British - maniacs

Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point...........:whistle::whistle::whistle:

IMG_8638.jpg

Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι;:hmm:

Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..!:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι;:hmm:

Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..!:rolleyes::rolleyes:

Ναι, βρετανάκι είναι;)....και με τόση ομορφιά πίστεψέ με κι εγώ δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.....:blink::blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε!:hmm:

Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!!:lol::lol::lol:

αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα???
Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!!:up::up::up:
μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις??:blink:

Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν...

chocolate.jpg
Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι...

Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω...:down:
Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.:DΕεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει????:/:

original3n.jpg

Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα;
8_9_18.gif

Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one"
Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες???:up:

Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο)

αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα???
Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!!:up::up::up:
μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις??:blink:
Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω:redface: όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω.....:rolleyes::D
Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!!:up:

Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο)

Ώστε έτσι εεεε????????? :mad::mad:Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος...:P:lol::lol::lol:

Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω:redface: όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω.....:rolleyes::D
Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!!:up:

Ώστε έτσι εεεε????????? :mad::mad:Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος...:P:lol::lol::lol:

Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!!:lol::P:P:P
Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!!:P

Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους...

Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους...

Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά:up:...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα:/:....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα;)....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν....:/::D

Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω:redface:....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα:up:

Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ;:whistle::whistle::whistle:

Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά:up:...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα:/:....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα;)....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν....:/::D
Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω:redface:....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα:up:

Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά:up:
Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.!
DSC00994.JPG

Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ;:whistle::whistle::whistle:
ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω:mad:

Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα.

Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα.
Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα:hmm:

Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς!

Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς!
ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!!
Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link:mad:

Άκου σούπερ προσφορά::D Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα:cool::cool:....Έτσι δεν είναι Αναστασία?;)

Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella...

Άκου σούπερ προσφορά::D Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα:cool::cool:....Έτσι δεν είναι Αναστασία?;)

Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας!:D

Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella...
Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι ;)απαντήσεις μας.

Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back