Mini_:)
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα και καλωσηρθατε!
Ελτροφειο βιρμανικων δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα,αλλα θα σας κατατοπισουν οι ιδιοκτητες γατων αυτης της φυλης καλυτερα.Προς το παρον,ριξτε μια ματια εδω.![]()
καλημερα,γνωριζω οτι δεν υπαρχει εκτροφειο βιρμανιας στην ελλαδα(δυστηχως)γι αυτο κ δεν εχω υιοθετησει ακομα
αλλα βλεποντας τις φιλες εδω μεσα ελπιζω να με βοηθησουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα στρίγγλα και κακιά εκτροφέα!!! Αντε να χαθεις που με κορόιδεψες κατευθείαν. Δεν ντρέπεσαι καθόλου βλέπω. Και... μου χρωστας κι ένα στοίχημα (δεν θυμαμαι τι βάλαμε βέβαια και αν βάλαμε) που εγω έλεγα πως ο Γιογκι θα σαρώσει εν αντιθέσει με εσένα κυρία μου. Και το αλλάζω το τροπάριο. Θα φέρω βαφή να σου βάψω το ξανθό μαλλί και θα φέρω ενδυμασία της Jane για σένα στην επόμενη έκθεση. Να για να μάθεις.Mπορει να μας φανεις χρησιμη του χρονου αν θελουμε να διωξουμε κανεναν ανεπιθυμητο...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα λατρεία μου!Καλημέρα στρίγγλα και κακιά εκτροφέα!!! Αντε να χαθεις που με κορόιδεψες κατευθείαν. Δεν ντρέπεσαι καθόλου βλέπω. Και... μου χρωστας κι ένα στοίχημα (δεν θυμαμαι τι βάλαμε βέβαια και αν βάλαμε) που εγω έλεγα πως ο Γιογκι θα σαρώσει εν αντιθέσει με εσένα κυρία μου. Και το αλλάζω το τροπάριο. Θα φέρω βαφή να σου βάψω το ξανθό μαλλί και θα φέρω ενδυμασία της Jane για σένα στην επόμενη έκθεση. Να για να μάθεις.![]()

Σου εχω πει οτι σε αγαπαω περισσοτερο οταν με βριζεις; (μη με ρωτησεις γιατι,ολοι οι ανθρωποι εχουν ενα κουσουρι
)Δε βαλαμε στοιχημα,λαθος θυμασαι.

Θα βαψεις ξανθο το μαυρο μαλλι μου;

Δε μου παει η στολη της Τζειν,ασε που δε θα το επιτρεψει και ο αντρας μου.Θες να με ντυσεις μικρη Ολλανδεζα;Να φερω και τσοκαρακια απο την Ολλανδια;
Luna
Περιβόητο μέλος
Kαλή ιδέα αυτή με τους κορμούς. Και... για αμφίεση μπορειτε να ντυθείτε Jane η κοπελιά του Ταρζάν. Αν έχετε πρόβλημα εσείς δεν πειράζει, ντύνομαι εγώ και αδειάζει ΟΛΗ η έκθεση όταν με δειΟπου φύγει φύγει και διποδα και τετράποδα.
Και τώρα μην γελάσει καμμιά σας με το σχόλιό ούτε απο έξω σας ούτε απο μέσα σας γιατι θα το πάρω προσωπικά οτι με κοροϊδεύετε την κουκλάρα![]()
μην παρεξηγηθεις καθολου!!

και δεν γελαω γιατι θα εισαι χαλια,αλλα γιατι θα ειναι τρελο θεαμα!!

Νεοφερμένο μέλος
καλως ηλθατε στο forum και στο θεμα των Birmaniacs!
Ακομα εκτροφειο Βιρμανικων δεν υπαρχει στην Ελλαδα, προβλεπεται δημιουργια εκτροφειων μεσα στο 2010.
Αυτο ειναι το Link για πληροφοριες της φυλης www.birman.gr
οπου εχει και εκτροφεια του εξωτερικου.
καλημερα,το σαιτ ειναι τελειο,προσπαθησα να μιλησω με ενα εκτροφειο στην γερμανια που εχετε προτεινει σε αλλους χρηστες(catalis) αλλα δυστηχως μου βγαινει τηλεφωνητης...ξερεις αν μπορουν να μου στειλουν ελλαδα η πρεπει να παω εγω μια βολτα απο εκει???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δυο Βιρμανες που γεννουν ταυτοχρονα τα μωρα τους...παρολο που η εκτροφεας τις εβαλε χωρια επεμεναν να γεννησουν μαζι στο ιδιο κουτι...
ωδινες...
η μια πλένει τα μωρα της αλλης...
οι γεννες τελειωσαν

