British - maniacs

Τι μωρά τέλεια είναι αυτα!!!! Για ποιο απ΄τα δυο μιλάμε. Δυο δεν είναι ή κάνω λάθος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε συμπεθερα,για την Gabrielle που ειναι ακομα ελευθερη και κοριτσακι ελεγα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε;:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes:

Α,προτροπη ηταν;Νικολετα μη βρω καμια "προτροπη" καρφωμενη με στιλετο στην εξωπορτα ε;:lol:
:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Δώρα μου το είδα το μικρό....κάτι δεν μου άρεσε στο μουτράκι του:/:...δεν ξέρω έχω δει ποιο όμορφα....:hmm:;)

Α ναι;Κριμα,εμενα μου αρεσε πολυ,και αυτο και τα αδερφακια του,και στις φωτο ειναι τριων εβδομαδων.Εσυ ξερεις καλυτερα Νικολεττα μου!;)

Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!!:up::up:

Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!!:D

Hello, Nikoletta!

Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation.

Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery

Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει:hmm: Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά;)....τι γράφουμε τώρα....:)

Μπραβοοοοοοοο!
Ο,τι κειμενακι θες συνεννοησου με τη Γιουλη να το γραψουμε!Πολυ πολυ χαρηκα!:D

Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!!:up::up:

Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!!:D

Hello, Nikoletta!

Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation.

Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει:hmm: Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά;)....τι γράφουμε τώρα....:)
:up::up::up::up::up::up::up:

Αρχική Δημοσίευση από Raisa;262028[FONT=Arial:
Hello, Nikoletta![/FONT]

Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο;
Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό:up: Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό;

Νικολέτα σε ποιο γατάκι αναφέρεται ότι δεν είναι μακρύτριχο;
Καλα και το seal point είναι καταπληκτικό:up: Έτσι θα μείνει ή δεν πήρε ακόμα όλο το χρώμα του γιατί είναι πολύ μωρό;

Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει;) μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό

original3n4.jpg

Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ;)....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό:inlove::inlove::inlove:...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια:hmm:

Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. :D

Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? :up:
ειναι κοριτσάκι? :hmm:

καλε τι εγινε ερχεται καινούριο βρετανάκι με καροτσάκι απο τη Ρωσια?:hmm:from Russia with love?:Dαντε με το καλο:up:

Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα?
Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα:redface:
Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο...:/:

Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point...........:whistle::whistle::whistle:

IMG_8638.jpg

τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?:hmm:γιατι αραγε?>:hmm::hmm:μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι..:happy:

τωρα εγώ να πω οτι ειμαι υπέρ αυτου..?:hmm:γιατι αραγε?>:hmm::hmm:μήπως μοιάζει σε κάτι..παντως και το αλλο ωραιο ειναι..:happy:
κουκλι:up: αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο...:)

τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες...:hmm:

τελικα τα colorpoints εχουν εισβαλει σε παρα πολλες φυλες...:hmm:

εγω δεν ήξερα οτι υπάρχει..ωραίο ειναι.:)

Τελικά Νικολέττα θα πάρεις μακρύτριχο δηλαδή σιλβερ τάμπυ? Ομορφούλικο είναι αν και εγώ ακόμα εχω κόλημα με τον Χαιλαντερ που μας έδειξες. :D

Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό;)

Νικολετα το έκλεισες το κουκλακι???? :up:
ειναι κοριτσάκι? :hmm:

Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι:D...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα!;)

Δωρα τελικα ετοιμαζεις απαντηση για τη Νικολετα?
Εμενα με χρειαζεστε τελικα? Δεν κατάλαβα:redface:
Εχω και δουλεια εδώ στο γραφειο...:/:

Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία :P;)

κουκλι:up: αλλα προτιμω το tabby... μου θυμιζει πιο πολυ Βρετανικο...:)

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια;)

Αυτο το seal tabby point ειναι θεικο, σπανια βλεπεις τοσο ομορφο british. Παρολο που εχω αδυναμια chocolilocinnamon θα τον επαιρνα και εγω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back