British - maniacs

καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη επιτυχια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καμε τι εγινε??γυρισατε απο τα ξενα?:D:D:D
τι νεα???η μαμα raisa τι εκανε εκει?? τους τρελανε ολους???

Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε:rolleyes:....έφτασε ως τους τελικούς!!!:up::up:
Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε!:inlove::inlove:

Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση:D:rolleyes::rolleyes:

DH164069.jpg

DH164049.jpg

DH164021.jpg

Περισσότερες στο άλμπουμ μας!:D

Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε:rolleyes:....έφτασε ως τους τελικούς!!!:up::up:
Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε!:inlove::inlove:

Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση:D:rolleyes::rolleyes:

DH164069.jpg

DH164049.jpg

DH164021.jpg
ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη !:)

ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη !:)

Ευχαριστούμε!!!:D:rolleyes::rolleyes:

Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο:D, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου!:inlove::inlove:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!!

Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο:D, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου!:inlove::inlove:
δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα:inlove::inlove:!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους!:up::up:

Ορίστε ο Θεός που έσκισε....:rolleyes::rolleyes:
attachment.php

attachment.php

στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!!:rolleyes:

Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!!:up:

Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!!

Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά:rolleyes:....όλα excellent μας τα βρήκανε!!!:up::up::up:
Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!!:up::up:

ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!!
αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται??
γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους???:confused:

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! :up::up::up::up::up:

σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!!:P:P:P:P:P:P

Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!!

Ναι εεεε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::kiss::kiss::kiss:

ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!!
αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται??
γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους???:confused:

Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ...
Υπάρχουν 4 κατηγορίες
στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές
στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ.
στην 3η οι κοντότριχες
και 4η κοινή ευρωπαϊκή;)

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! :up::up::up::up::up:

:D:kiss::kiss::kiss:

Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια.....

σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα;):up:
δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα:inlove::inlove:!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους!:up::up:
υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση;):)

Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια.....

Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις:P:lol::lol:...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται:blink::blink::lol::lol::lol:....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει?;)

σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα;):up:

Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες:rolleyes:....τώρα όλα καλά?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back