ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Mα γιατί βλέπουμε τα αρνητικά της ταινίας και όχι τα θετικά;Όπως η σχέση του Μπολτ με την Πέννυ;
![]()
Πέννυ
Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων...
Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα...
Τέλος πάντων...
Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει!Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων...
Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα...
Τέλος πάντων...
Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ!
![]()

Let it begin!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει!
![]()
Let it begin!![]()
Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ)

;Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα;
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
) που κατεβάσαμε
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε
...
Γιατί;
Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με πειράζει!Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους...
![]()
Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο
!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας!Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king....
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι...
Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!![]()

https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας!
https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik![]()
Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!!

Καλά πολύ φάση ο γάτος!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών.Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών.
Σύμπτωση...
Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνωΣύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι!
![]()
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη...Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας!
Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη...Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες.
![]()
Υπάρχει τέτοιο CD;

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,στα Soundtracks των ταινιών.Υπάρχει τέτοιο CD;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool