Bolt!

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Το προηγούμενο Σάββατο πήγα με το μικρό μου αδερφό και κάτι φίλους του,να δούμε το ΒΟLT. Ίσως να έχετε ακούσει σε διαφημίσεις το θέμα της ιστορίας όποτε ας μην επεκταθώ σε αυτό.:)(δε θέλω να κάνω διαφήμιση;))

Κάτι πολύ ωραίο όμως σ' αυτή την ταινία είναι η προβολή της άσχημης συμπεριφοράς των ανθρώπων απέναντι στις γάτες και στα κατοικιδιά τους γενικότερα.

Η Μίτση,είναι μια γάτα που συναντά ο Μπολτ όταν το σκάει από το πλατό.:happy:Στην πορεία γίνονται φίλοι και του εκμυστηρεύεται πως κάποτε είχε και η ίδια αφεντικά τα οποία της είχαν αφαιρέσει τα νύχια κι όταν μετακόμισαν την άφησαν να αναρωτιέται τι κακό είχε κάνει και εκείνη απλώς μπορούσε να απειλεί πως θα επειτεθεί κι επειδή δεν μπορούσε να κινηγήσει απειλούσε τα μικρότερα ζώα να της προσφέρουν το φαγητό τους.:/: Μετά απ' αυτά που πέρασε ήταν φυσικό να αποτρέπει τον Μπολτ από το να γυρίσει πίσω στους δικούς του.:/:

Στο τέλος όμως όπως και σε όλα τα παραμύθια την υιοθετεί η οικογένεια του Μπολτ και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.:happy:

Γυρίζοντας όμως προς το σπίτι σκέφτηκα πως ο πραγματικός κόσμος δεν είναι έτσι και πως αν η Μίτση ήταν στον κόσμο μας δεν θα ζούσε πια...:(

bolt-movie-rhino-bolt-mittens-walt-disney-movie-john.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bunny μου το είδα κι εγώ το Bolt χθες το απόγευμα και περιττό να σου πω ότι βαλάντωσα στο κλάμα!Ηταν τόσο συγκηνητικό!Και είχε τρομερά μηνύματα.Χαίρομαι όταν βγαίνουν τέτοιες ταινίες για να καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί ότι τα ζωάκια δεν είναι παιχνίδια κι ότι έχουν κι αυτά ψυχούλα και αισθήματα!Ασχετα αν ήταν cartoon σίγουρα το είδαν και πολλοί ενήλικες με τα παιδιά τους-όπως κι εγώ-και εύχομαι να αναθεώρησαν πολλές απο τις απόψεις τους για τα ζωάκια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bunny μου το είδα κι εγώ το Bolt χθες το απόγευμα και περιττό να σου πω ότι βαλάντωσα στο κλάμα!Ηταν τόσο συγκηνητικό!Και είχε τρομερά μηνύματα.Χαίρομαι όταν βγαίνουν τέτοιες ταινίες για να καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί ότι τα ζωάκια δεν είναι παιχνίδια κι ότι έχουν κι αυτά ψυχούλα και αισθήματα!Ασχετα αν ήταν cartoon σίγουρα το είδαν και πολλοί ενήλικες με τα παιδιά τους-όπως κι εγώ-και εύχομαι να αναθεώρησαν πολλές απο τις απόψεις τους για τα ζωάκια!:)
Κι εγώ!:rolleyes: Καλά που τα φώτα ήταν σβηστά και δε με είδαν τα μικρά!:lol:
Πραγματικά όμως είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει!:up:

Εγώ θα δω το Μπολντ σε λίγες μέρες.Ήταν να το δω πιο πριν αλλά αρρώστησα.:cry::cry::cry:Λέτε και εγώ να κλάψω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:hmm::hmm::hmm:

Συνημμένα

• CHILDHOOD HURTS.jpg
    CHILDHOOD HURTS.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 104
Εγώ θα δω το Μπολντ σε λίγες μέρες.Ήταν να το δω πιο πριν αλλά αρρώστησα.:cry::cry::cry:Λέτε και εγώ να κλάψω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:hmm::hmm::hmm:
Είναι πολύ συγκινητικό,ειδικά για τους ζωόφιλους.:cry:
Βέβαια εγώ είμαι και λίγο ευσυγκίνητη...:redface:
Είχε όμως ευχάριστο τέλος.:happy:

Το κατέβασα από το ίνερνετ(με υπότιτλους και οι φωνές ήταν άψωγες)!Τέλειο.Μόνο που έκλεγα εκεί που λέει η γάτα στον Μπολτ ότι είχε ένα σπιτικό και την παράτησαν...:cry::cry::cry:Είναι στο σημείο που τον έκανε <<πραγματικό>> σκύλο και έπεζαν με μπαλάκια...:happy:Και η γάτα νόμισε ότι θα μείνει μαζί της και του έφτοιαξε και σπιτάκι:cry:
Αλλά στο τέλος έγινε και αυτή μέρος της οικογένειας <<Μπολτ>>!:up::up::up:Μόνο που είμαι πολύ ευαίσθητη και μόνο που το θυμάμαι κλαίω!

Ναι,είναι πολύ περιεκτική και συναισθηματική ταινία.:)

Α καλα.. εγώ πλάνταξα και με το lion king....:redface:
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι...

Δώσε μου Θρίλερ.. δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!:lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζώα μια ταινία και να μην κλάψω... το χειρότερό μου είναι ο Ασπροδότης.. όποτε το πετυχαίνω αλλάζω κανάλι...

Κι εγώ συγκινήθηκα όταν το πρωτοείδα...:)(και το 1 και 2.:up: Αλλά στο 3 ξεκαρδίστηκα!:lol:)

Εγω δεν τα εχω δει τα εργα αυτα που λετε ,ομως καταλαβα οτι η ιστορια τουBOLT ειναι συγκινητικη και θα φροντισω να το δω.Ομως συγκινηθηκα που ειδα τις φωτογραφιες απο τα κουνελακια.Πριν απο τη Μπριζιτ ειχα κι εγω ενα κουνελακι νανακι ,το φωναζα Μουσουδι.Καθε φορα που το βγαζαμε απο το σπιτι του γεμιζε το κοσμο με τις μπαλιτσες τα κα..κια του.Το κυνηγουσαμε σ'ολο το σπιτι να το πιασουμε.Κρυβοταν στα πιο δυσκολα σημεια και δε μπορουσαμε να το πιασουμε.Το καναμε μπανιο και οπως ηταν βρεγμενο το τριχωμα του φαινοταν μια σταλια.Το πηγαιναμε στον κτηνιατρο και του εκοβε τα νυχια γιατι μεγαλωναν πολυ και το ενοχλουσαν.Ηταν πολυ αγαπησιαρικο πλασματακι. Τα δικα σου ειναι πολυ ομορφα και εχουν ωραιο χρωμα.Γραψε μας καποιο κατωρθωμα τους.

Ποσο μ'αρεσει αυτη η φωτογραφια .Σα μωρο παιδι με το αρκουδακι και την κουβερτα του.:up::up::up:

Αχ,ναι ο Ασπροδόντης.Πολύ κλάμα πέφτει όταν βλέπω αυτήν και άλλες ταινίες με ζώα.Σας έμοιαξα φαίνεται...

Εγω συυγκινουμε και με τη NARNIA

Πολύ καλό το Μπολτ, παιδιά! Όποιος δεν το έχει δει, ας σπεύσει! Κι όποιος έχει καλή σύνδεση ας μου στείλει π.μ. να του δώσω λινκ...μόνο που δεν έχει υπότιτλους το συγκεκριμένο! Συγκινήθηκα κ εγώ:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: ...

Πολύ καλό το Μπολτ, παιδιά! Όποιος δεν το έχει δει, ας σπεύσει! Κι όποιος έχει καλή σύνδεση ας μου στείλει π.μ. να του δώσω λινκ...μόνο που δεν έχει υπότιτλους το συγκεκριμένο! Συγκινήθηκα κ εγώ:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: ...

Παιδιά,ξέρω εγώ στο ίνερνετ κάπου που κατεβάζεις ότι θέλεις,ταινίες για μεγάλους(hollywood και τέτοια)είναι με υπότιτλους,παιδικά τα περισσότερα μεταγλωτισμένα(το Μπολτ με υπότιτλους αλλά τέλειες φωνές)...Αν βρω τη διεύθυνση θα σας τη βάλω αν θέλετε.Δεν έχει ιούς γιατί έχουμε κατεβάσει πολλές ταινίες,αλλά αν θέλετε όταν θα σας γράψω την διεύθυνση να το ελέγξετε.Όλα αυτά αν θέλετε φυσικά.:happy:

Ακολουθεί spoiler, προχωρήστε με δική σας ευθύνη όσοι δεν είδατε ακόμα την ταινία.
Βγάζουν τα νύχια από τις γάτες;;Γίνεται αυτό; Ποιός διεστραμμένος νους το σκέφτηκε ή θα το έκανε αυτό το πράγμα;;;Το σκεφτόμουν χτες κ από τη μια ανατρίχιαζα κ από την άλλη εκνευρίστηκα τρελά! Ισχύει;!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ακολουθεί spoiler, προχωρήστε με δική σας ευθύνη όσοι δεν είδατε ακόμα την ταινία.
Βγάζουν τα νύχια από τις γάτες;;Γίνεται αυτό; Ποιός διεστραμμένος νους το σκέφτηκε ή θα το έκανε αυτό το πράγμα;;;Το σκεφτόμουν χτες κ από τη μια ανατρίχιαζα κ από την άλλη εκνευρίστηκα τρελά! Ισχύει;!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Στο Μπολτ;Κάνουν αυτό το πράγμα;Εγώ είδα όλη την ταινία αλλά αυτό δεν το είδα.Μπορείτε να το ξαναπείτε;:confused:

Δεν ξέρω για την ταινία... αλλά ναι, υπάρχει αυτή η πρακτική κυρίως στην Αμερική να βγάζουν τα νύχια.. έχει και θέμα εδω θα το βρώ...

https://www.mypetz.gr/threads/Μπάνερ-για-στειρώσεις-και-ονυχεκτομή.221800/ ενα θέμα είναι αυτό έχει και άλλα.

Εχεις δικιο .Αν ισχυει,αυτο ειναι η βαρβαροτητα σε ολο της το μεγαλειο.Ειδα το βιντεακι με τα ζωακια σου.Τι απιστευτο η συνυπαρξη σκυλου και γατας.Τι ναπεις μετα στους "ανθρωπους που κατηγορουν και βλαπτουν τα ζωακια;οτι ειναι ζωα;θα προσβαλλεις τα ζωα.Καταπληκτικο.Μου αρεσε παρα πολυ αυτη η εικονα.

Δεν ξέρω για την ταινία... αλλά ναι, υπάρχει αυτή η πρακτική κυρίως στην Αμερική να βγάζουν τα νύχια.. έχει και θέμα εδω θα το βρώ...

https://www.mypetz.gr/threads/Μπάνερ-για-στειρώσεις-και-ονυχεκτομή.221800/ ενα θέμα είναι αυτό έχει και άλλα.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back