Birman-maniacs

Καλημερα και καλωσηρθατε!
Ελτροφειο βιρμανικων δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα,αλλα θα σας κατατοπισουν οι ιδιοκτητες γατων αυτης της φυλης καλυτερα.Προς το παρον,ριξτε μια ματια εδω.:)

καλημερα,γνωριζω οτι δεν υπαρχει εκτροφειο βιρμανιας στην ελλαδα(δυστηχως)γι αυτο κ δεν εχω υιοθετησει ακομα :( αλλα βλεποντας τις φιλες εδω μεσα ελπιζω να με βοηθησουν...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου προβλεπεται η ιδρυση εκτροφειων και στη χωρα μας μεσα στην επομενη χρονια,ισως να αξιζει να περιμενετε λιγακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mπορει να μας φανεις χρησιμη του χρονου αν θελουμε να διωξουμε κανεναν ανεπιθυμητο...:lol::lol::lol::P
Καλημέρα στρίγγλα και κακιά εκτροφέα!!! Αντε να χαθεις που με κορόιδεψες κατευθείαν. Δεν ντρέπεσαι καθόλου βλέπω. Και... μου χρωστας κι ένα στοίχημα (δεν θυμαμαι τι βάλαμε βέβαια και αν βάλαμε) που εγω έλεγα πως ο Γιογκι θα σαρώσει εν αντιθέσει με εσένα κυρία μου. Και το αλλάζω το τροπάριο. Θα φέρω βαφή να σου βάψω το ξανθό μαλλί και θα φέρω ενδυμασία της Jane για σένα στην επόμενη έκθεση. Να για να μάθεις.:lol::P:P:P:P

Καλημέρα στρίγγλα και κακιά εκτροφέα!!! Αντε να χαθεις που με κορόιδεψες κατευθείαν. Δεν ντρέπεσαι καθόλου βλέπω. Και... μου χρωστας κι ένα στοίχημα (δεν θυμαμαι τι βάλαμε βέβαια και αν βάλαμε) που εγω έλεγα πως ο Γιογκι θα σαρώσει εν αντιθέσει με εσένα κυρία μου. Και το αλλάζω το τροπάριο. Θα φέρω βαφή να σου βάψω το ξανθό μαλλί και θα φέρω ενδυμασία της Jane για σένα στην επόμενη έκθεση. Να για να μάθεις.:lol::P:P:P:P
Καλημερα λατρεία μου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σου εχω πει οτι σε αγαπαω περισσοτερο οταν με βριζεις; (μη με ρωτησεις γιατι,ολοι οι ανθρωποι εχουν ενα κουσουρι:lol:)
Δε βαλαμε στοιχημα,λαθος θυμασαι.:P:P:P
Θα βαψεις ξανθο το μαυρο μαλλι μου;:hmm::lol:Δε μου παει η στολη της Τζειν,ασε που δε θα το επιτρεψει και ο αντρας μου.Θες να με ντυσεις μικρη Ολλανδεζα;Να φερω και τσοκαρακια απο την Ολλανδια;:lol:

Kαλή ιδέα αυτή με τους κορμούς. Και... για αμφίεση μπορειτε να ντυθείτε Jane η κοπελιά του Ταρζάν. Αν έχετε πρόβλημα εσείς δεν πειράζει, ντύνομαι εγώ και αδειάζει ΟΛΗ η έκθεση όταν με δει:lol::lol:Οπου φύγει φύγει και διποδα και τετράποδα.:lol::lol:
Και τώρα μην γελάσει καμμιά σας με το σχόλιό ούτε απο έξω σας ούτε απο μέσα σας γιατι θα το πάρω προσωπικά οτι με κοροϊδεύετε την κουκλάρα:lol::lol::P:P

μην παρεξηγηθεις καθολου!!:):)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και δεν γελαω γιατι θα εισαι χαλια,αλλα γιατι θα ειναι τρελο θεαμα!!:lol::lol:

καλως ηλθατε στο forum και στο θεμα των Birmaniacs!
Ακομα εκτροφειο Βιρμανικων δεν υπαρχει στην Ελλαδα, προβλεπεται δημιουργια εκτροφειων μεσα στο 2010.
Αυτο ειναι το Link για πληροφοριες της φυλης www.birman.gr
οπου εχει και εκτροφεια του εξωτερικου.

καλημερα,το σαιτ ειναι τελειο,προσπαθησα να μιλησω με ενα εκτροφειο στην γερμανια που εχετε προτεινει σε αλλους χρηστες(catalis) αλλα δυστηχως μου βγαινει τηλεφωνητης...ξερεις αν μπορουν να μου στειλουν ελλαδα η πρεπει να παω εγω μια βολτα απο εκει???

Βιρμανοφιλία

Δυο Βιρμανες που γεννουν ταυτοχρονα τα μωρα τους...παρολο που η εκτροφεας τις εβαλε χωρια επεμεναν να γεννησουν μαζι στο ιδιο κουτι...

ωδινες...

F1.jpg

F2.jpg

τα πρωτα μωρακια ερχονται ταυτοχρονα...

F3.jpg

F4.jpg

η μια πλένει τα μωρα της αλλης...

