ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αμαν πια με τοσες γατες!!!
Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
εψαχνα την ομοιοκαταληξια του ...ουμικαι το βρηκα
πεθανα!!

ταιριαζει υπεροχα!η νεα Τορτελινα των Καταλινων....
δε παλευεται
![]()
![]()
μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια???
ειναι φοβερη!!!

κι αυτο το σοκολατοφατσο....
![]()
![]()
![]()
Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε![]()
καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη...πεθανα!!ταιριαζει υπεροχα!
μα κι αλλη γατα πηραν??δεν εχουν τελειωμο πια???
ειναι φοβερη!!!
καλοοοοοοοοο μουυυυυυυυ!!!!!!!!!![]()
Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους?

Luna
Περιβόητο μέλος
μωρε φοβερη και τρομακτικη ειναι αυτη...
Αυτες οι τορτελινες δεν ειναι σαν να εχουν φτερωμα κοτας πανω τους?![]()
ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!!

εμενα μ'αρεσουν πολυ!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι!!!ειναι σαν πουλερικου!!!οχι μονο κοτα...περδικα,φασιανο!!!αναλογα την γατα!!
εμενα μ'αρεσουν πολυ!!!![]()
αληθεια σου αρεσουν? κατσε να σου δειξω μια που μοιαζει με το Χιτλερ...
αν τη βρω...
Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι σαν τα παραδεισια πουλιαδεν ξερω γιατι αλλα εχουν κατι περιεργο και εξωτκο και μ'αρεσει!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεταιτι ειναι τουτα?

Luna
Περιβόητο μέλος
πραγματι σαν τα παραδεισια πουλια![]()
καλεεεε,κοροιδευεις?δεν σου αρεσουν καθολου?

κατι πηγα να σας βαλω και δεν με καθεται![]()
ειδα το βιντεο!!!ωραιες γατες ειδα!!πολυυυυ μ'αρεσαν!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Καλέ εσύ αδικείσαιΚαταλινες μας καλες
ομορφες και φουντωτες
σαν τις γατες τους κι αυτες...
Δεν μας λεν για τη Καζουμι
βραζουμε στο νεροζουμι![]()

Τρώγεταιη νεα Τορτελινα των Καταλινων....
δε παλευεται
![]()
![]()

Εμένα μου αρέσει η Kumori
Koιτάξτε μούρη!
Κοίτα μάσκα!κι αυτο το σοκολατοφατσο....
![]()
Αντε στειλτε καμια εδω μωρε κοριτσια να ξαλαφρωσετε![]()
Πολύ πλάκα έχει,σαν κερί ή κάτι τέτοιο!
Κοίτα συνειρμός όμως,ε;
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Αχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτεςΓιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια!

Είμαι ο Supermaaaann!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν...
αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!!
bunny
Περιβόητο μέλος
Nαι καλέ, όλο το σόι μου στο Βόλο το λέειαληθεια το τατα ειναι δικο μας ?...εγω το λεω σιγουρα αρκετα!
δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ταρταρουγιτσα...λιγο κακια φενοταν...
αλλα το αλλο απο κατω με τη σοκολατενια πινελια ηταν!υπεροχο!!!
Σε αντίθεση με εμένα και το ''ίου'' μου
Ειδικά η αδελφή της μαμάς μου τα λέει πολύ χαρακτηριστικά
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι Αγγελε μονο εδω το λεμε,μια φορα ειχα κανει τα τα μεσα στο αμφιθεατρο και με κοιτουσαν σαν χαζοι ολοι.

Εμένα μ' αρέσει!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Kumori Κι εμενα μου αρεσει και μια μπλε κρεμ Βιρμανη δεν με χαλαει καθολου...απλα αν σκασει στα μωρα το κρεμ πανω σε seal θα μου βγει παραδεισιο...και δεν θα ξερω που να το κρυψω

λοιπον η μασκα των choc. εμενα κατι αλλο μου θυμιζει...αλλα αστο καλυτερα

Παραδεισια χαλια μαλισταΓιουλη δε μπορεις να φανταστεις ποσα "Τα Τααααα" αναφωνησα μολις ειδα την ταρταρουγα...χαλια!

πραγματι σαν supermanΑχ αυτό το τα τααα,το λένε όλοι οι βολιώτες
Είμαι ο Supermaaaann!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε ιδιο ειναι
![]()
![]()
Κουκλος ειναι!
Ειναι το αστερακι απο αυτη τη γεννα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool