Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Πωπωπω ρε παιδιά, πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου!!!! Τι κάφροι;!;!;! Ώστε αμερικανική πρακτική είναι; (να το σχολιάσω τώρα κ αυτό; θα πάει πολύ μακριά το πράγμα)Θα τρελαθώ!!! Κ καλά τώρα η αφορμή ήταν καρτούν, όσο σκέφτομαι, όμως, οτι αυτά γίνονται, είσαι δεν είσαι αδέσποτο είναι φρικαλέο αυτό το πράγμα!!! Πόσο μάλλον αν σε παρατήσουν κιόλας!!! Ανεγκέφαλοι κ επαίσχυντοι, μόνο αυτό!
Βιντεάκι δεν έχω
...τις φωτογραφίες μας θα λες. Είδες τα ζουζούνια μας; Αγαπιούνται τρελά μεταξύ τους!!!! Έχουν κάνει κ κόμμα...άστα, μας έχουν πάρει τα μυαλά -εμάς όμως με την καλή την έννοια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Γιατί να υποβάλουν τη γάτα τους σε κάτι τόσο βάναυσο;
Πόσο ωραίο θα τους φαινόταν να βγάζουν τα χέρια των παιδιών τους για να μην χαλάνε τα διάφορα εύθραυστα;Ξέρετε ότι παλιά ψαλίδιζαν τα αυτάκια και τις μυτούλες των κουταβιών για να δείχνουν πιο χαριτωμένα; Ότι έκοβαν τις ουρές των αλόγων στα γλέντια; Ποιοι από αυτούς θέλουν να λέγονται άνθρωποι;
Ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό τους,κι αυτοί ούτε καν κατανοούν τις πράξεις τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ναι,η Μίττενς απειλούσε τα περιστέρια ότι θα τα κομματιάσει με τα νύχια της,ενώ τα αφεντικά της,της τα έβγαλαν και μετά την παράτησαν.Αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Ωστόσο υπάρχουν οι τόσο ανώδυνες θήκες νυχιών.
Ξέρετε ότι παλιά ψαλίδιζαν τα αυτάκια και τις μυτούλες των κουταβιών για να δείχνουν πιο χαριτωμένα; Ότι έκοβαν τις ουρές των αλόγων στα γλέντια; Ποιοι από αυτούς θέλουν να λέγονται άνθρωποι;![]()
Γλυκιά μου Bunny, τι θηκούλες (δεν τις έχω καν υπόψη μου, αλλά ποτέ δε μου χρειαστήκανε κ ας είχα πάντα κεραμιδογατούλες πρώην αδέσποτες που ξεκινούσαν άγριες κ κατέληγαν λαπάδες);;; Ούτε καν, στην τελική, αν ζει το γατάκι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά είναι τόοοοσο επιθετικό, ή προσπαθείς να μη το ζορίζεις με πολλές διαχυτικότητες κ τέτοια ή του τα κάνεις "μανικιούρ" μια στο τόσο ή κ τα δυο. Σε μερικές ράτσες σκυλιών συνεχίζει κανονικότατα η πρακτική με τις ουρές κ τα αυτιά...κ στα άλογα επίσης, αλλά του αλόγου η ουρά είναι 90% τριχούλες, δεν είναι σάρκα κ δεν είναι τόσο τραγικό να του την κουρέψουν κοντή....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι,γιατί δεν μπορούν να διώξουν τις μύγες μετά...Γλυκιά μου Bunny, τι θηκούλες (δεν τις έχω καν υπόψη μου, αλλά ποτέ δε μου χρειαστήκανε κ ας είχα πάντα κεραμιδογατούλες πρώην αδέσποτες που ξεκινούσαν άγριες κ κατέληγαν λαπάδες);;; Ούτε καν, στην τελική, αν ζει το γατάκι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά είναι τόοοοσο επιθετικό, ή προσπαθείς να μη το ζορίζεις με πολλές διαχυτικότητες κ τέτοια ή του τα κάνεις "μανικιούρ" μια στο τόσο ή κ τα δυο. Σε μερικές ράτσες σκυλιών συνεχίζει κανονικότατα η πρακτική με τις ουρές κ τα αυτιά...κ στα άλογα επίσης, αλλά του αλόγου η ουρά είναι 90% τριχούλες, δεν είναι σάρκα κ δεν είναι τόσο τραγικό να του την κουρέψουν κοντή....Για το θέμα νύχια υπάρχουν οι θήκες,αλλά το καλύτερο είναι ένα ονυχοδρόμιο.
Για τα Ροντβάιλερ,τα Πιτ Μπουλ,τα Μπόξερ κλπ,στενοχωριέμαι να τα βλέπω με κομμένες ουρίτσες...
![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ναι,η Μίττενς απειλούσε τα περιστέρια ότι θα τα κομματιάσει με τα νύχια της,ενώ τα αφεντικά της,της τα έβγαλαν και μετά την παράτησαν.Αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Ωστόσο υπάρχουν οι τόσο ανώδυνες θήκες νυχιών.
Γιατί να υποβάλουν τη γάτα τους σε κάτι τόσο βάναυσο;
Πόσο ωραίο θα τους φαινόταν να βγάζουν τα χέρια των παιδιών τους για να μην χαλάνε τα διάφορα εύθραυστα;
Είναι το ίδιο απάνθρωπο και στις 2 περιπτώσεις.
Ξέρετε ότι παλιά ψαλίδιζαν τα αυτάκια και τις μυτούλες των κουταβιών για να δείχνουν πιο χαριτωμένα; Ότι έκοβαν τις ουρές των αλόγων στα γλέντια; Ποιοι από αυτούς θέλουν να λέγονται άνθρωποι;![]()
Ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό τους,κι αυτοί ούτε καν κατανοούν τις πράξεις τους...
Παιδιά εγώ την είδα την ταινία με υπότιτλους και δεν έλεγε τέτοια πράγματα.Έλεγε μόνο η Μίτενς στα περιστέρια ότι αν δεν της φέρουν τροφή θα τα φάει και στον Μπολτ έλεγε ότι την παράτησαν. Μήπως το έλεγε μόνο στην ελληνική μετάφραση;
Τι;Αυτοί οι άνθρωποι είναι-συγνώμη για την έκφραση-αλλά είναι Κτήνοι...
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστηχώς έτσι είναιΠαιδιά εγώ την είδα την ταινία με υπότιτλους και δεν έλεγε τέτοια πράγματα.Έλεγε μόνο η Μίτενς στα περιστέρια ότι αν δεν της φέρουν τροφή θα τα φάει και στον Μπολτ έλεγε ότι την παράτησαν. Μήπως το έλεγε μόνο στην ελληνική μετάφραση;
Τι;Αυτοί οι άνθρωποι είναι-συγνώμη για την έκφραση-αλλά είναι Κτήνοι...
!Γι΄αυτο πρέπει να το φροντίσουμε εμείς τα παιδιά
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Παιδιά εγώ την είδα την ταινία με υπότιτλους και δεν έλεγε τέτοια πράγματα.Έλεγε μόνο η Μίτενς στα περιστέρια ότι αν δεν της φέρουν τροφή θα τα φάει και στον Μπολτ έλεγε ότι την παράτησαν. Μήπως το έλεγε μόνο στην ελληνική μετάφραση;
Όχι, εγώ το είδα στα αγγλικά κ χωρίς υπότιτλους κ το είπε η ίδια η γάτα...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Όχι, εγώ το είδα στα αγγλικά κ χωρίς υπότιτλους κ το είπε η ίδια η γάτα...
Μα την είδα με υπότιτλους,να τώρα θα την ξαναδώ αλλά τέτοια δεν έλεγε.Τώρα πάω να τη δω και επανέρχομαι...
bunny
Περιβόητο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξέρω ντε, απλά θέλω να σχολιάσω την ταινίαΔεν υπάρχει μη παράνομος τρόπος για να την κατεβάσεις αυτή τη στιγμή, γλυκιά μου, αλλά είναι 1.000.000 σίγουρο οτι το λέει η ίδια γάτα...πίστεψέ με...
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
, παρανόηση
bunny
Περιβόητο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Την είδα την ταινία και δεν λέει πουθενά ότι δεν έχει νύχια.Η Μίτενς λέει απλώς στα πουλιά ότι αν βγάλει τα γαντάκια θα φανούν τα νύχια της.Επίσης λέει στον Μπολτ ότι την παράτησαν.Πάντως η ταινία είναι τέλεια,δεν χορταίνω να την βλέπω.Μόνο που μπαλάντωσα στο κλάμα εκεί που η Μίτενς λέει στον Μπολτ ότι την παράτησαν...
Αγνούλα( ; ), στη γλώσσα που φτιάχτηκε η ταινία, δηλ στα αγγλικά, το λέει η γατούλα στο Μπολτ όταν του λέει πως την παράτησε η οικογένειά της. Στους υπότιτλους μπορεί να μη το γράψανε είτε κατά λάθος είτε όχι. Λέει τη λέξη "declawed" που σημαίνει ξενυχιασμένος. Το σημαντικό πάντως δεν είναι η ταινία, που είναι πολύ όμορφη κ καλή, αλλά το οτι το κάνουνε αυτό πραγματικά κάποιοι "άνθρωποι" στα ζωάκια. Αυτό είναι πιο σημαντικό κ αυτό πρέπει να το κατακρίνει ο κόσμος, μπας κ απαγορευθεί σαν πρακτική!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αγνούλα( ; ), στη γλώσσα που φτιάχτηκε η ταινία, δηλ στα αγγλικά, το λέει η γατούλα στο Μπολτ όταν του λέει πως την παράτησε η οικογένειά της. Στους υπότιτλους μπορεί να μη το γράψανε είτε κατά λάθος είτε όχι. Λέει τη λέξη "declawed" που σημαίνει ξενυχιασμένος. Το σημαντικό πάντως δεν είναι η ταινία, που είναι πολύ όμορφη κ καλή, αλλά το οτι το κάνουνε αυτό πραγματικά κάποιοι "άνθρωποι" στα ζωάκια. Αυτό είναι πιο σημαντικό κ αυτό πρέπει να το κατακρίνει ο κόσμος, μπας κ απαγορευθεί σαν πρακτική!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί(πολύ κακοί)...

bunny
Περιβόητο μέλος
Όπως η σχέση του Μπολτ με την Πέννυ;
Πέννυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool