ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ria23 έγραψε: #2.321 14-11-08 19:38 καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #2.322 16-11-08 23:29 καλη επιτυχια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.323 17-11-08 21:14 καμε τι εγινε??γυρισατε απο τα ξενα? τι νεα???η μαμα raisa τι εκανε εκει?? τους τρελανε ολους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #2.324 17-11-08 21:20 Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Περισσότερες στο άλμπουμ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Lita έγραψε: #2.325 17-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #2.322 16-11-08 23:29 καλη επιτυχια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.323 17-11-08 21:14 καμε τι εγινε??γυρισατε απο τα ξενα? τι νεα???η μαμα raisa τι εκανε εκει?? τους τρελανε ολους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #2.324 17-11-08 21:20 Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Περισσότερες στο άλμπουμ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Lita έγραψε: #2.325 17-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη επιτυχια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Luna έγραψε: #2.323 17-11-08 21:14 καμε τι εγινε??γυρισατε απο τα ξενα? τι νεα???η μαμα raisa τι εκανε εκει?? τους τρελανε ολους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #2.324 17-11-08 21:20 Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Περισσότερες στο άλμπουμ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Lita έγραψε: #2.325 17-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καμε τι εγινε??γυρισατε απο τα ξενα? τι νεα???η μαμα raisa τι εκανε εκει?? τους τρελανε ολους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #2.324 17-11-08 21:20 Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Περισσότερες στο άλμπουμ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Lita έγραψε: #2.325 17-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Περισσότερες στο άλμπουμ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Lita έγραψε: #2.325 17-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γυρίσαμε, γυρίσαμε....και η κούκλα μας έσκισε....έφτασε ως τους τελικούς!!! Αλλά ως εκεί....μετά μας έφαγε ένα silver tabby ΘΕΟΣ....χαλάλι του, το άξιζε! Δείτε μας σε επαγγελματική φωτογράφιση Click για ανάπτυξη... ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #2.326 17-11-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε ποσο πιο ωραιος ηταν αποκλειεται !ειναι απιστευτα ομορφη ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #2.327 17-11-08 21:31 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #2.328 17-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #2.329 17-11-08 21:43 Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η tzoutzou έγραψε: #2.330 17-11-08 21:45 Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια και απο εμας!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως ηταν ο "αλλος",αλλα η "δικια" μας ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η tzoutzou έγραψε: #2.331 17-11-08 21:46 Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #2.332 17-11-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις τις ειδα και στο αλλο θεμα!!!!!!!!ειναι ΘΕΑ!!!!!δεν ξερω και πολλα απο βραβευσεις αλλα απο οτι καταλαβα εσκισε η Raisoula!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι Λουνάκι μου....πήγαμε πολύ καλά....όλα excellent μας τα βρήκανε!!! Αν πάμε σε μια έκθεση ακόμα και διακριθούμε όπως σ΄αυτήν το Ραισάκι θα γίνει Champion !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #2.333 17-11-08 21:46 ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ria23 έγραψε: #2.334 17-11-08 21:47 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:47 Η Luna έγραψε: #2.335 17-11-08 21:47 σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σιγουρα θα γινει!!αφου για τετοια ειναι αυτη!!!φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #2.336 17-11-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ουπς...με προλαβες.....Καααλος ειναι μωρε αλλα η Ραισα ειναι αλλο πλασμα!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι εεεε??????:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Luna: ομορφος ειναι!!!φαινεται!!Νικολετα μου μπραβο στην μπουμπουκα σου!!ειναι πολυ ομορφη βρετανουλα!!και ημουν σιγουρη οτι θα βραβευτει!! αυτο που δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο χαμενη με αυτα, σε τι κατηγοριες διαγωνιζονται?? γιατι δεν εχω καταλαβει!δεν ειναι μονο με βαση την ρατσα τους??? Click για ανάπτυξη... Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:58 Η tzoutzou έγραψε: #2.337 17-11-08 21:58 Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.338 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε!!! Πίστεψέ με ήταν πιο όμορφος....στο τέλος έπιασα κουβέντα με την εκτροφέα του και της έδωσα συγχαρητήρια για τα γατιά της....ήταν όλα πανέμορφα, αλλά αυτός ήταν ΘΕΟΣ. Με άφησε να τον χαϊδέψω και λίγο, και αν θέλετε το πιστεύεται, αλλά την ώρα που τον χάιδευα δάκρυσα από συγκίνηση....είναι το όνειρό μου! Click για ανάπτυξη... σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν μπορουσες να βγαλεις καμια φωτο ? τωρα μου κινησες την περιεργεια ! και δεν μπορω να φανταστω και πως ειναι γιατι αληθεια στο λεω εγω θαυμαζω τη δικια σου τη γατουλα απο τη στιγμη που την πρωτοειδα!οπως και να εχει συγχαρητηρια που φτασατε στους τελικους! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν φωτό στο thread για την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η Raisa έγραψε: #2.339 17-11-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Για πες,τι καλα πρεπει να εχει μια κοινη ευρωπαικη για να διαγωνιστει?Οχι οτι θα παει ποτε το στριτζογατο αλλα απο περιεργεια..... Click για ανάπτυξη... Καλά, βρήκες άτομο να ρωτήσεις...εδώ ούτε για την δική μου δεν ήξερα τι γίνεται....η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Νεκταρία...δεν της στέλνεις ένα πμ να σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #2.340 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σου ευχομαι Νικολέτα μου να το πραγματοποιήσεις σύντομα Click για ανάπτυξη... Αχχχχ Γιούλη μου:kiss:....με αυτήν την ελπίδα ζω!!!! Εσύ όλα καλά? Τα μωρούλια σου έμαθα ότι τους έλειψες....τώρα όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.