Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catchris
Νεοφερμένο μέλος
- Δυνατός και μυώδης (ήδη έχει ξεπεράσει τα 5 κιλά χωρίς να είναι χοντρός και είνα μόλις ενός έτους)
- Κοντότριχος, μαύρος με τρίχωμα που γυαλίζει
- Χαλκοκίτρινα ή χρυσαφί μάτια
- Πρόσωπο που παραπέμπει σε πάνθηρα και γενικά σε μεγάλο αιλουροειδές
- Χαρακτηριστική και μοναδική φωνή
- Σε ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο
- Σου μιλάει συνέχεια
- Αγαπησιάρης
- Θέλει συνέχεια την προσοχή σου
- Του αρέσει να κάθεται στα πόδια σου
- Του αρέσει να χώνεται κάτω από τις κουβέρτες (ξέρετε πόσες φορές τον έχουμε χάσει κάτω από τα σκεπάσματα???)
Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες για να δείτε τον πανθηράκο μας (εδικά το προφιλ του είναι σκέτος πάνθηρας)!!!! Πολλά φιλιά σε όλα τα πανθηράκια του mycat!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Νύχια δεν βγάζει ποτέ (ευτυχώς δηλαδή) αλλά γενικώς τους αρέσει να κρύβονται που και που.
Τώρα σχετικά με τη ράτσα, προσωπικά είμαι άσχετος από ράτσες.
Εφόσον όμως νιώθεις για αυτόν όπως νιώθεις, ίσως να μην έχει σημασία εάν είναι Βομβάης ή κεραμιδο-Βομβάης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τι να σου πω, εμένα δε με έχει γρατζουνίσει ποτέ.
Ακόμη και στο παιχνίδι τα νύχια της μου τα κρύβει ενώ τον αδερφό μου (μένουμε μαζί) του έχει ρίξει 2 - 3 αλλά μόνο επάνω στο παιχνίδι και κατά λάθος απ' όσο κατάλαβα.
Αυτό με το κρυφτό πάντως είναι ένα είδος παιχνιδιού.
Όσον αφορά τις γρατζουνιές, όταν σε γρατζουνάει προσπάθησε να κάνεις ένα δυνατό επιφώνημα που υποδηλώνει φόβο ή σταμάτα το παιχνίδι κι άφηνε τον κάτω, προσποιούμενη ότι ασχολείσαι πλέον με κάτι άλλο.
Ίσως έτσι καταλάβει ότι τα χέρια σου δεν είναι μέρος για να δοκιμάζει τα νύχια του.

Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
aglaitsoula
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα! έχω ήδη 3 γάτους και θέλω να πάρω κι έναν τέταρτο.. Είδα ένα βίντεο και διάβασα για τις γάτες Βομβάης και ενθουσιάστηκα.. Υπάρχει περίπτωση να βρω εδώ στην Ελλάδα? Μη μου πείτε να πάρω αδέποτο. Έχω ήδη και ταϊζω και της γειτονιάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aglaitsoula
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool