ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.281 08-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να σταματησουν να διδασκουν αρχαια και γενικα προιστορικα κειμενα!!! δεν ξερει κανεις σε ποιο τομεα μπορει να επιρεασουν καποιο παιδι.. Click για ανάπτυξη... καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #40.282 08-12-09 13:43 Εγω θα βαλω τις δαφνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.283 08-12-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα βαλω τις δαφνες. Click για ανάπτυξη... Ναι...διπλα στα κυπελαπανω εκει θα κατσουν τα στεμενα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #40.284 08-12-09 13:48 Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.285 08-12-09 13:48 Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να σταματησουν να διδασκουν αρχαια και γενικα προιστορικα κειμενα!!! δεν ξερει κανεις σε ποιο τομεα μπορει να επιρεασουν καποιο παιδι.. Click για ανάπτυξη... καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #40.282 08-12-09 13:43 Εγω θα βαλω τις δαφνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.283 08-12-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα βαλω τις δαφνες. Click για ανάπτυξη... Ναι...διπλα στα κυπελαπανω εκει θα κατσουν τα στεμενα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #40.284 08-12-09 13:48 Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.285 08-12-09 13:48 Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα βαλω τις δαφνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.283 08-12-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα βαλω τις δαφνες. Click για ανάπτυξη... Ναι...διπλα στα κυπελαπανω εκει θα κατσουν τα στεμενα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #40.284 08-12-09 13:48 Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.285 08-12-09 13:48 Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω θα βαλω τις δαφνες. Click για ανάπτυξη... Ναι...διπλα στα κυπελαπανω εκει θα κατσουν τα στεμενα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #40.284 08-12-09 13:48 Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.285 08-12-09 13:48 Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.285 08-12-09 13:48 Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα αν τυχον η Νορβηγιδουλα μου ειναι γαλανολευκη με τετοιο ντεκορ θα σκασω μυτη...διπλα στο κυριο τα των Κυκλαδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η moukelis έγραψε: #40.286 08-12-09 13:49 Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.287 08-12-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια! ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη. Click για ανάπτυξη... μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας! Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω! το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.288 08-12-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους... Click για ανάπτυξη... οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #40.289 08-12-09 13:51 Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.290 08-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ; Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.291 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #40.292 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.293 08-12-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #40.294 08-12-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ποια προιστορικα μαρη? α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση αμ πως...αλλως με τη σημαια αλλως με το χιτωνα Click για ανάπτυξη... θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!! και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show. Click για ανάπτυξη... μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.295 08-12-09 13:59 Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοτε κλαααααψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #40.296 08-12-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!! και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή?? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.297 08-12-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε κλαααααψε. Click για ανάπτυξη... κλα(π)σε θες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η moukelis έγραψε: #40.298 08-12-09 14:09 Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.299 08-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2013 2014 2015 2016 2017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του. Click για ανάπτυξη... σταματα καλε...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα τωρα θελω εναν σπονσορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Luna έγραψε: #40.300 08-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα! Click για ανάπτυξη... αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!! ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.