British - maniacs

Καλεεεεεε τι λαπαδακος ειναι αυτος!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολέτα χρόνια πολλά και από εδώ. Να είσαι πάντα καλά κ ευτυχισμένη εσύ κ όλοι όσοι αγαπάς (δίποδοι κ τεράποδοι ;) )
flower_house-dsc02408-a2.jpg

Να και λίγα λουλουδάκια για την γιορτή σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολέτα χρόνια πολλά και από εδώ. Να είσαι πάντα καλά κ ευτυχισμένη εσύ κ όλοι όσοι αγαπάς (δίποδοι κ τεράποδοι ;) )

Αγαπημένη μου Έλενα!!!!:)
Επειδή μου έπεσαν τα σάλια και τα μάτια με αυτό που αντίκρυσα, και επειδή είσαι η ΕΙΔΙΚΗ επι των καρτών κι αφιερώσεων και δεν παίζεσαι,,,, θυμίσου μωρό μου οτι στις 22 Δεκεμβρίου έχω τη γιορτή μου, και περιμένω παρομοια αφιέρωση, με αγάπη,
εγώ, και όλα τα γατουλοσκυλάκια μου!!!!:lol:
:lol::lol:
(ετσι για να μην ζηλεύω...!!!!)

χρονια πολλα κι απο μενα Νικολετα μου!!!ο,τι επιθυμεις να πεσει πανω σου με φορα!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ Δανάη μου:inlove::rolleyes:...και συ ό,τι ποθείς να το βρεις μπροστά σου!!!:up::up:

Ελενάκι μου 1000 ευχαριστώ για τις ευχές....να΄σαι πάντα καλά και εσύ και τα όμορφα φατσουλίνια σου!:inlove:

Υ.Γ. Πού είναι τα λουλουδάκια καλέεεε, εγώ δεν βλέπω τίποτε:blink::mad::P

Νικολετα μου Χρονια Πολλα για χθες.. Οτι επιθυμεις..
Ημουν τοσο τρελαμενη με τη μετακομιση που δεν εμπαινα καθολου..
Τωρα που ειμαι Αθηνα ομως και καπως εχω φτιαξει το χωρο μου θα μπαινω συχνοτερα!
Το μονο που μου εμεινε ειναι να φτιαξω το δωματιο των παιδιων.:)
Θα τους το κανω ενα δωματιο για εκεινα και θα βαλω και καναπεδακι για οποιον-α θελει να πιει καφεδακι με την παρεα 6 γατιδιων γιατι κυκλοφορουνε και τα υπολοιπα 4 μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι..:up::up:

εχω μια αγωνια...
Μας έριξαν ένα γατάκι στο κηπο που ο Χρήστος μου λέει ότι ειναι ίδιο Βρετανάκι...και πολύ ήμερο...μάλλον ειναι αρσενικό...το χρώμα δεν το κατάλαβα καλά...κατι σε μπλε tabby μου ακούγεται...δεν το εχω δει εγώ...το ταισε ο Χρήστος και έφαγε...να δουμε...

εχω μια αγωνια...
Μας έριξαν ένα γατάκι στο κηπο που ο Χρήστος μου λέει ότι ειναι ίδιο Βρετανάκι...και πολύ ήμερο...μάλλον ειναι αρσενικό...το χρώμα δεν το κατάλαβα καλά...κατι σε μπλε tabby μου ακούγεται...δεν το εχω δει εγώ...το ταισε ο Χρήστος και έφαγε...να δουμε...

Σοβαράααα:blink::blink:....πω πω φαντάζεσαι?:rolleyes: Καλά θα είναι πολύ σούπερ αν είναι tabby....ααχχχ βάλε οπωσδήποτε φωτό μόλις πας σπίτι....ανυπομονώ να το δω τώρα....:up::up:

Νικολετα μου Χρονια Πολλα για χθες.. Οτι επιθυμεις..
Ημουν τοσο τρελαμενη με τη μετακομιση που δεν εμπαινα καθολου..
Τωρα που ειμαι Αθηνα ομως και καπως εχω φτιαξει το χωρο μου θα μπαινω συχνοτερα!
Το μονο που μου εμεινε ειναι να φτιαξω το δωματιο των παιδιων.:)
Θα τους το κανω ενα δωματιο για εκεινα και θα βαλω και καναπεδακι για οποιον-α θελει να πιει καφεδακι με την παρεα 6 γατιδιων γιατι κυκλοφορουνε και τα υπολοιπα 4 μεσα στο σπιτι απο το μπαλκονι..:up::up:

Ευχαριστώ πολύ συμπεθέρα!!!:D:)
Πώς πήγε η μετακόμιση? Όλα καλά? Η μικρή πριγκίπισσα τι κάνει, πώς το πήρε που άλλαξε περιβάλλον?
Πολλά φιλάκια να δώσεις σε όλα τα γατούνια...και ένα παραπάνω στην μικρή μου Γκρινιάρα!!!:inlove:
Τις γιορτές θα είμαι Αθήνα οπότε μπορεί να έρθω να σας δω!!!:up::up::up:

Νικολέτα μου!! Να βρεθούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!
Να κανονισουμε να σας πάμε κάπου ωραια για φαγητο! ;):)

ρε συ φαντάζεσαι να ειναι κανένα silver tabby σαν αυτο που θες?? :P:lol::lol::lol::lol:

ρε συ φαντάζεσαι να ειναι κανένα silver tabby σαν αυτο που θες?? :P:lol::lol::lol::lol:

Γιούλη να μας βάλεις φωτό να το δούμε το μικρό οπωσδήποτε :)

[q

Ευχαριστώ πολύ συμπεθέρα!!!:D:)
Πώς πήγε η μετακόμιση? Όλα καλά? Η μικρή πριγκίπισσα τι κάνει, πώς το πήρε που άλλαξε περιβάλλον?
Πολλά φιλάκια να δώσεις σε όλα τα γατούνια...και ένα παραπάνω στην μικρή μου Γκρινιάρα!!!:inlove:
Τις γιορτές θα είμαι Αθήνα οπότε μπορεί να έρθω να σας δω!!!:up::up::up:[/quote]

Να ερθεις συμπεθερα!!:D:D
Θα σε περιμενουμε με χαρα.. Η μικρη βρηκε τη χαρα της στο σπιτι εδω γιατι ειναι μονοκατοικια με μπαλκονια (που στο αλλο σπιτι δεν ειχε και δεν ειχε βγει ποτε) και κατεβαινει και στις σκαλες παει στο κατω διαμερισμα με τα κουνελια, παει στης αδερφης μου και γενικα συνεχεια τρεχει..:happy:
Επισης ταιριαξαν πολυ με τα αλλα γατακια και ολο τρεχουν και παιζουν σαν τρελα!:P:up::up:
Επισης ταιριαξε και με τη λουνα(πεκινουα σκυλιτσα) γενικα ειναι πολυ καλη δεν αγριεψε καθολου και σε κανενα ουτε στα γατακια, ουτε στα κουνελακια.. Δεν ειναι πολυ καλη????

ρε συ φαντάζεσαι να ειναι κανένα silver tabby σαν αυτο που θες?? :P:lol:

Αν είναι έτσι θα σας το απαγάγω τώρα που θα έρθω Αθήνα;):D:lol::lol::lol:

Να ερθεις συμπεθερα!!:D
Θα σε περιμενουμε με χαρα.. Η μικρη βρηκε τη χαρα της στο σπιτι εδω γιατι ειναι μονοκατοικια με μπαλκονια (που στο αλλο σπιτι δεν ειχε και δεν ειχε βγει ποτε) και κατεβαινει και στις σκαλες παει στο κατω διαμερισμα με τα κουνελια, παει στης αδερφης μου και γενικα συνεχεια τρεχει..:happy:
Επισης ταιριαξαν πολυ με τα αλλα γατακια και ολο τρεχουν και παιζουν σαν τρελα!:P:up:
Επισης ταιριαξε και με τη λουνα(πεκινουα σκυλιτσα) γενικα ειναι πολυ καλη δεν αγριεψε καθολου και σε κανενα ουτε στα γατακια, ουτε στα κουνελακια.. Δεν ειναι πολυ καλη????

Καλέ μόνο καλή:confused:...μου την χαλάσατε την Γκρινιάρα και την κάνατε αγαπησιάρα:mad::mad:....θα σας μαλώσω :P:lol::lol::lol:

Ελενάκι μου 1000 ευχαριστώ για τις ευχές....να΄σαι πάντα καλά και εσύ και τα όμορφα φατσουλίνια σου!:inlove:

Υ.Γ. Πού είναι τα λουλουδάκια καλέεεε, εγώ δεν βλέπω τίποτε:blink::mad::P
Δεν μου έφταναν τα χρήματα φαίνεται γι άυτό κ δεν φαίνονται τα λουλούδια:lol::lol: αν κ ετεροχρονισμένα θα σου τα δώσω σήμερα
Υ.Γ. : αλήθεια δεν ξέρω γιατί δεν φαίνονται

Γιουλη τι εγινε με το γατακι που εγραψες παραπανω??
το ειδες???

Έφτασε το παλικάρι σπίτι του!!!!:up::up::up::up:

Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά:blink:....αχόρταγο παιδί....:redface:
τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ:hmm:...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό...:(:hmm:

Και μόλις ήρθε πήγε να πιάσει εκ νέου δουλειά:blink:....αχόρταγο παιδί....:redface:
τους έχω χωρίσει τώρα, αλλά να δω τι θα κάνω το βράδυ:hmm:...με τέτοιο κρύο που έχει δεν είναι να βγάλω τον έναν από τους δυο έξω όπως είχα σκοπό...:(:hmm:

πως ειναι?????:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:
εμενα μου εχει λειψει ηδη!!:(:(ειναι ενα υπεροχο χοντρουλη μωρουλη!!!
τον ατιμο!!
πηγε να τσιμπησει την Raisa??

Εναν σαλόνι έναν....χωλ? Αν και δεν είναι ιδανική κατάσταση το καταλαβαίνω.

πως ειναι?????:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:
τον ατιμο!!

Πως είναι η Λούνα? Εχουμε καθόλου δείγματα εγκυμοσύνης ακόμα? Κάτι λίγα ψιλα?

πως ειναι?????:rolleyes::inlove:
τον ατιμο!!

Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή:D...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω!:rolleyes::rolleyes::inlove:

Εναν σαλόνι έναν....χωλ? Αν και δεν είναι ιδανική κατάσταση το καταλαβαίνω.

Δεν γίνεται ούτε αυτό....δεν έχω ξέχωρο χώρο...είναι ενιαίος :/:

καλε ναι Νικολεττα ο Φιντελ γυρισε στη μαμα του???? εχουμε μερες να ακουσουμε νεα και η Λουνα χαθηκε τι εγινε με το προξενειο???? ελπιζω να εχουμε συντομα εξελίξεις:up::up:

Πως είναι η Λούνα? Εχουμε καθόλου δείγματα εγκυμοσύνης ακόμα? Κάτι λίγα ψιλα?

τιποτα ακομα!!θελω να φουσκωσει....ΤΩΡΑ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά είναι το μωρό μου...ούτε κιχ δεν έβγαλε σε όλη τη διαδρομή:D...και μόλις μπήκε σπίτι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ....τι καλό παιδί που έχω!:rolleyes::rolleyes::inlove:

αχου το αγορακιιιιι!!!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back