Birman-maniacs

εδω στην Ελλαδα υπαρχουν αυτα Χριστινα??
Από σάιτ του εξωτερικού είναι,τα βρήκα στο google image search:hmm: Θα κοιτάξω και για ελληνικά,αν και θα μπορούσες να κατέβεις μια βόλτα σε μαγαζιά με διακοσμητικά... Ίσως βρεις κάτι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3-75-117-0007_zoom.jpg

Αυτό είναι από το https://www.inart.gr/
Αλλά έχουν μόνο αυτό το μοντέλο απ' ό,τι φαίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη το 'χω νομίζω... Χτύπα στο google συντριβάνια feng sui;)

πολυ μου αρεσουν Χριστινα!!!
αραγε αν παρω ενα και το εχω πολυ καθαρο κανει για τα γατονια που σιγουρα θα πινουν απο εκει??:hmm:

Γιούλη, αν πάρεις κάτι τέτοιο σίγουρα θα πηγαίνουν να πίνουν νερό. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο υγιεινό όσο μια κανονική ποτίστρα για κατοικίδια επειδή αυτές έχουν φίλτρο που καθαρίζει το νερό από σκόνη, τρίχες κ.α.:hmm:Και επιπλέον οι ποτίστρες κρατούν το νερό φρέσκο και δροσερό..

Kαλησπερα:) εχουμε καταλινεα:P

ξαφνικα ο super Κenai show/breed quality ειναι available...τον θελει κανενας?:P

kenai_20091227_2.jpg

Πανεμορφος και ο kenai. Μηπως να γυριζα απο Γερμανια το Φεβρουαριο με ενα τσουρμο γατια μαζι μου;

Γιούλη το 'χω νομίζω... Χτύπα στο google συντριβάνια feng sui;)
ΟΚ τωρα θα το ψαξω!
Γιούλη, αν πάρεις κάτι τέτοιο σίγουρα θα πηγαίνουν να πίνουν νερό. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο υγιεινό όσο μια κανονική ποτίστρα για κατοικίδια επειδή αυτές έχουν φίλτρο που καθαρίζει το νερό από σκόνη, τρίχες κ.α.:hmm:Και επιπλέον οι ποτίστρες κρατούν το νερό φρέσκο και δροσερό..
εχεις δικιο...απλα το ηθελα για εμας γιατι μου αρεσει...
Πανεμορφος και ο kenai. Μηπως να γυριζα απο Γερμανια το Φεβρουαριο με ενα τσουρμο γατια μαζι μου;
παρτον σε παρακαλω κι αυτον...επισης παρε χαρτι και μολυβι να σου πουμε ποια αλλα θελουμε:lol::lol::lol:

Μην ξεχασετε τον Honey bear!;)

Μην ξεχασετε τον Honey bear!;)
μεσα στη λιστα κι αυτος...αστον ομως μωρε καλυτερα να ζευγαρωσει με καμια ομορφονια...ή να την φερουμε κι αυτην εδω? :hmm::lol:
τον Versacce δεν το συζητω....οπωσδηποτε στη τζαντα σου Βασιλη...:up:

ok, αρχιζω τη λιστα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce

Θα ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη γατοπαρεα στο ταξιδι της επιστροφης :lol:

ξαφνικα ο super Κenai show/breed quality ειναι available...τον θελει κανενας?:P

kenai_20091227_2.jpg
Γιατί, μα γιατί να μην έχουν στρώσει τα πράγματα!!!Τώρα θα το παιρνα το νινί το πανέμορφο:(:(:/:!!Και φαίνεται και ψυχουλινι, θα γίνει τέλειος stud. Κλαψ, υπομονή Ηρούλα...:/:

Μηπως σε βολευει να περασεις κι απο Ολλανδια στο γυρισμο να βουτηξεις και κανα δυο νορβηγακια;:P

μεσα στη λιστα κι αυτος...αστον ομως μωρε καλυτερα να ζευγαρωσει με καμια ομορφονια...ή να την φερουμε κι αυτην εδω? :hmm::lol:
τον Versacce δεν το συζητω....οπωσδηποτε στη τζαντα σου Βασιλη...:up:
Θα τον ζευγαρωσουμε με τη Σεμελη,μη σε μελλει...:lol::lol::lol:

ok, αρχιζω τη λιστα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce

Θα ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη γατοπαρεα στο ταξιδι της επιστροφης :lol:
ναι μωρε....πουληστε και λιγο μουρη οτι θα τα χρησιμοποιησετε σε διαφημιστικο σποτ να κολλωσουν να μη σας ζητησουν χαρτια:P:lol:

list updated:
Να παρω τα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce

Να πεταχτω μια στιγμη στην Ολλανδια για 2 Νορβηγακια.

Να κανω τον ανεμελο στο αεροδρομιο οπου θα ακουγονται τα δεκαδες νιαου και να λεω πως προκειται να παιξουν ολα τους σε διαφημιση....ερμ..γατροτροφης; :hmm:

list updated:
Να παρω τα:
kazumi
kenai
Honey bear
Versacce

Να πεταχτω μια στιγμη στην Ολλανδια για 2 Νορβηγακια.

Να κανω τον ανεμελο στο αεροδρομιο οπου θα ακουγονται τα δεκαδες νιαου και να λεω πως προκειται να παιξουν ολα τους σε διαφημιση....ερμ..γατροτροφης; :hmm:
Ο ανθρωπος μας!Εχεις πιασει ΑΚΡΙΒΩΣ το νοημα!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αφιερωμενα στα βισμανακια και τους τρελαμενους τους!
https://www.youtube.com/watch?v=X8Pri2-M0JA
https://www.youtube.com/watch?v=CQJ4ULe7aRI
πολυτιμες πορσελανες :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ο Hakimo ο γιος της Ροουζ!!
Αυτη η γατα βγαζει υπεροχα γατια...και παρολο που πηγε με τον Οζι το κοκκινο, δυο seal εβγαλε...Η Τελεια Breed γατα!! :rolleyes:

hakimo_200912_2.jpg

hakimo_200912_1.jpg

Kazumoπατερα! η κορη σας θα γινει λιγο πιο σκουρα απο τη Σεμελη!! :inlove::inlove:

κοιτα τη στην ηλικια της! ;):)

Σεμελη
faraya_20080921_1a.jpg

Κazumi
kazumi_20091227_5.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back