας παρουν τα βρακια![]()
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????

ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??

Γιούλη αν φέρουν τον Versacce θα τους δώσω δικό μου βραβείο στην Εκθεση![]()
αυτο ξαναπες το!!κι εγω μαζι σου!!!

τετοιο γατι ειναι για πολλα βραβεια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????
ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??
αυτο ξαναπες το!!κι εγω μαζι σου!!!
τετοιο γατι ειναι για πολλα βραβεια!!![]()

μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανο
μαζι θα το κραταμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...
μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανομαζι θα το κραταμε
![]()
πωπωπωπωπωπω!!!

και τα βρακια μας θα βγαλουμε να τα ανεμισουμε απο την χαρα!!
αν μεινουν σπιτι σου στο δωμα να ξερεις οτι θα μεινω και εγω στον καναπε!
εχασα ενα Σ/Κ με νορβηγομωρα,δεν θα χασω και τον υπεργατο..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ο Υπεργατος...πωπωπωπωπωπω!!!
και τα βρακια μας θα βγαλουμε να τα ανεμισουμε απο την χαρα!!αν μεινουν σπιτι σου στο δωμα να ξερεις οτι θα μεινω και εγω στον καναπε!
εχασα ενα Σ/Κ με νορβηγομωρα,δεν θα χασω και τον υπεργατο..
![]()

Versacce the SuperCat

μαρη φου να του κανεις θα πεσει κατω αυτος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπουνταλοβλαμενο μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
ο Υπεργατος...
Versacce the SuperCat
![]()
μαρη φου να του κανεις θα πεσει κατω αυτος![]()
ααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα οταν ειναι να φευγουν να τον απαγαγεις και να τους πουμε οτι χαθηκε
![]()
![]()
καλα,αυτο εννοειται!!!

δεν παιζει να γυρισει πισω στο σπιτι του αυτος ο γατος!!

αυτο ειναι το πιο κακο υφος που μπορει να παρει
![]()

Fotini
Διάσημο μέλος
Χαιρετω και παλι!
Θα χρειαστω τη βοηθεια σας στην υιοθέτηση μιας μικρης γατας βιρμανιας.
Οπως ειχα προαναφερει προ ημερων η πρωτη μου επαφη ηταν στη Γερμανια μεσω του πατερα μου μιας πανεμορφης θηλυκιας. Αν και δεν εβγαλα πολλα συμπερασματα απο τη πρωτη συντομη επαφη με το βιρμανακι, ο πατερας μου συνεχιζει να μου περιγραφει στο τηλεφωνο με τα καλυτερα το χαρακτηρα της γατουλας του.
Οποτε αποφασιστηκε απο κοινου μαζι με τη κοπελα μου να υιοθετησουμε εχοντας ζυγισει τα υπερ και τα κατα.
Η υιοθετηση θα γινει απο καποιο εκτροφειο της Γερμανιας. Για παραδειγμα το εκτροφειο αυτο--> https://www.catalis-heilige-birma.de/ βρισκεται στο Aalen δηλαδη μια ωρα μακρια απο την εδρα μου στη Γερμανια οποτε βολευει αφανταστα.
Τι γινεται απο εκει και περα? Προτεινετε να επικοινωνησω με email με καποιο εκτροφειο; Ξερετε εφοσον εκδηλωσεις καποιο ενδιαφερον για ποσο διαστημα μπορουν να στο κρατησουν; Το προβλημα ειναι πως προγραμματιζουμε να παμε Γερμανια τον Απριλιο οποτε δεν ξερουμε τοτε τι θα υπαρχει διαθεσιμο. Απο την αλλη πχ η Kazumi που ειναι γεννημενη 18 Οκτωβριου στο συγκεκριμενο εκτροφειο, τον Απριλιο θα ειναι 6 μηνων οποτε φανταζομαι πως για το εκτροφειο θα ειναι ασυμφορο να τη κρατησει τοσο διαστημα για εμας. Οποτε σκεφτομαστε και το σεναριο να παμε για ενα ταξιδι αστραπή ενα τριημερο Γερμανια αρχες Φεβρουαριου ωστε (υποθετικα μιλαμε τωρα) να παραλαβουμε τη kazumi.
Επισης υπαρχει και αυτο το εκτροφειο που βρισκεται σχετικα κοντα μας
https://www.heilige-birma-bayern.de/index1.htm
Εχετε να προτεινετε κατι στην επιλογη γατας Βιρμανιας; Το εκτιμωμενο κοστος που θα πρεπει να υπολογιζουμε ποιο ειναι (απο οσο εχω καταλαβει μιλαμε για 500+ ευρω);
Ιδού και η kazumi![]()
https://www.catalis-heilige-birma.de/babies/catalis/kwurf/Kazumi_20091120_1.jpg
Βλέπω τα Catalino-γατάκια αυξάνονται και πληθύνονται

Κοίτα σουξέ εν Ελλάδι οι Γερμανίδες..!Όπως σου είπαν κι άλλοι είναι πολύ καλό εκτροφείο, οι κοπέλες αγαπούν πολύ τα ζώα τους και βγάζουν γατιά ισορροπημένα με πολύ καλό χαρακτήρα!
Κι ο δικός μου γάτος από εκεί είναι, πήγα ένα ΣΚ στη Γερμανία πέρυσι και τον έφερα
Γιούλη, συγχαρητήρια στη Σεμέλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
τα βρακια ας μας τα πάρουν τα κύπελλα να αφήσουνΔελτιο Εκτατων Βιρμανικων Φαινομενων!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Πλάκα κάνεις;το Σαββατο η ομορφη Περλα θα ερθει στην Ελλαδα![]()
Τέλεια
Ε όχι ρε γμτοσο για τη γατοφορο που ειπα πριν, κατσε λιγο να κουτσομπολεψω το Βασιλη...
Αγορασε μια γατοφορο...τη πιο μεγαλη, τη πληρωσε και πηγαινοντας σπιτι ειδε με μεγαλη λυπη οτι ειχαν ξεχασει μεσα τα δυο μικροτερα μεγεθη!
κρατα τες Βασιλη για τα μωρα!!
Τί κακό είναι αυτό που μας βρήκε;
Αμάν!Δελτιο Εκτατων Βιρμανικων Φαινομενων!!
Ένα ένα καλέ....

Έεετσικοιταξτε τι γραφουν για τη Pearly!!!
Michaela is picking her up and we bring her back saturday to airport,ohhh Pearly is the most beautiful girl we ever seen(seal point)
![]()

Θα σε αφήσουν να ζουλήξεις,ή να σου φέρω και σαλιάρα μαζί με την πιπίλα μου;ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...
μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανο.μαζι θα το κραταμε

Μου τη δίνει αυτό το πράσινο πατάκι τουςαυτο ειναι το πιο κακο υφος που μπορει να παρει![]()
Ζεν μου αλεσει
Εεεε;τα βρακια ας μας τα πάρουν τα κύπελλα να αφήσουν

bunny
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει και ωραιο σκηνικο...στο στυλ μας...ε Χριστινακι?Εμένα ως συνήθως με ξεχάσατε και έμεινα χωρίς προειδοποίηση
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Έεετσιεχει και ωραιο σκηνικο...στο στυλ μας...ε Χριστινακι?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
και απο που?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετοιμοι!!Βιρμανοι ετοιμοι για τη μεγαλη αφιξη αυριο;![]()

απο Γερμανια, φιλη των καταλινων η Μικαελα θα δωσει στο Βασιλη erefer Μια ΚΟΥΚΛΑ seal κοπελουδα ονοματι black pearl...που τα παιδια θα τη πουν Περλαμα δεν μου ειπες εμενα που ρωτησα,τινος ειναι το γατουνι που ερχεται?
και απο που?![]()
φτανει απο Στουτγγαρδη αυριο στις 4.30
Luna
Περιβόητο μέλος
ετοιμοι!!
απο Γερμανια, φιλη των καταλινων η Μικαελα θα δωσει στο Βασιλη erefer Μια ΚΟΥΚΛΑ seal κοπελουδα ονοματι black pearl...που τα παιδια θα τη πουν Περλαφτανει απο Στουτγγαρδη αυριο στις 4.30
![]()
ααα!!!!!!!

αντε με το καλο και να δω και καμια φωτογραφια γιατι αμα δεν εχω εικονα δεν μπορω να φανταστω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool