bunny
Περιβόητο μέλος
το Elodie με ελιωσε... και το Melody μου αρεσει πολυ!
Γαλλικά ε;Να τις βγαλεις Elodie και Eclair!

Τί μωό είναι αυτό;![]()
τους παει πολυ!![]()

Εμμμ... ναι...."Λαερτης"!
δεν εχω παιδι εγω...
αυτο μου λεει και ΤΕΛΟΣ.__
μαλλον μου εμοιασε λιγο...![]()

και δεν ξεκολαει με τιποτα...
τωρα κανει ερευνα για τις πωλησεις Χριστουγεννιατικων ημερολογιων φετος σε σχεση με περσι
και δεν διαβαζει καθολου αυτες τις μερες που κλεισαν για τη γριππη...φωναζω γκαριζω...κι αυτος μου λεει οτι μειωθηκαν οι πωλησεις μαλλον λογω κρισης...
![]()
Δεν υπάρχει αυτό το παιδί

Πολύ ωραίες οι μαμάδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

παρακαλω προσεξτε τα ειδικα γατοκαναπεδακια εκ δεξιων και εξ αριστερων του "τζακιου"

εχουμε ειδικους καναπεδες παρακαλω, γιατι στους μεγαλους δυσκολευομαστε να ανεβουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
edit καλά αν είναι έτσι κοροιδευω

και πολυυυυυυ !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Στιγμες δρασης για την αεικινητη Βιρμανικη φυλη
παρακαλω προσεξτε τα ειδικα γατοκαναπεδακια εκ δεξιων και εξ αριστερων του "τζακιου"
εχουμε ειδικους καναπεδες παρακαλω, γιατι στους μεγαλους δυσκολευομαστε να ανεβουμε
![]()

ωραιο σκηνικο!!!

και μη τυχον κοροιδεψει κανεις γιατι θα φερω το θηριο να τον φαει
![]()
τι παιδοβουβαλος ειναι αυτος καλεεε??????????

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειχαμε κανενα νεο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα ομορφιες μου!!Καλημερα βιρμανοι!
![]()
Ειχαμε κανενα νεο;

χμμμ...νεο....
σκεφτομουν τα νεα να πεσουν μαζεμενα...οταν θα εχουμε χειροπιαστα ντοκουμεντα...μεχρι τα Χριστουγεννα να κανουμε υπομονη? ή να ερθουν με τον Αγιο Βασιλη? κατω απο το δεντρο τα θετε?
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαρη σε θελω με το ροζ στοματακι στη θεση τουΤα θεμε επειγοντως λιγα λιγα σε ΡΜ γιατι ειμαστε και σε δυσκολη ηλικια και τα εγκεφαλικα θεριζουν.![]()

εισαι σιγουρη?? 
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελα,make my day!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι μαγειρεύεις πεταλουδίτσα?Καλημερα ομορφιες μου!!
χμμμ...νεο....σκεφτομουν τα νεα να πεσουν μαζεμενα...οταν θα εχουμε χειροπιαστα ντοκουμεντα...μεχρι τα Χριστουγεννα να κανουμε υπομονη? ή να ερθουν με τον Αγιο Βασιλη? κατω απο το δεντρο τα θετε?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Τί νέο τί νέο;Καλημερα ομορφιες μου!!
χμμμ...νεο....σκεφτομουν τα νεα να πεσουν μαζεμενα...οταν θα εχουμε χειροπιαστα ντοκουμεντα...μεχρι τα Χριστουγεννα να κανουμε υπομονη? ή να ερθουν με τον Αγιο Βασιλη? κατω απο το δεντρο τα θετε?
![]()

είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τα πω τα καλαντα απο τωρα Δωρι τι λες?Καλημερες!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Οχι Γιουλη μην τα λες,εχω εγω να σου δωσω περισσοτερα,θα κανω τα γλυκα σημερα!![]()
Μα τι γλυκια που εισαι ωρες ωρες..

Ξυπνησαμε με ορεξη να φτιαξουμε γλυκακια Δωρι;

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool