British - maniacs

τους φοβαμαι τους Αγγλους...ειναι πολύ δύσκολοι και δεν στέλνουν συχνα έξω ζωα breeding quality...:hmm:
Ρε συ Νικολετα να ρωτησω τις Γερμανιδες φιλεναδες αν έχουν κανενα κονε εκει να μας συστησουν? :hmm:

Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω....:down:

Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές :D...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού:(....δεν ξέρω θα δείξει:hmm:....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ άντε να πάνε όλα καλά Νικολέτα να φέρεις και άλλα πανέμορφα ζουζουνάκια:up:.
Αν και με τις κούκλες διπλωμάτισσες που έχεις στο πλευρό σου θα την τουμπάρεις την Όλγα και θα μου τρέχουν τα σάλια μετά:redface:.

Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου....:inlove:
Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω....:down:

Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές :D...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού:(....δεν ξέρω θα δείξει:hmm:....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε.:hmm:
τους εκανα γράμμα;):up:

Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου....:inlove:
Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!!:up::up:
το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε:cool::P:lol::lol:
Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα:P:lol::lol:

τους εκανα γράμμα;):up:

Μπράβο:inlove::inlove::inlove:

το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε:cool::P:lol::lol:
Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα:P:lol::lol:

:P:D:D:lol::lol::lol:

θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη;););)

θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη;););)

Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! :up:

Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? :hmm:

;)ΝΑΙ!!!!!:up::up::up:

Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε:D:D:D....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα:P:lol::lol:

κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ;):P:lol:

Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε:D:D:D....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα:P:lol::lol:

Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. :lol::lol::lol: Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει :hmm::P

κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ;):P:lol:

Σωστάααααα.

Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα!

Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια :lol::lol:

Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? :hmm:

Σωστάααααα.

Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα!

Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια :lol::lol:
ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια?:blink: :cry::cry:
θα γινουμε ο εφιαλτης τους
Μουα χα χα χα :lol:

Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά:lol::lol:.
Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω:lol::lol:.

Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά:lol::lol:.
Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω:lol::lol:.
Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας:P:lol:

Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας:P:lol:

Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε?

Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. :P

Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω,
τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? :hmm:

Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε?

Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. :P
:lol::lol:καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο:lol:

:lol::lol:καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο:lol:

Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! :lol::lol:

Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? :confused:

Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα :down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back