staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η staman2 έγραψε: #3.061 14-12-08 22:05 Τι μωρά τέλεια είναι αυτα!!!! Για ποιο απ΄τα δυο μιλάμε. Δυο δεν είναι ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #3.062 14-12-08 22:05 Καλε συμπεθερα,για την Gabrielle που ειναι ακομα ελευθερη και κοριτσακι ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #3.063 14-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.064 14-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η moukelis έγραψε: #3.065 14-12-08 22:18 Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι μωρά τέλεια είναι αυτα!!!! Για ποιο απ΄τα δυο μιλάμε. Δυο δεν είναι ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #3.062 14-12-08 22:05 Καλε συμπεθερα,για την Gabrielle που ειναι ακομα ελευθερη και κοριτσακι ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #3.063 14-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.064 14-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η moukelis έγραψε: #3.065 14-12-08 22:18 Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε συμπεθερα,για την Gabrielle που ειναι ακομα ελευθερη και κοριτσακι ελεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #3.063 14-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.064 14-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η moukelis έγραψε: #3.065 14-12-08 22:18 Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.064 14-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η moukelis έγραψε: #3.065 14-12-08 22:18 Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:18 Η moukelis έγραψε: #3.065 14-12-08 22:18 Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #3.066 15-12-08 10:06 Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:12 Η moukelis έγραψε: #3.067 15-12-08 10:12 Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβοοοοοοοο! Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ria23 έγραψε: #3.068 15-12-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!! Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!! Hello, Nikoletta! Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά....τι γράφουμε τώρα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η elvenstar: #3.069 15-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial: Hello, Nikoletta![/FONT] Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation. Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery Click για ανάπτυξη... Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.070 15-12-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο; Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό; Click για ανάπτυξη... Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:49 Η aalyah έγραψε: #3.071 15-12-08 12:49 Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.072 15-12-08 12:58 Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Βάσια13859: #3.073 15-12-08 13:00 καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?from Russia with love?αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.074 15-12-08 13:01 Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η Βάσια13859: #3.075 15-12-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Click για ανάπτυξη... τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.076 15-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?γιατι αραγε?>μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι.. Click για ανάπτυξη... κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 15-12-08 13:07 τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Βάσια13859: #3.078 15-12-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες... Click για ανάπτυξη... εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Raisa έγραψε: #3.079 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. Click για ανάπτυξη... Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? ειναι κοριτσάκι? Click για ανάπτυξη... Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα? Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο... Click για ανάπτυξη... Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλι αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο... Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η aramis έγραψε: #3.080 15-12-08 13:15 Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.