F5.jpg

F8.jpg

οι γεννες τελειωσαν:):)
F11.jpg

F10.jpg

η μια μαμα φοραει το ειδικο φουστανακι για να μην θηλασει τα μωρα της για 24 ωρες επειδη ειναι bloodtype B κι ετσι αναλαμβανει το ταισμα η αλλη:)

F12.jpg

καλημερα,το σαιτ ειναι τελειο,προσπαθησα να μιλησω με ενα εκτροφειο στην γερμανια που εχετε προτεινει σε αλλους χρηστες(catalis) αλλα δυστηχως μου βγαινει τηλεφωνητης...ξερεις αν μπορουν να μου στειλουν ελλαδα η πρεπει να παω εγω μια βολτα απο εκει???
καλυτερα να τους στειλεις e mail! Εργαζονται.
Πρεπει να πας απο εκει να το παρεις οταν συμφωνησετε.

ΒΟΥΡΚΩΣΑ!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
ειναι υπεροχες!!:rolleyes::rolleyes:

Απιστευτο,τι γλυκα πλασματα...Απο ποιο εκτροφειο ειναι Γιουλη;

Απιστευτο,τι γλυκα πλασματα...Απο ποιο εκτροφειο ειναι Γιουλη;
απο Σουηδια...κατσε να το ψαξω παλι ποιο ειναι...

Ο μονος τροπος για να παρεις βιρμανακι απο εκτροφειο είναι να πας στη χωρα οπου υπαρχει το εκτροφειο ή να κανεις υπομονη για τη δημιουργια εκτροφείου εδω απο τη Γιουλη.

Οι καταλινες το μονο διαθεσιμο βιρμανακι που εχουν ειναι τον Kenzo (και αυτο με καθε επιφυλαξη) ενω αναμενω να με ενημερωσουν για τη μικρη kazumi (την οποια ναι μεν την εμφανιζουν ως διαθεσιμη στην ιστοσελιδα τους αλλα εχει εκδηλωσει ηδη καποιος ενδιαφερον) σε περιπτωση που τελικα δεν δοθει :)

Υπαρχει και το εκτροφειο της Michaela (ειδατε; Μαθαινω γρηγορα :P ) με καποια διαθεσιμα lilac-tabby-point μικρα αλλα χωρις φωτος :)

Καλά... έλιωσα με τις γλυκιές μανούλες...:rolleyes:Είναι τόσο στοργικά πλάσματα...οχι σαν τα δύο τερατάκια της ζωής μου που τη βρίσκουν να παίζουν φάπες!:mad::down: (βεβαια μετα κοιμούνται κουλουριασμένα τα μωρά μου!!!!:rolleyes::rolleyes::D)Πάω σπίτι να δώσω ένα κονσερβάκι για έκπλήξη!!!:cool:

Ο μονος τροπος για να παρεις βιρμανακι απο εκτροφειο είναι να πας στη χωρα οπου υπαρχει το εκτροφειο ή να κανεις υπομονη για τη δημιουργια εκτροφείου εδω.

Οι καταλινες το μονο διαθεσιμο βιρμανακι που εχουν ειναι τον Kenzo (και αυτο με καθε επιφυλαξη) ενω αναμενω να με ενημερωσουν για τη μικρη kazumi (την οποια ναι μεν την εμφανιζουν ως διαθεσιμη στην ιστοσελιδα τους αλλα εχει εκδηλωσει ηδη καποιος ενδιαφερον) σε περιπτωση που τελικα δεν δοθει :)

ευχαριστω για την πληροφορια,μαλλον θα περιμενω για την δημιουργια εκτροφειου στην ελλαδα γιατι μου ειναι αδυνατον (λογω δουλειας) ενα ταξιδι στο εξωτερικο :(

υ.γ ομορφουλα η kazumi...με το καλο :)

Βιρμανικων?? συγνωμη καταλαβα ragdoll λογω του Μανου...sorry ημουν και απασχολημενη με την εκθεση! :redface:
Καλη επιτυχια!!!!! :up:
Ναι για!!!Έτσι χωρις λόγο θα ρχόμουν να στα πρήξω??!!!:P:lol: Εξάλλου το μανουδάκι είναι neuter... Ευχαριστώ για την ευχή και το ΄΄ιδιο επιθυμώ και δι' υμάς!:):P Θα αποτανθώ σε σενα όταν έρθει η ώρα Γιούλιτσκα, να σαι σίγουρη, διότι "Βιρμανοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι"!!:P:)

Ναι για!!!Έτσι χωρις λόγο θα ρχόμουν να στα πρήξω??!!!:P:lol: Εξάλλου το μανουδάκι είναι neuter... Ευχαριστώ για την ευχή και το ΄΄ιδιο επιθυμώ και δι' υμάς!:):P Θα αποτανθώ σε σενα όταν έρθει η ώρα Γιούλιτσκα, να σαι σίγουρη, διότι "Βιρμανοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι"!!:P:)
ενας για ολους και ολοι για εναν!!!:up::up::up:

Γιουλη τι τελειες που ειναι οι μαμαδες;;;:inlove::inlove::inlove:

Ενα ντιζαινάτο wallpaper, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ
sandq2.jpg

ειναι υπεροχο Λενακι...απλες γραμμες αλλα δενουν πολυ ωραια...:):)
στον υπολογιστη του σπιτιου θα βαλω ενα απο τα τζακια;):P
εδω δεν μας επιτρεπει το συστημα...εχουμε το logo της εταιριας...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back