ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ποια προιστορικα μαρη?πρεπει να σταματησουν να διδασκουν αρχαια και γενικα προιστορικα κειμενα!!! δεν ξερει κανεις σε ποιο τομεα μπορει να επιρεασουν καποιο παιδι..![]()

α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!
οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα
να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση

αμ πως...αλλως με τη σημαια

αλλως με το χιτωνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι...διπλα στα κυπελαΕγω θα βαλω τις δαφνες.![]()

πανω εκει θα κατσουν τα στεμενα μου

moukelis
Επιφανές μέλος
ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μμμμ....θα φατε τη πουδρα μας!Στο κεφαλι μαρη,να μασουλαω και καμια!
ΤΑ εστεμμενα;Κανονισε να παρεις τελικα λιλουκα και να τη φερεις να κονταροχτυπηθει με το Ηλιαχτιδακι μου τον Απριλη.

Μαλλον οχι...το ηλιαχτιδονι εγω θα το παρουσιασω!
το οποιον σημαινει οτι κι αυτο θα σκισει... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο?Εσυ μαρη ηθελες τριχρωμη!Αντε σε βλεπω με καμια black tabby τελικα και με διακοσμηση κορμους...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:Τι λες μαρη,δυο μαναδες και δυο πατεραδες θα ερθουμε,και θα το παρουσιασεις εσυ;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Αμε!Αλλα οχι απο αυτη τη γεννα,σπο την επομενη κι αν μας κανει τη χαρη η μικρη και βγαλει μπλε-κρεμ με λευκο.οχι οχι! δεν θελω black tabby...θελω μπλε tortie με λευκο...γινεται αυτο?![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show.
που σου γμτ δεν ημουν πιστευτη

Στο Αμστελοδαμο δεν μπορω να ερθω!

Luna
Περιβόητο μέλος
καλε ποια προιστορικα μαρη?
α...εμεις ειμαστε λατρεις των αρχαιων κειμενων!οριστε μας! Να χασουμε και την Ελληνικη μας ταυτοτητα
να θυμηθω Γιαννα να ζητησω για ντεκορ με πιετες κα χλαμυδα απο τη μαμα σου στην επομενη εκθεση
αμ πως...αλλως με τη σημαιααλλως με το χιτωνα
![]()

θα σου κανω εγω φουστα με πιετες απο σημαια για να εισαι και πρωτοτυπη!!

και θα φερουμε και τον Βεργή να κατσει διπλα απο το κλουβι με την φουστανέλα του!!

Ααααααασε τις κλαψες,αυτα στη Γιαννουλα,στην κακια εκτροφεα δεν πιανουν.Αμα θες κλεισε εισητηριο για Αμστερνταμ να την παρουσιασουμε μαζι στο πρωτο της show.
μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!!

και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή??
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα!μην εισαι κακια καλεεε!!ειναι ευαισθητη η Γιουλη!!
και τι εννοεις αυτα στην Γιαννουλα???εεε????τι ειμαι εγω?καμια μαλακή??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σταματα καλεΑ δε σε νοιαζει ε;Καλα τοτε,θα το πω στο τριχρωμο κοριτσι μου να το εχει υποψιν του.
...μολις τελειωσα το σχεδιασμο της οικιας Μορφεα
τωρα θελω εναν σπονσορα

Luna
Περιβόητο μέλος
Οχι καλε,προς Θεου,εσυ εισαι πετρα!![]()
αι στο καλο...εγω δεν ειμαι απλα πετρα...ΒΡΑΧΟΣ ειμαι!!!ακλονητος!!!

ενταξει???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool