ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #41 03-04-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Mα γιατί βλέπουμε τα αρνητικά της ταινίας και όχι τα θετικά; Όπως η σχέση του Μπολτ με την Πέννυ; Πέννυ Click για ανάπτυξη... Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων... Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα... Τέλος πάντων... Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η bunny έγραψε: #42 03-04-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων... Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα... Τέλος πάντων... Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:32 Η Ntontini έγραψε: #43 03-04-09 23:32 Μολις ειδα τη ταινια.Δακρυσα αλλα δεν εβαλα ακριβως τα κλαματα.Με μαι λεξη...η ταινια ειναι <<perfect>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 07:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #44 04-04-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Click για ανάπτυξη... Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ);Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:12 Η PATSOUKAKI: #45 04-04-09 10:12 Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Mα γιατί βλέπουμε τα αρνητικά της ταινίας και όχι τα θετικά; Όπως η σχέση του Μπολτ με την Πέννυ; Πέννυ Click για ανάπτυξη... Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων... Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα... Τέλος πάντων... Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η bunny έγραψε: #42 03-04-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων... Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα... Τέλος πάντων... Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:32 Η Ntontini έγραψε: #43 03-04-09 23:32 Μολις ειδα τη ταινια.Δακρυσα αλλα δεν εβαλα ακριβως τα κλαματα.Με μαι λεξη...η ταινια ειναι <<perfect>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 07:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #44 04-04-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Click για ανάπτυξη... Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ);Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:12 Η PATSOUKAKI: #45 04-04-09 10:12 Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δεν λέμε για τα αρνιτηκά της ταινίας,αλλά των ανθρώπων... Λοιπόν,εγώ έκλαιγα για το ξενίχιασμα και καλύτερα να μην ξαναναφερθούμε σε αυτό.Έκλεγα που έκλεγα επειδή η γάτα έχασε το σπίτι της,τώρα με το ξενίχιασμα... Τέλος πάντων... Η ταινία είναι πολύ ωραία...Το πιο θετικό ήταν το τέλος(όλοι μαζί) το κωμικό στοιχίο(χάμστερ) και η ΓΑΤΑ! Click για ανάπτυξη... Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:32 Η Ntontini έγραψε: #43 03-04-09 23:32 Μολις ειδα τη ταινια.Δακρυσα αλλα δεν εβαλα ακριβως τα κλαματα.Με μαι λεξη...η ταινια ειναι <<perfect>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 07:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #44 04-04-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Click για ανάπτυξη... Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ);Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:12 Η PATSOUKAKI: #45 04-04-09 10:12 Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις ειδα τη ταινια.Δακρυσα αλλα δεν εβαλα ακριβως τα κλαματα.Με μαι λεξη...η ταινια ειναι <<perfect>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 07:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #44 04-04-09 07:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Click για ανάπτυξη... Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ);Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:12 Η PATSOUKAKI: #45 04-04-09 10:12 Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,το χάμστερ δεν υπάρχει! Let it begin! Click για ανάπτυξη... Εκεί που πηγαίνει και πέρνει το περιοδικό και μια πατάτα από έναν χοντρό(το χάμστερ);Θα βάλεις και φωτογραφία από τη γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:12 Η PATSOUKAKI: #45 04-04-09 10:12 Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 04-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Παιδιά, ζήτησα από την μητέρα μου να κατεβάσει την ταινία, αλλά δεν θα το κάνει αν δεν τελειώσω τα LOST (είμαι μεγάλη φαν) που κατεβάσαμε... Click για ανάπτυξη... Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η PATSOUKAKI: #47 04-04-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Γιατί;Αν λες τη σειρά Lost έχει πολλά επεισόδια και κύκλους... Click για ανάπτυξη... Δεν με πειράζει!Έχουμε φτάσει ως τον πέμπτο!Στην τηλεόραση έχουν μόνο μέχρι τον τρίτο.Είμαι πορομένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 13:15 Η indrilgon: #48 04-04-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι... Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! Click για ανάπτυξη... Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #49 04-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Δύο από τα αγαπημένα μου παιδικά!!! Καλά πολύ φάση ο γάτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:01 Η PATSOUKAKI: #50 05-04-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #51 05-04-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Μη με πείτε άκαρδη αλλά ποτέ δεν έκλαψα σε αυτή την ταινία.Ίσως γιατί την έχω πάρει από 4 χρονών. Click για ανάπτυξη... Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η Ntontini έγραψε: #52 05-04-09 12:58 Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,9 KB · Εμφανίσεις: 53 PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bolt με τ'ονομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:22 Η PATSOUKAKI: #53 05-04-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σύμπτωση...Και εγώ από 4 χρωνών σε δύο κασέτες(μια κανονική και μια καλή έκδοση)την έχω.Παλιά έκλεγα τώρα όχι.Από το lion king μου άρεσε το 1 και το 3.Το 2 εμ...Έτσι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, πολύ σκληρή για να πεθάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #54 05-04-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πω πω! Το lion king! Ήταν το δώρο που μου πήρε «ο Άγιος Βασίλης» όταν ήμουν έξι ή επτά… Την λάτρευα αυτή την ταινία αλλά δεν μπορούσα να την δω με τίποτα! Ειδικά εκεί που ο μικρός Σιμπα κρύβετε στην αγκαλιά του νεκρού Μουφασα…:cry: Για αυτό μετά έβλεπα καπάκι της αριστογατες και ανέβαινα λίγο «Είμαι τσίφτης γάτος –ταμ ταμ ταραμ- γάτος μουστακατος»… Τι έρωτας! https://www.youtube.com/watch?v=sMW7wrMFOik Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 07:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 06-04-09 07:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τελικά δεν είμαι η μόνη που τα βλέπω ακόμη... Έχω αγοράσει το CD με τα τραγούδια από της Αριστόγατες. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει τέτοιο CD; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #56 06-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Υπάρχει τέτοιο CD; Click για ανάπτυξη... Ναι,στα Soundtracks των ταινιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.