Bombay-maniacs

vivi μου τα γατουλια σου ειναι υπεροχα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους τους Bombay Maniacs...Θέλουμε να γίνουμε και εμείς μέλη μιας και το ένα από τα 2 γατάκια μας κατά 99,9% είναι απόγονος τέτοιας ράτσας...Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζαμε και μάλλον οι άνθρωποι της φιλοζωϊκής από όπου τον (είναι αρσενικός) υιοθετήσαμε δεν το είχαν διαπιστώσει!!! Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο Internet μάθαμε την συγκεκριμένη ράτσα και συγκρίνοντας όλα τα χαρακτηριστικά είτε σωματότυπου είτε χαρακτήρα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι απόγονος τέτοιας ράτσας. Πιο συγκεκριμένα:
- Δυνατός και μυώδης (ήδη έχει ξεπεράσει τα 5 κιλά χωρίς να είναι χοντρός και είνα μόλις ενός έτους)
- Κοντότριχος, μαύρος με τρίχωμα που γυαλίζει
- Χαλκοκίτρινα ή χρυσαφί μάτια
- Πρόσωπο που παραπέμπει σε πάνθηρα και γενικά σε μεγάλο αιλουροειδές
- Χαρακτηριστική και μοναδική φωνή
- Σε ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο
- Σου μιλάει συνέχεια
- Αγαπησιάρης
- Θέλει συνέχεια την προσοχή σου
- Του αρέσει να κάθεται στα πόδια σου
- Του αρέσει να χώνεται κάτω από τις κουβέρτες (ξέρετε πόσες φορές τον έχουμε χάσει κάτω από τα σκεπάσματα???)

Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες για να δείτε τον πανθηράκο μας (εδικά το προφιλ του είναι σκέτος πάνθηρας)!!!! Πολλά φιλιά σε όλα τα πανθηράκια του mycat!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, έχω και εγώ έναν μαυρούλη γάτο και σωστό αγρίμι, αφού τον μαζέψαμε πριν 2 εβδομάδες και δεν σταματά τις επιθέσεις και τους αιφνιδιασμούς, με αποτέλεσμα αρκετές γραντζουνιές...είναι δύο μηνών και αποφασίσαμε να τον φωνάζουμε Πάνθηρα...αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποια η διαφορά μεταξύ κάθε μαύρου γάτου και αυτού της Βομβάης γιατί αρκετά από τα χαρακτηριστικά που έγραψε παραπάνω η catchris τα έχει και ο δικός μου... εκτός αν τους ξεχωρίζουν απ' τα μάτια, αυτό το χαλκοκίτρινο που λέτε ίσως να είναι σπάνιο, ο δικός μου έχει πράσινα....δεν ξέρω και πως ανεβάζουμε φωτογραφίες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι επιθέσεις κι οι αιφνιδιασμοί είναι μέρος του παιχνιδιού τους, και στη δική μου αρέσει να το κάνει παρόλο που έχει ξεπεταχτεί πλέον. :)
Νύχια δεν βγάζει ποτέ (ευτυχώς δηλαδή) αλλά γενικώς τους αρέσει να κρύβονται που και που.
Τώρα σχετικά με τη ράτσα, προσωπικά είμαι άσχετος από ράτσες.
Εφόσον όμως νιώθεις για αυτόν όπως νιώθεις, ίσως να μην έχει σημασία εάν είναι Βομβάης ή κεραμιδο-Βομβάης. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι ούτε καν με ενδιέφερε ποτέ να έχω κατοικίδιο ράτσας, το θεωρώ εντελώς ανούσιο, κάθε ζώο έχει τη δική του προσωπικότητα όπως και ο άνθρωπος, απλώς από περιέργεια...πάντως δεν ξέρω αν οι επιθέσεις είναι χαρακτηριστικό των γάτων, μας έχει ξεκάνει...γι' αυτό τον έβγαλα Πάνθηρα, πιο πολύ συμεριφέρεται ως αγρίμι, κρύβεται στα σκοτεινά και με το που περνάμε πηδάει πάνω μας, άσε που δεν ξέρω γιατί, οι παλάμες μου είναι το κόκκινο πανί του, με το που με βλέπει να κάνω χειρονομίες, προσπαθεί να τις γραντζουνίσει ή να τις δαγκώσει και βγάζει κάτι ήχους όλο νεύρα....πωππω πολύ τσαμπουκαλής μας προέκυψε και όταν τον μάζεψαμε ήταν σαν σπουργίτι....κλαψ, πριν λίγο πήγα να τον χαϊδέψω και έπιασε έπιασε με το νύχι του το δάχτυλο μου και το τράβηξε λες και θα το έτρωγε.....πάρε τώρα μια ωραιότατη γραντζουνιά....ρε μπας και κατάγονται απευθείας από πάνθηρες οι μαύροι γάτοι;;;:D

Χαχα!
Τι να σου πω, εμένα δε με έχει γρατζουνίσει ποτέ.
Ακόμη και στο παιχνίδι τα νύχια της μου τα κρύβει ενώ τον αδερφό μου (μένουμε μαζί) του έχει ρίξει 2 - 3 αλλά μόνο επάνω στο παιχνίδι και κατά λάθος απ' όσο κατάλαβα.
Αυτό με το κρυφτό πάντως είναι ένα είδος παιχνιδιού.
Όσον αφορά τις γρατζουνιές, όταν σε γρατζουνάει προσπάθησε να κάνεις ένα δυνατό επιφώνημα που υποδηλώνει φόβο ή σταμάτα το παιχνίδι κι άφηνε τον κάτω, προσποιούμενη ότι ασχολείσαι πλέον με κάτι άλλο.
Ίσως έτσι καταλάβει ότι τα χέρια σου δεν είναι μέρος για να δοκιμάζει τα νύχια του. ;)

Ναι ήδη αυτό κάνουμε, αν και δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, αφού αυτό δεν το κάνει μόνο όταν πάμε να τον χαϊδέψουμε αλλά και όταν περνάμε δίπλα του, ανυποψίαστοι, ή όταν ήμαστε κοντά του....εγώ θα το ξαναπώ σκέτο αγρίμι....τι γάτες Βομβάης...γάτες - ελεύθερους σκοπευτές θα έπρεπε να τους λένε...καλημέρα!!!

Γάτα βομβάης ????

Καλημέρα! έχω ήδη 3 γάτους και θέλω να πάρω κι έναν τέταρτο.. Είδα ένα βίντεο και διάβασα για τις γάτες Βομβάης και ενθουσιάστηκα.. Υπάρχει περίπτωση να βρω εδώ στην Ελλάδα? Μη μου πείτε να πάρω αδέποτο. Έχω ήδη και ταϊζω και της γειτονιάς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα.Κοιτα στο σαιτ του ΕΟΓ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω αλλά δεν υπάρχει εκτροφέιο μάλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back