British - maniacs

κατάλαβες? Αφου τον ξεζούμισε τώρα τον βαρέθηκε:mad::P:lol:

ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!!:mad::mad:
ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!!:lol::lol::lol::lol:
και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!!:mad::mad:
ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!!:lol::lol::lol::lol:
και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!!
να πας στο θέμα "αντρες" να το γράψεις...εκει θα μιλάμε και για "άντρες" γάτους :P:lol:
Κακούργα γυναικα:mad::down: θα λεει ο δόλιος...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!!
:(:(:(:(:(

θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!!
:(:(:(:(:(
Χωρισέ τα καλύτερα;)

εχει οιστρο??:blink::blink:αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας???:lol::lol:
θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα...
(η Luna εχει σιγουρα...)

έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι?:hmm:

όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα;):D

μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!!:lol::lol::lol::lol:
ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!!

:lol::lol::lol::lol:

Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν:up::rolleyes:

Χωρισέ τα καλύτερα;)

το εχω σχεδον κανει!!!

έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι?:hmm:

όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα;):D

:lol::lol::lol::lol:

α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!!
Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!!:(:(:(
Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!!

Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν:up::rolleyes:

βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!!

το εχω σχεδον κανει!!!

α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!!
Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!!:(:(:(
Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!!

βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!!
Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του:lol:

Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα!
2223319998_88960ffe5d.jpg

2223315416_8b1137f7cf.jpg

Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά:rolleyes::rolleyes:....σε όλους μας;):D

Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε?:inlove:

Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει;

Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει;

Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα:redface:...αλλά είναι κάπως διαφορετικός:hmm:...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε:hmm:....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα.

Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ :P

Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ :P

Μα αυτό λέω κι εγώ....:confused::rolleyes:

Μα αυτό λέω κι εγώ....:confused::rolleyes:

Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα :P:lol::lol::lol:

Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα :D

Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..:hmm:μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο..

οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου..:(:P

οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου..:(:P
Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε:P

Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..:hmm:μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο..

Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό:confused:...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία:hmm:

Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια.
Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back