η μια μαμα φοραει το ειδικο φουστανακι για να μην θηλασει τα μωρα της για 24 ωρες επειδη ειναι bloodtype B κι ετσι αναλαμβανει το ταισμα η αλλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλυτερα να τους στειλεις e mail! Εργαζονται.καλημερα,το σαιτ ειναι τελειο,προσπαθησα να μιλησω με ενα εκτροφειο στην γερμανια που εχετε προτεινει σε αλλους χρηστες(catalis) αλλα δυστηχως μου βγαινει τηλεφωνητης...ξερεις αν μπορουν να μου στειλουν ελλαδα η πρεπει να παω εγω μια βολτα απο εκει???
Πρεπει να πας απο εκει να το παρεις οταν συμφωνησετε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι υπεροχες!!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο Σουηδια...κατσε να το ψαξω παλι ποιο ειναι...Απιστευτο,τι γλυκα πλασματα...Απο ποιο εκτροφειο ειναι Γιουλη;
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα,το σαιτ ειναι τελειο,προσπαθησα να μιλησω με ενα εκτροφειο στην γερμανια που εχετε προτεινει σε αλλους χρηστες(catalis) αλλα δυστηχως μου βγαινει τηλεφωνητης...ξερεις αν μπορουν να μου στειλουν ελλαδα η πρεπει να παω εγω μια βολτα απο εκει???
Ο μονος τροπος για να παρεις βιρμανακι απο εκτροφειο είναι να πας στη χωρα οπου υπαρχει το εκτροφειο ή να κανεις υπομονη για τη δημιουργια εκτροφείου εδω απο τη Γιουλη.
Οι καταλινες το μονο διαθεσιμο βιρμανακι που εχουν ειναι τον Kenzo (και αυτο με καθε επιφυλαξη) ενω αναμενω να με ενημερωσουν για τη μικρη kazumi (την οποια ναι μεν την εμφανιζουν ως διαθεσιμη στην ιστοσελιδα τους αλλα εχει εκδηλωσει ηδη καποιος ενδιαφερον) σε περιπτωση που τελικα δεν δοθει

Υπαρχει και το εκτροφειο της Michaela (ειδατε; Μαθαινω γρηγορα
) με καποια διαθεσιμα lilac-tabby-point μικρα αλλα χωρις φωτος 
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι τόσο στοργικά πλάσματα...οχι σαν τα δύο τερατάκια της ζωής μου που τη βρίσκουν να παίζουν φάπες!

)Πάω σπίτι να δώσω ένα κονσερβάκι για έκπλήξη!!!
Νεοφερμένο μέλος
Ο μονος τροπος για να παρεις βιρμανακι απο εκτροφειο είναι να πας στη χωρα οπου υπαρχει το εκτροφειο ή να κανεις υπομονη για τη δημιουργια εκτροφείου εδω.
Οι καταλινες το μονο διαθεσιμο βιρμανακι που εχουν ειναι τον Kenzo (και αυτο με καθε επιφυλαξη) ενω αναμενω να με ενημερωσουν για τη μικρη kazumi (την οποια ναι μεν την εμφανιζουν ως διαθεσιμη στην ιστοσελιδα τους αλλα εχει εκδηλωσει ηδη καποιος ενδιαφερον) σε περιπτωση που τελικα δεν δοθει![]()
ευχαριστω για την πληροφορια,μαλλον θα περιμενω για την δημιουργια εκτροφειου στην ελλαδα γιατι μου ειναι αδυνατον (λογω δουλειας) ενα ταξιδι στο εξωτερικο

υ.γ ομορφουλα η kazumi...με το καλο

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι για!!!Έτσι χωρις λόγο θα ρχόμουν να στα πρήξω??!!!Βιρμανικων?? συγνωμη καταλαβα ragdoll λογω του Μανου...sorry ημουν και απασχολημενη με την εκθεση!
Καλη επιτυχια!!!!!![]()

Εξάλλου το μανουδάκι είναι neuter... Ευχαριστώ για την ευχή και το ΄΄ιδιο επιθυμώ και δι' υμάς!
Θα αποτανθώ σε σενα όταν έρθει η ώρα Γιούλιτσκα, να σαι σίγουρη, διότι "Βιρμανοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι"!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενας για ολους και ολοι για εναν!!!Ναι για!!!Έτσι χωρις λόγο θα ρχόμουν να στα πρήξω??!!!Εξάλλου το μανουδάκι είναι neuter... Ευχαριστώ για την ευχή και το ΄΄ιδιο επιθυμώ και δι' υμάς!
Θα αποτανθώ σε σενα όταν έρθει η ώρα Γιούλιτσκα, να σαι σίγουρη, διότι "Βιρμανοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι"!!
![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
φαινομενο οι ατιμες!!!Γιουλη τι τελειες που ειναι οι μαμαδες;;;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

στον υπολογιστη του σπιτιου θα βαλω ενα απο τα τζακια

εδω δεν μας επιτρεπει το συστημα...εχουμε το logo της εταιριας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool