Birman-maniacs

:lol::lol:ααααα....:P
ναι μωρε περιμενω κι εγω νεα;):)

Δωρι η Σεμελη βαραει και τη Καλυψω τωρα...μαλλον κατι θελει και δεν εχει καταλαβει ακριβως τι...αντε να το παρει αυτο που θελει μπας και ηρεμησουν τα αλλα μου γατακια:P
Που θα πάει θα το βρεί σιγά σιγά :P και μόλις το βρεί..... θα ρίξουμε πυροτεχνήματα :lol: :lol::up: :up:
τι να τη μυρισει καλη μου?? με το που τον βλεπει του τις ριχνει απο μακρυα:(
δεν θελει ουτε τ'αντερα της η ατιμη...:/:
μονο ενας οιστρος της θα τον σωσει:P
Βρε βρε η πουδρένια μας σε νέες περιπέτειες :lol: :lol:
Αρχίζει και χάνει την αθωώτητα και μετά θα χαθούν και άλλα. :P
Ντρουπή μου!!

Όσο αφορά τις τρεχούμενες ποτίτστρες, αν βρείτε κάτι πείτε μου και μένα, γιατί αυτές τις μέρες σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που θα πάει θα το βρεί σιγά σιγά :P και μόλις το βρεί..... θα ρίξουμε πυροτεχνήματα :lol: :lol::up: :up:

Βρε βρε η πουδρένια μας σε νέες περιπέτειες :lol: :lol:
Αρχίζει και χάνει την αθωώτητα και μετά θα χαθούν και άλλα. :P
Ντρουπή μου!!

Όσο αφορά τις τρεχούμενες ποτίτστρες, αν βρείτε κάτι πείτε μου και μένα, γιατί αυτές τις μέρες σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. ;)
θελεις τα στυλ φενγκ σουι για διακοσμηση κι εσυ Νεκταρια ε? οχι για γατονι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για γατόνι θέλω.... μάλλον κατάλαβα λάθος ότι και συ τέτοιο έψαχνες. Βαριέται να πάει πιει νερό και έλεγα μήπως κάτι τέτοιο την κάνει να πίνει. :hmm:

ααα...μιλας για κατι τετοιο...η Φωτεινη το εχει παρει! :)

https://www.mypetz.gr/threads/drinkwell-platinum-pet-fountain.222231/

Κάτι τέτοιο. ;) Αρκεί να μπορώ να το βρώ και Ελλάδα, από ότι είδα στα σχόλια μάλλον υπάρχει.
Ευχαριστώ Γιούλη.

Μία πολύ καλή εναλλακτική είναι και αυτή:
https://www.hagen.com/usa/cats/addinfo/catit_fountain.html

Κοστίζει λιγότερο και μπορείς να τη βρεις σε περισσότερα online πετ σοπ! Την έχει μια φίλη μου και είναι ευχαριστημένη από την απόδοση της ποτίστρας..

Kazumoπατερα! η κορη σας θα γινει λιγο πιο σκουρα απο τη Σεμελη!! :inlove::inlove:

κοιτα τη στην ηλικια της! ;):)

Σεμελη
faraya_20080921_1a.jpg

Κazumi
kazumi_20091227_5.jpg

Ναι οντως, κοιταζα φωτος απο την Faraya και το ειδα :)
Αντεεεεεεε να περασουν οι μερες.

Kazumoπατερα! η κορη σας θα γινει λιγο πιο σκουρα απο τη Σεμελη!! :inlove::inlove:

κοιτα τη στην ηλικια της! ;):)

Σεμελη
faraya_20080921_1a.jpg

Κazumi
kazumi_20091227_5.jpg
Κοίτα διαφορά το μπουνταλοφάτσι της Σεμέλης από το Καζουμάκι:lol::up:

Καλημερα Βιρμανακια,καλη χρονια,με πολλα υγιη μωρακια!
Maerz093711.jpg
Juli093617.jpg

IMG_1274f.jpg
Fresa2.jpg
Fresi0507_2928.jpg
Fresi0926_14119.jpg
Fresi0927_14119.jpg
Fresi0935_14119.jpg

Fresi0936_14119.jpg
Fresi0954_14119.jpg
Fresi1163_14119.jpg
Fresi4652_26128.jpg
Fresi4653_26128.jpg
Fresi4661_26128.jpg
Fresi7049_2549.jpg
Fresi8954_2289.jpg
Fresi8979_599.jpg
Fresi8996_599.jpg

Kαλη Χρονια Δωρι με τις απολυτες ομορφιες που μας βαζεις!!! :):)

Γιουλιτσκα τη συγκεκριμενη της εχουν ως πετ σε εκτροφειο νορβηγικων.Γιατι,τι εχει λαθος;Η μασκα της που δεν ειναι αρκετα σκουρα;

Γιουλιτσκα τη συγκεκριμενη της εχουν ως πετ σε εκτροφειο νορβηγικων.Γιατι,τι εχει λαθος;Η μασκα της που δεν ειναι αρκετα σκουρα;
πολυ καλη ειναι...ελαφρως το ενα χερακι εχει μικρο γαντι και το ενα ποδι λιγο μεγαλυτερο...εκτος αν εχει και βασσιλικη ουρα:P

Ναι,το ειδα κι εγω...
Πολυ ομορφη γατουλα παντως,κι εχει πολυ ομορφα ματια.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ ομορφη γατουνα ειναι αυτη!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Βιρμανοπαιδικη χαρα:P

https://www.youtube.com/watch?v=T7-NCXJnzDI

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Τι γλυκουλια γατακια!!!!!!

Η Rosie!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ειμαι στα πατωματα:redface::lol:

Rosie_201001_1.jpg

Rosie_201001_2.jpg

Rosie_201001_4.jpg

η Sassi!! :inlove:

Sassari_201001_3.jpg

Sassari_201001_1.jpg

o Honey :)

Honey201001_3.jpg

Honey201001_2.jpg

Honey201001_1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back