ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.501 21-12-09 15:15 κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #40.502 21-12-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εψαχνα την ομοιοκαταληξια του ...ουμικαι το βρηκα Click για ανάπτυξη... πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.503 21-12-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #40.504 21-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.505 21-12-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #40.502 21-12-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εψαχνα την ομοιοκαταληξια του ...ουμικαι το βρηκα Click για ανάπτυξη... πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.503 21-12-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #40.504 21-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.505 21-12-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εψαχνα την ομοιοκαταληξια του ...ουμικαι το βρηκα Click για ανάπτυξη... πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.503 21-12-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #40.504 21-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.505 21-12-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα! μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια??? ειναι φοβερη!!! καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η Luna έγραψε: #40.504 21-12-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.505 21-12-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη... Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους? Click για ανάπτυξη... ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.505 21-12-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!! εμενα μ'αρεσουν πολυ!!! Click για ανάπτυξη... αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ... αν τη βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #40.506 21-12-09 15:35 δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:46 Η Luna έγραψε: #40.507 21-12-09 15:46 τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ειναι τουτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.508 21-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.509 21-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι τουτα? Click για ανάπτυξη... κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #40.510 21-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια Click για ανάπτυξη... καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται Click για ανάπτυξη... ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #40.511 21-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταλινες μας καλες ομορφες και φουντωτες σαν τις γατες τους κι αυτες... Δεν μας λεν για τη Καζουμι βραζουμε στο νεροζουμι Click για ανάπτυξη... Καλέ εσύ αδικείσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η νεα Τορτελινα των Καταλινων.... δε παλευεται Click για ανάπτυξη... Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι αυτο το σοκολατοφατσο.... Αμαν πια με τοσες γατες!!! Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε Click για ανάπτυξη... Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #40.512 21-12-09 16:09 Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #40.513 21-12-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #40.514 21-12-09 16:26 αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:30 Η bunny έγραψε: #40.515 21-12-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: αληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα! δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν... αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!! Click για ανάπτυξη... Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέει Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #40.516 21-12-09 16:37 Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η bunny έγραψε: #40.517 21-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι. Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.518 21-12-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλέ εσύ αδικείσαι Τρώγεται Εμένα μου αρέσει η Kumori Koιτάξτε μούρη! Κοίτα μάσκα! Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο! Κοίτα συνειρμός όμως,ε; Click για ανάπτυξη... η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια! Click για ανάπτυξη... Παραδεισια χαλια μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες Είμαι ο Supermaaaann!!! Click για ανάπτυξη... πραγματι σαν superman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40.519 21-12-09 20:58 καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2024 2025 2026 2027 2028 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2026 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλε ιδιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:07 Ο dion1 έγραψε: #40.520 21-12-09 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ιδιο ειναι Click για ανάπτυξη... Κουκλος ειναι! Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.