Birman-maniacs

Δελτιο Εκτατων Βιρμανικων Φαινομενων!!

Τρεμετε ολοι οι εκτροφεις!!
τον Απριλιο ερχονται οι Καταλινες να σας παρουν τα βρακια:lol::lol::lol::lol:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????:blink::blink:
ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??:blink::blink::blink:

Γιούλη αν φέρουν τον Versacce θα τους δώσω δικό μου βραβείο στην Εκθεση:lol::lol::lol:

αυτο ξαναπες το!!κι εγω μαζι σου!!!:):)
τετοιο γατι ειναι για πολλα βραβεια!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????:blink::blink:
ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??:blink::blink::blink:

αυτο ξαναπες το!!κι εγω μαζι σου!!!:):)
τετοιο γατι ειναι για πολλα βραβεια!!:up::up:
ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...:P
μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανο:Pμαζι θα το κραταμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...:P
μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανο:Pμαζι θα το κραταμε:lol:

πωπωπωπωπωπω!!!:blink::blink:
και τα βρακια μας θα βγαλουμε να τα ανεμισουμε απο την χαρα!!:lol:αν μεινουν σπιτι σου στο δωμα να ξερεις οτι θα μεινω και εγω στον καναπε!:happy::happy: εχασα ενα Σ/Κ με νορβηγομωρα,δεν θα χασω και τον υπεργατο..:lol::P:P

πωπωπωπωπωπω!!!:blink::blink:
και τα βρακια μας θα βγαλουμε να τα ανεμισουμε απο την χαρα!!:lol:αν μεινουν σπιτι σου στο δωμα να ξερεις οτι θα μεινω και εγω στον καναπε!:happy::happy: εχασα ενα Σ/Κ με νορβηγομωρα,δεν θα χασω και τον υπεργατο..:lol::P:P
ο Υπεργατος...:lol:
Versacce the SuperCat:lol:

versacce_20091121_5.jpg

μαρη φου να του κανεις θα πεσει κατω αυτος:lol:

αγορι μου....βλεμμα μου...
μπουνταλοβλαμενο μου:inlove::lol:

versacce_20091121_4.jpg

versacce_20091121_3.jpg

Γιαννα οταν ειναι να φευγουν να τον απαγαγεις και να τους πουμε οτι χαθηκε:lol:

versacce_20091121_2.jpg

versacce_20091121_1.jpg

αυτο ειναι το πιο κακο υφος που μπορει να παρει:lol:

versacce_200904_3.jpg

ο Υπεργατος...:lol:
Versacce the SuperCat:lol:

versacce_20091121_5.jpg

μαρη φου να του κανεις θα πεσει κατω αυτος:lol:

ααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Γιαννα οταν ειναι να φευγουν να τον απαγαγεις και να τους πουμε οτι χαθηκε:lol:

versacce_20091121_2.jpg

versacce_20091121_1.jpg

καλα,αυτο εννοειται!!!:rolleyes::rolleyes:
δεν παιζει να γυρισει πισω στο σπιτι του αυτος ο γατος!!:P:P

versacce_200904_3.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

Χαιρετω και παλι!

Θα χρειαστω τη βοηθεια σας στην υιοθέτηση μιας μικρης γατας βιρμανιας.
Οπως ειχα προαναφερει προ ημερων η πρωτη μου επαφη ηταν στη Γερμανια μεσω του πατερα μου μιας πανεμορφης θηλυκιας. Αν και δεν εβγαλα πολλα συμπερασματα απο τη πρωτη συντομη επαφη με το βιρμανακι, ο πατερας μου συνεχιζει να μου περιγραφει στο τηλεφωνο με τα καλυτερα το χαρακτηρα της γατουλας του.

Οποτε αποφασιστηκε απο κοινου μαζι με τη κοπελα μου να υιοθετησουμε εχοντας ζυγισει τα υπερ και τα κατα.

Η υιοθετηση θα γινει απο καποιο εκτροφειο της Γερμανιας. Για παραδειγμα το εκτροφειο αυτο--> https://www.catalis-heilige-birma.de/ βρισκεται στο Aalen δηλαδη μια ωρα μακρια απο την εδρα μου στη Γερμανια οποτε βολευει αφανταστα.
Τι γινεται απο εκει και περα? Προτεινετε να επικοινωνησω με email με καποιο εκτροφειο; Ξερετε εφοσον εκδηλωσεις καποιο ενδιαφερον για ποσο διαστημα μπορουν να στο κρατησουν; Το προβλημα ειναι πως προγραμματιζουμε να παμε Γερμανια τον Απριλιο οποτε δεν ξερουμε τοτε τι θα υπαρχει διαθεσιμο. Απο την αλλη πχ η Kazumi που ειναι γεννημενη 18 Οκτωβριου στο συγκεκριμενο εκτροφειο, τον Απριλιο θα ειναι 6 μηνων οποτε φανταζομαι πως για το εκτροφειο θα ειναι ασυμφορο να τη κρατησει τοσο διαστημα για εμας. Οποτε σκεφτομαστε και το σεναριο να παμε για ενα ταξιδι αστραπή ενα τριημερο Γερμανια αρχες Φεβρουαριου ωστε (υποθετικα μιλαμε τωρα) να παραλαβουμε τη kazumi.
Επισης υπαρχει και αυτο το εκτροφειο που βρισκεται σχετικα κοντα μας
https://www.heilige-birma-bayern.de/index1.htm

