bunny
Περιβόητο μέλος
Από σάιτ του εξωτερικού είναι,τα βρήκα στο google image searchεδω στην Ελλαδα υπαρχουν αυτα Χριστινα??
Θα κοιτάξω και για ελληνικά,αν και θα μπορούσες να κατέβεις μια βόλτα σε μαγαζιά με διακοσμητικά... Ίσως βρεις κάτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
πολυ μου αρεσουν Χριστινα!!!
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??![]()
Γιούλη, αν πάρεις κάτι τέτοιο σίγουρα θα πηγαίνουν να πίνουν νερό. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο υγιεινό όσο μια κανονική ποτίστρα για κατοικίδια επειδή αυτές έχουν φίλτρο που καθαρίζει το νερό από σκόνη, τρίχες κ.α.
Και επιπλέον οι ποτίστρες κρατούν το νερό φρέσκο και δροσερό..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλησπεραεχουμε καταλινεα
ξαφνικα ο super Κenai show/breed quality ειναι available...τον θελει κανενας?
![]()
Πανεμορφος και ο kenai. Μηπως να γυριζα απο Γερμανια το Φεβρουαριο με ενα τσουρμο γατια μαζι μου;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ τωρα θα το ψαξω!Γιούλη το 'χω νομίζω... Χτύπα στο google συντριβάνια feng sui![]()
εχεις δικιο...απλα το ηθελα για εμας γιατι μου αρεσει...Γιούλη, αν πάρεις κάτι τέτοιο σίγουρα θα πηγαίνουν να πίνουν νερό. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο υγιεινό όσο μια κανονική ποτίστρα για κατοικίδια επειδή αυτές έχουν φίλτρο που καθαρίζει το νερό από σκόνη, τρίχες κ.α.Και επιπλέον οι ποτίστρες κρατούν το νερό φρέσκο και δροσερό..
παρτον σε παρακαλω κι αυτον...επισης παρε χαρτι και μολυβι να σου πουμε ποια αλλα θελουμεΠανεμορφος και ο kenai. Μηπως να γυριζα απο Γερμανια το Φεβρουαριο με ενα τσουρμο γατια μαζι μου;

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μεσα στη λιστα κι αυτος...αστον ομως μωρε καλυτερα να ζευγαρωσει με καμια ομορφονια...ή να την φερουμε κι αυτην εδω?Μην ξεχασετε τον Honey bear!![]()

τον Versacce δεν το συζητω....οπωσδηποτε στη τζαντα σου Βασιλη...

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce
Θα ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη γατοπαρεα στο ταξιδι της επιστροφης

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί, μα γιατί να μην έχουν στρώσει τα πράγματα!!!Τώρα θα το παιρνα το νινί το πανέμορφοξαφνικα ο super Κenai show/breed quality ειναι available...τον θελει κανενας?
![]()

!!Και φαίνεται και ψυχουλινι, θα γίνει τέλειος stud. Κλαψ, υπομονή Ηρούλα...
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα τον ζευγαρωσουμε με τη Σεμελη,μη σε μελλει...μεσα στη λιστα κι αυτος...αστον ομως μωρε καλυτερα να ζευγαρωσει με καμια ομορφονια...ή να την φερουμε κι αυτην εδω?
τον Versacce δεν το συζητω....οπωσδηποτε στη τζαντα σου Βασιλη...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι μωρε....πουληστε και λιγο μουρη οτι θα τα χρησιμοποιησετε σε διαφημιστικο σποτ να κολλωσουν να μη σας ζητησουν χαρτιαok, αρχιζω τη λιστα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce
Θα ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη γατοπαρεα στο ταξιδι της επιστροφης![]()

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να παρω τα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce
Να πεταχτω μια στιγμη στην Ολλανδια για 2 Νορβηγακια.
Να κανω τον ανεμελο στο αεροδρομιο οπου θα ακουγονται τα δεκαδες νιαου και να λεω πως προκειται να παιξουν ολα τους σε διαφημιση....ερμ..γατροτροφης;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο ανθρωπος μας!Εχεις πιασει ΑΚΡΙΒΩΣ το νοημα!list updated:
Να παρω τα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce
Να πεταχτω μια στιγμη στην Ολλανδια για 2 Νορβηγακια.
Να κανω τον ανεμελο στο αεροδρομιο οπου θα ακουγονται τα δεκαδες νιαου και να λεω πως προκειται να παιξουν ολα τους σε διαφημιση....ερμ..γατροτροφης;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=X8Pri2-M0JA
https://www.youtube.com/watch?v=CQJ4ULe7aRI
bunny
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ σ' αγαπώΑφιερωμενα στα βισμανακια και τους τρελαμενους τους!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυτιμες πορσελανεςΑφιερωμενα στα βισμανακια και τους τρελαμενους τους!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτη η γατα βγαζει υπεροχα γατια...και παρολο που πηγε με τον Οζι το κοκκινο, δυο seal εβγαλε...Η Τελεια Breed γατα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κοιτα τη στην ηλικια της!

Σεμελη
Κazumi
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool