Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Luna έγραψε: #2.341 17-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.342 17-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Click για ανάπτυξη... το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #2.343 17-11-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Luna έγραψε: #2.344 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.345 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η Ραίσα διαγωνίζεται στην 3η κατηγορία, στην οποία είναι όλες οι κοντότριχες ράτσες πχ. Ρώσικη μπλε, Κορατ, Ρεχ, Σομαλίας κτλ... Υπάρχουν 4 κατηγορίες στην 1η ανήκουν οι περσικές και εξωτικές στην 2η οι ημιμακρύτριχες πχ. Βιρμανίας, Νορβηγικού δάσους, Μειν κουν κτλ. στην 3η οι κοντότριχες και 4η κοινή ευρωπαϊκή :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.342 17-11-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Click για ανάπτυξη... το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #2.343 17-11-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Luna έγραψε: #2.344 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.345 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ορίστε ο Θεός που έσκισε.... στη φωτό χάνει...στην πραγματικότητα ήταν πολύυυυυ πιο όμορφος!!!! Click για ανάπτυξη... το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #2.343 17-11-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Luna έγραψε: #2.344 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.345 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααα!!!!τωρα καταλαβα!!!ολα τα εμαθες εε??θα πατε και σε αλλη????θα γινετε διασημες???? Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το χρώμα του ειναι πράγματι ζηλευτό... αλλά η Ραίσα μας έχει πιο γλυκό βλέμμα Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Luna έγραψε: #2.344 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.345 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η Raisa έγραψε: #2.345 17-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.346 17-11-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι λέμε....την επόμενη φορά βουρ για Σερβία να γίνουμε τουλάχιστον Champion....και για αυτά που μάθαμε να΄ναι καλά η Νεκταρία....την ζαλίσαμε με τις ερωτήσεις μας αλλά μάθαμε!!! :kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... δεν είδα καμια scottish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.347 17-11-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι να μπορεσω να εχω βγαλει pedigree στην μικρη μου να ερθουμε κι εμεις!! αλλιως θα κανω κι εγω ρεπορταζ και κουβαλημα στην πλατη!!!(πολυ μου αρεσε αυτο) ειδατε καθολου scottish?? Click για ανάπτυξη... θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #2.348 17-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σερβία???Εκεί θα γίνει η επόμενη?? Τρέχοντας θα έρθω!! Πότε?? Νομιζα του χρόνου το Μαη πάλι στη Σόφια ότι είναι η επόμενη Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Luna έγραψε: #2.349 17-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι να έρθεις, είναι φοβερή εμπειρία, δεν θα το μετανιώσεις!!! scottish δεν είχε ούτε μια....και σε σκεφτόμουν και έλεγα " ε ρε να ήταν εδώ το Λουνάκι να τους τρελάνει όλους"!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είδα καμια scottish Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Luna έγραψε: #2.350 17-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα δούμε τη Luna στην επόμενη όμως!! Αντε να βρούμε κι άλλο φωτορεπόρτερ γιατι στην επόμενη θα εκθέτω τη Θεά Σεμέληκαι θα είμαι απασχολημένη Click για ανάπτυξη... μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Raisa έγραψε: #2.351 17-11-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.352 17-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα και βέβαια θα έρθεις...νομίζεις θα σε άφηνα εγώ να μην έρθεις?? Απ΄ό,τι είπε η Αννα έχει κάθε μήνα έκθεση στην Σερβία (Βελιγράδι και μια άλλη πόλη)...εκεί θα πάει και η Αννα για τον μπλε πάγο της, ο οποίος πάει για Grand Champion Θα γίνει βέβαια και τον Μάη στη Σόφια πάλι Click για ανάπτυξη... κάθε μήνα?? Α...φοβάμαι ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον...ψιλορουτίνα μου ακούγεται και ίσως αφορμή να δίνουν και γατάκια... λέω εγώ τώρα... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι δεν ειχε???μηπως υπηρχε λογος???μηπως τις αποσυρανε??? ε,ρε θα την φερω και θα γινει χαμοςςςςς!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μονο την Σεμελη???γιατι οχι ολα???? Click για ανάπτυξη... μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η Luna έγραψε: #2.353 18-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος λόγος, απλώς δεν ήρθε κανείς εκτροφέας με scottish..... να την φέρεις να την φέρεις....θα τους τρελάνει όλους!!! Click για ανάπτυξη... αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου φέρω παιδί μου τη Συμπίλ να χτυπηθείτε να έχει ενδιαφέρον η κόντρα μόνο το Σεμελάκι είναι show! Αμ πως ντε?? Ο,τι να'ναι θα φέρνουμε? Click για ανάπτυξη... φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.354 18-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμα βγαλουμε τελικα χαρτια θα το κανω...ακομα δεν εχω μιλησει με την κυρια!τις τα εστειλα τα χαρτια και περιμενω!!! φερτη φερτη να αναμετρηθουμε!!!! (εχει χαρτια??) μονο το Σεμελακι???αφου ολα δειχνουν αψογα!!!! Click για ανάπτυξη... Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 18-11-08 09:37 Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η Luna έγραψε: #2.356 18-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αψογα... αλλά μόνο για εμάς! Οχι για τους κριτές! Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα! Αφιερωμένο!! Ο προπάππος σας!! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ria23 έγραψε: #2.357 18-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! lunaki θα πας και συ??????????? του χρονου???? αντε θα σαρωσουν οι ελληνιδες μανες!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... τι κουκλακι ειναι αυτο στην φωτο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 18-11-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν πειραζει!!!!μονο την Σεμελιτσα λοιπον του χρονου!!! ουαου!!!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?ηταν στην εκθεση???? Click για ανάπτυξη... Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Raisa έγραψε: #2.359 18-11-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το βλέπεις μπουζουριασμένο?Απέναντί μας ήταν και ανακάλυψε η Νικολέτα ότι είναι πρόγονος της Ραίσας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.360 18-11-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι είναι, ο τύπος στη φωτό έχει μπαμπά τον προ- παππού μας είναι η Ραίσα σε αρσενική εκδοχή Click για ανάπτυξη... αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.