Birman-maniacs

μαρη μηπως να την πω "Λίλα η χαζοξανθια" αν ειναι λιλα?:lol::lol:
και Μελα η μαυροτσουραπω αν ειναι seal?
Εκτος απο δικο μας μωρο που δε θα παρεις αν συνεχισεις ετσι θα κατασχω και τα ηδη υπαρχονται και τα on the way!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως θα συμφερει για βαφτιστηρι,γιατι καλτσες εχει ηδη,μονο παπουτσια θα φερνω το Πασχα...:lol:
:lol::lol::lol:και το αυγο και τη λαμπαδα ε?? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτος απο δικο μας μωρο που δε θα παρεις αν συνεχισεις ετσι θα κατασχω και τα ηδη υπαρχονται και τα on the way!:mad:
παψε μαρη πλακα κανω:lol:
Elodie!! πολυ ωραιο! :rolleyes:αν τη φωναζω "Ντινα" θα εχω θεμα με τη μαμα του Μαριου...:hmm::lol:

:lol::lol::lol:και το αυγο και τη λαμπαδα ε?? :lol:
Λαμπαδα δε φερνω,μπορει να καψουμε κανενα μουστακι.Αυγο δεν κανει,μπορω αν θελετε να φερω καμια gourmet κονσερβα που εχει σουφλε αυγο,κανει;:lol::lol::lol:Εξαλλου μην περιμενεις να παει πολυ μπροστα με αθρησκη νουνα το κοριτσι...υποτιθεται οτι εγω θα τη βαλω στο σωστο δρομο;:lol::lol::lol:

Να τις βγαλεις Elodie και Eclair!:up:

Λαμπαδα δε φερνω,μπορει να καψουμε κανενα μουστακι.Αυγο δεν κανει,μπορω αν θελετε να φερω καμια gourmet κονσερβα που εχει σουφλε αυγο,κανει;:lol::lol::lol:Εξαλλου μην περιμενεις να παει πολυ μπροστα με αθρησκη νουνα το κοριτσι...υποτιθεται οτι εγω θα τη βαλω στο σωστο δρομο;:lol::lol::lol:

Να τις βγαλεις Elodie και Eclair!:up:
that's it Νονα μας!! Τελειωσαμε με τα ονοματα! :up:Κατοχυρωθηκαν! :up:
αντε να μας ζησουν κουμπαρουλα...να τις ειχαμε κιολας:lol:

Δωρα λες να χρειαστει να κολησουμε και το - Maria διπλα σε καθε ονομα? :/::P:lol:

Eclair

5.jpg

Εlodie

7.jpg

τους παει πολυ! :up:

Eλπιζω οχι...:hmm::lol::lol::lol:
αν χρειαστει να μπει, μετα θελω να με βρεις και ονομα για αντρα:lol:

σου ειπα οτι και ο Χρηστος βρηκε ονομα για τον αρσενικο λιλα british που καποτε θα αποκτησει??

αν χρειαστει να μπει μετα θελω να με βρεις και ονομα για αντρα:lol:
Σκετο ονομα;:lol:Ευκολο!:lol:

σου ειπα οτι και ο Χρηστος βρηκε ονομα για τον αρσενικο λιλα british που καποτε θα αποκτησει??
Ω Θεε μου...δεν ξερω αν θελω να το ακουσω...:lol:

Ω Θεε μου...δεν ξερω αν θελω να το ακουσω...:lol:
"Λαερτης"! :blink::lol:
δεν εχω παιδι εγω...:blink:
αυτο μου λεει και ΤΕΛΟΣ.__
μαλλον μου εμοιασε λιγο...:hmm::lol:

Μα λιλα βρετανος...ΛΑΕΡΤΗΣ;Ναι Γιουλη,σιγουρα δικο σου παιδι ειναι...:lol:

Μα λιλα βρετανος...ΛΑΕΡΤΗΣ;Ναι Γιουλη,σιγουρα δικο σου παιδι ειναι...:lol:
και δεν ξεκολαει με τιποτα...:lol:
τωρα κανει ερευνα για τις πωλησεις Χριστουγεννιατικων ημερολογιων φετος σε σχεση με περσι:blink::blink:
και δεν διαβαζει καθολου αυτες τις μερες που κλεισαν για τη γριππη...φωναζω γκαριζω...κι αυτος μου λεει οτι μειωθηκαν οι πωλησεις μαλλον λογω κρισης...
:blink::blink:

7.jpg

τους παει πολυ! :up:

ιιιι!!!!μα τι καλα και φουσκωτα που ειναι....:inlove::inlove::inlove::inlove:

"Λαερτης"! :blink::lol:
δεν εχω παιδι εγω...:blink:
αυτο μου λεει και ΤΕΛΟΣ.__
μαλλον μου εμοιασε λιγο...:hmm::lol:

ιιιου...Λαερτης???ντροπη να του πεις!!!

και δεν ξεκολαει με τιποτα...:lol:
τωρα κανει ερευνα για τις πωλησεις Χριστουγεννιατικων ημερολογιων φετος σε σχεση με περσι:blink::blink:
και δεν διαβαζει καθολου αυτες τις μερες που κλεισαν για τη γριππη...φωναζω γκαριζω...κι αυτος μου λεει οτι μειωθηκαν οι πωλησεις μαλλον λογω κρισης...
:blink:

:lol::lol::lol::lol: τι παιδι ειναια αυτο????????

ειδατε τι μας εκανε ο Ομηρος?
Εμενα με το Καλυψω και του Χρηστου με το Λαερτη:hmm:ο Ομηρος φταιει:lol:

ειδατε τι μας εκανε ο Ομηρος?
Εμενα με το Καλυψω και του Χρηστου με το Λαερτη:hmm:ο Ομηρος φταιει:lol:

πρεπει να σταματησουν να διδασκουν αρχαια και γενικα προιστορικα κειμενα!!! δεν ξερει κανεις σε ποιο τομεα μπορει να επιρεασουν καποιο παιδι..:P;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back