irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η irene_marga: #3.041 14-12-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι; Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #3.042 14-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι; Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρετανάκι είναι....και με τόση ομορφιά πίστεψέ με κι εγώ δεν ξέρω ποιο να διαλέξω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η Luna έγραψε: #3.043 14-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Click για ανάπτυξη... αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Η staman2 έγραψε: #3.044 14-12-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.Εεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:11 Η moukelis έγραψε: #3.045 14-12-08 20:11 Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι; Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η Raisa έγραψε: #3.042 14-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι; Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρετανάκι είναι....και με τόση ομορφιά πίστεψέ με κι εγώ δεν ξέρω ποιο να διαλέξω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η Luna έγραψε: #3.043 14-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Click για ανάπτυξη... αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Η staman2 έγραψε: #3.044 14-12-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.Εεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:11 Η moukelis έγραψε: #3.045 14-12-08 20:11 Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι όλα όμορφα.. Αυτο που έβαλες τώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Είναι βρετανάκι; Γαλάζια μάτια;; Και καφέ χρωματάκι; Εγώ δεν θα ήξερα ποιο να διαλέξω ..! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρετανάκι είναι....και με τόση ομορφιά πίστεψέ με κι εγώ δεν ξέρω ποιο να διαλέξω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η Luna έγραψε: #3.043 14-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Click για ανάπτυξη... αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Η staman2 έγραψε: #3.044 14-12-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.Εεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:11 Η moukelis έγραψε: #3.045 14-12-08 20:11 Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Click για ανάπτυξη... αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Η staman2 έγραψε: #3.044 14-12-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.Εεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:11 Η moukelis έγραψε: #3.045 14-12-08 20:11 Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Χριστιανή μου τι τέλειο μωρό είναι αυτό???? Ε δεν τρώγεσαι... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε θα τον βάζει κι εδώ και παντού. Κι όπου αλλού γουστάρει.Εεεε για να μάθεις να μας πετάς στην μούρη τα μανούλια που πας κ βρίσκεις και μας προκαλείς και μας αναστατώνεις κυρά συμπεθέρα εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τέλειο μωρό Ελενάκι μου αυτό το μικρό? Αλλα κ τ΄αλλο ο Highlander είναι πανέμορφο μωράκι. Να τα πάρει και τα ΔΥΟ λέω εγώ. Εσύ τι λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:11 Η moukelis έγραψε: #3.045 14-12-08 20:11 Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Raisa έγραψε: #3.046 14-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε,αντε να μας πεις!!τον highlander δεν θα τον παρεις τελικα??? Η Λουνα κοιμαται ολη μερα πλεον και τρωει οποτε ανοιγει τα ματια της!!! νομιζω οτι την εκανε την δουλεια ο fidel!!! μου εχει λειψει ο χοντρουλης!!το πιστευεις?? Click για ανάπτυξη... Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:42 Η staman2 έγραψε: #3.047 14-12-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ, Γιάννα μου....όλα τα θέλω όλα είναι τέλεια....δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω..... Όσο για τον χοντρούλη, την έκανε την έκανε είμαι σίγουρη!!! Ώστε έτσι εεεε????????? Να ποιον έμοιασε ο μικρός μαφιόζος Σείριος... Click για ανάπτυξη... Ναι την έκανε νομίζω κι εγώ.... Και τι μωρά θα βγάλουν!!! Καλά όχι ότι θα ζηλεύετε, γιατί κυρίες μου η Γιάννα κ η Λούνα είναι σε απόσταση αναπνοής από εμένα. Οπότε καταλαβαίνετε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ στην λεχώνα με το καλό κ στα τέκνα της!!! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και να ζηλεύετε όλες εσείς οι κυρίες!!!! Και φυσικά έμοιασε ο μαφιόζος στην μαμά του. Εδώ διαρκώς καταστρώνει σχέδια απαγωγής, κ καλά δωράκια χριστουγεννιάτικα που της φέρνει ο Αη-βασίλης κ τα ρέστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:46 Η moukelis έγραψε: #3.048 14-12-08 20:46 Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #3.049 14-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω συνεχιζω αποσκοπτα το σχεδιο μου...Νικολεττα για δες αυτο το εκτροφειο,ειναι γερμανικο αλλα δεν καταλαβαινω ποτε γεννηθηκαν τα μωρα τους... Click για ανάπτυξη... Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #3.050 14-12-08 21:03 Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #3.051 14-12-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχ καλή μου, το είδα πριν μέρες και έχουν υπέροχα μωρά...αλλά όλα είναι ήδη καπαρωμένα....πάντως έχει πέσει πολύ ψάξιμο τις 3 τελευταίες μέρες, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα silver tabby είναι ανάρπαστα....δίνονται πριν ακόμα γεννηθούν.... Υ.Γ Κυρία Αναστασία...ζηλεύωωωωω....όταν πηγαίνεις θα ρίχνεις ένα ζούληγμα και από μένα Click για ανάπτυξη... Ναι αγάπηηη μου θα ρίχνω και δυο κ τρια ζουλήγματα από εσένα!!!Φιλάκια πολλά Ελα μην κλαις πάρε ένα Σεβαχουλίνο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η staman2 έγραψε: #3.052 14-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ κυρία μου. ΕΔΩ πεφτει άγρια εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. ΑΙΣΧΟΣ έχω μόνον να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η moukelis έγραψε: #3.053 14-12-08 21:17 Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #3.054 14-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια το κοιταω τοση ωρα και δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο πλασμα και μαλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Νικολεταααααα ταξε θα μας το παρουν το κοριτσι!Ειναι και διπλα,στη Μπρατισλαβα. Click για ανάπτυξη... Ελααα πες μου εμένα πρώτα και δεν θα το πω. Θα πεισω τον Σεβάχ για διπλό ζουληγμα τα Χριστουγεννα. Ελαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η moukelis έγραψε: #3.055 14-12-08 21:25 Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η staman2 έγραψε: #3.056 14-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... ΑΙΣΧΟΣ ΣΜΠΕΘΕΡΑ (που λένε κ μερικοί) Αίσχος να πηγαίνεις να πάρεις κι από εμάς προσφορές!!! Δεν έχει άλλη προσφορά ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #3.057 14-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα βρηκα κοριτσακι υπεροχο classic tabby!!!Τι μου δινεις για να σου δωσω λινκ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διπλο ζουληγμα θα του κανω ακομα κι αν χρειαστει να του κανω γατοκεφαλοκλειδωμα,ειμαι αδιστακτη.Δε βλεπω προσφορεεεεεεεςςςςς! Click για ανάπτυξη... Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η moukelis έγραψε: #3.058 14-12-08 21:56 Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η staman2 έγραψε: #3.059 14-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άκου σούπερ προσφορά: Δεν θα σου απαγάγουμε την Μόιρα τώρα που θα έρθετε Αθήνα....Έτσι δεν είναι Αναστασία? Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι Νικολέτα μου. Αυτό ηταν το τελευταίο μου χαρτι που θα της πεταγα της κυρίας! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απαπα η εκβιαστριααααα...Λοιπον επειδη θελω να σωσω το παιδακι μου(και να σε εχω και με το μερος μου για καμια γεννα...λεω εγω...η αρρωστη ψυχικα...) θα στο δωσω.Ειναι υπεροχη,ανεπαναληπτη,προσοχη οι καρδιοπαθεις να μην ανοιξουν αποτομα τη σελιδα.Gabriella... Click για ανάπτυξη... Ειδατε μανδάμ πώς υποχωρήσατε άμεσα μετά από τις προτροπές της αγαπητής μας Νικολέτας??????Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε!!!! Μαφιόζικες οι απαντήσεις μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:04 Η moukelis έγραψε: #3.060 14-12-08 22:04 Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.