Εχετε να προτεινετε κατι στην επιλογη γατας Βιρμανιας; Το εκτιμωμενο κοστος που θα πρεπει να υπολογιζουμε ποιο ειναι (απο οσο εχω καταλαβει μιλαμε για 500+ ευρω);

Ιδού και η kazumi :D
https://www.catalis-heilige-birma.de/babies/catalis/kwurf/Kazumi_20091120_1.jpg

Βλέπω τα Catalino-γατάκια αυξάνονται και πληθύνονται:lol::up::up: Κοίτα σουξέ εν Ελλάδι οι Γερμανίδες..!
Όπως σου είπαν κι άλλοι είναι πολύ καλό εκτροφείο, οι κοπέλες αγαπούν πολύ τα ζώα τους και βγάζουν γατιά ισορροπημένα με πολύ καλό χαρακτήρα!;) Κι ο δικός μου γάτος από εκεί είναι, πήγα ένα ΣΚ στη Γερμανία πέρυσι και τον έφερα:rolleyes:
Γιούλη, συγχαρητήρια στη Σεμέλη:)

Σε ευχαριστω πολυ Φωτεινη ! φιλακια στα ομορφα γατακια σου :)

τον Απριλιο ερχονται οι Καταλινες να σας παρουν τα βρακια:lol::lol::lol::lol:
τα βρακια ας μας τα πάρουν τα κύπελλα να αφήσουν :P:lol::lol:

το Σαββατο η ομορφη Περλα θα ερθει στην Ελλαδα :rolleyes:
Πλάκα κάνεις;:blink: Τέλεια:D
οσο για τη γατοφορο που ειπα πριν, κατσε λιγο να κουτσομπολεψω το Βασιλη...
Αγορασε μια γατοφορο...τη πιο μεγαλη, τη πληρωσε και πηγαινοντας σπιτι ειδε με μεγαλη λυπη οτι ειχαν ξεχασει μεσα τα δυο μικροτερα μεγεθη!

κρατα τες Βασιλη για τα μωρα!!
Ε όχι ρε γμτ:/: Τί κακό είναι αυτό που μας βρήκε;:lol:

τον Απριλιο ερχονται οι Καταλινες να σας παρουν τα βρακια:lol:
Αμάν!:blink: Ένα ένα καλέ....:|:D:D
κοιταξτε τι γραφουν για τη Pearly!!!

Michaela is picking her up and we bring her back saturday to airport,ohhh Pearly is the most beautiful girl we ever seen(seal point)

:up:
Έεετσι;)
ναι Γιαννα...το θεμα ειναι οτι μαλλον θα ερθει η μια για να κατσει η αλλη με τις γατες και τα σκυλια και τους δυο αντρες τους...
μονο να μας φερει το Βιρμανικο ινδαλμα Γιαννα!!!μονο αυτο...κι εγω θα ειμαι κολλημενη στο κλουβι του και θα φερω και πανο.μαζι θα το κραταμε
Θα σε αφήσουν να ζουλήξεις,ή να σου φέρω και σαλιάρα μαζί με την πιπίλα μου;:lol:

Μου τη δίνει αυτό το πράσινο πατάκι τους:redface: Ζεν μου αλεσει:P
τα βρακια ας μας τα πάρουν τα κύπελλα να αφήσουν
Εεεε;:confused::lol::lol::lol:

Εμένα ως συνήθως με ξεχάσατε και έμεινα χωρίς προειδοποίηση
Pearlie1-1.jpg

Εμένα ως συνήθως με ξεχάσατε και έμεινα χωρίς προειδοποίηση
Pearlie1-1.jpg
εχει και ωραιο σκηνικο...στο στυλ μας...ε Χριστινακι?;):P

Βιρμανοι ετοιμοι για τη μεγαλη αφιξη αυριο;:up:

μα δεν μου ειπες εμενα που ρωτησα,τινος ειναι το γατουνι που ερχεται?
και απο που?:P

Βιρμανοι ετοιμοι για τη μεγαλη αφιξη αυριο;:up:
ετοιμοι!!:up::up::up:
μα δεν μου ειπες εμενα που ρωτησα,τινος ειναι το γατουνι που ερχεται?
και απο που?:P
απο Γερμανια, φιλη των καταλινων η Μικαελα θα δωσει στο Βασιλη erefer Μια ΚΟΥΚΛΑ seal κοπελουδα ονοματι black pearl...που τα παιδια θα τη πουν Περλα:)φτανει απο Στουτγγαρδη αυριο στις 4.30:)

ετοιμοι!!:up::up::up:

απο Γερμανια, φιλη των καταλινων η Μικαελα θα δωσει στο Βασιλη erefer Μια ΚΟΥΚΛΑ seal κοπελουδα ονοματι black pearl...που τα παιδια θα τη πουν Περλα:)φτανει απο Στουτγγαρδη αυριο στις 4.30:)

ααα!!!!!!!:up::up::up::up:αντε με το καλο και να δω και καμια φωτογραφια γιατι αμα δεν εχω εικονα δεν μπορω να φανταστω!!!:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back