Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Raisa έγραψε: #3.121 15-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους φοβαμαι τους Αγγλους...ειναι πολύ δύσκολοι και δεν στέλνουν συχνα έξω ζωα breeding quality... Ρε συ Νικολετα να ρωτησω τις Γερμανιδες φιλεναδες αν έχουν κανενα κονε εκει να μας συστησουν? Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #3.122 15-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αχ άντε να πάνε όλα καλά Νικολέτα να φέρεις και άλλα πανέμορφα ζουζουνάκια. Αν και με τις κούκλες διπλωμάτισσες που έχεις στο πλευρό σου θα την τουμπάρεις την Όλγα και θα μου τρέχουν τα σάλια μετά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.123 15-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Click για ανάπτυξη... τους εκανα γράμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.124 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Click για ανάπτυξη... το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Raisa έγραψε: #3.125 15-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους φοβαμαι τους Αγγλους...ειναι πολύ δύσκολοι και δεν στέλνουν συχνα έξω ζωα breeding quality... Ρε συ Νικολετα να ρωτησω τις Γερμανιδες φιλεναδες αν έχουν κανενα κονε εκει να μας συστησουν? Click για ανάπτυξη... Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η Raisa έγραψε: #3.122 15-12-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αχ άντε να πάνε όλα καλά Νικολέτα να φέρεις και άλλα πανέμορφα ζουζουνάκια. Αν και με τις κούκλες διπλωμάτισσες που έχεις στο πλευρό σου θα την τουμπάρεις την Όλγα και θα μου τρέχουν τα σάλια μετά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.123 15-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Click για ανάπτυξη... τους εκανα γράμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.124 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Click για ανάπτυξη... το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Raisa έγραψε: #3.125 15-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αχ άντε να πάνε όλα καλά Νικολέτα να φέρεις και άλλα πανέμορφα ζουζουνάκια. Αν και με τις κούκλες διπλωμάτισσες που έχεις στο πλευρό σου θα την τουμπάρεις την Όλγα και θα μου τρέχουν τα σάλια μετά. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.123 15-12-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Click για ανάπτυξη... τους εκανα γράμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.124 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Click για ανάπτυξη... το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Raisa έγραψε: #3.125 15-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και εγώ τους φοβάμαι τους Άγγλους...ΚΑΙ δεν τους χωνεύω.... Ρωσία θα ήθελα πολύ να πάω...ευκαιρία και για μίνι διακοπές ...αλλά βρε παιδιά θα είναι πάρα πολλά τα έξοδα για 2 γατουλίνια και έξοδα ταξιδιού....δεν ξέρω θα δείξει....Γιούλη αν θέλεις ρώτα τις Γερμανίδες αν έχουν υπόψη τους κανένα καλό εκτροφείο να δούμε τι θα σου πούνε. Click για ανάπτυξη... τους εκανα γράμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.124 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Click για ανάπτυξη... το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Raisa έγραψε: #3.125 15-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ Νεκταρίνι μου.... Όσο για τις διπλωμάτισσες ...τι να πω....είναι τέλειες!!! Click για ανάπτυξη... το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Raisa έγραψε: #3.125 15-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τους εκανα γράμμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λογαριασμο στη Θενια οταν βρεθειτε Θενια παιδι μου, κοψε ένα τιμολογιο στη κα Νικολετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.126 15-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο Click για ανάπτυξη... θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #3.127 15-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #3.128 15-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ανταμειφθουμε με εξτρα Βρετανοζουληγματα....η Θενια συντομα κι εγώ στις αρχες του Μαρτη Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #3.129 15-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.130 15-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εεεετσι!!! Εγώ τέτοια πληρωμή θέλω!! Γιούλη πόσα βρετανοζουληγματα να της χρεώσω έκαστη? Click για ανάπτυξη... κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #3.131 15-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ ας πάρω εγώ τα μωρά και μετά ζουλήξτε όσο θέλετε....αν προλάβετε από τα δικά μου ζουλήγματα Click για ανάπτυξη... Έχεις ήδη μωρά και εγώ θα αρχίσω εξάσκηση ζουλήγματος απο τώρα. Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι η Ραίσα και ο ΦΙντέλ θα με βλέπουν και όπου φύγει φύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η aalyah έγραψε: #3.132 15-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε... ακομα δεν έκλεισε ο λογαριασμος...η Ολγα θα απαντησει, θα χρειαστει μετάφραση κλπ Click για ανάπτυξη... Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.133 15-12-08 15:35 Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια έχουμε κανενα νεο απο τη Luna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.134 15-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σωστάααααα. Η λυπητερή στο τέλος Νικολέττα! Γιούλη να φροντίσουμε να παίρνουμε τις πληρωμές με δόσεις ώστε να ζουλάμε για χρόνια Click για ανάπτυξη... ναι! Φανταζεσαι να γινουμε γριες 90 ετων με δαχτυλα σαν κλαρια δέντρων αιωνοβιων και να ζουλαμε γατια? :cry::cry: θα γινουμε ο εφιαλτης τους Μουα χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η gatouni έγραψε: #3.135 15-12-08 15:43 Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.136 15-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η aalyah έγραψε: #3.137 15-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που δεν της αρεσουν καθολου της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.138 15-12-08 15:48 Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.139 15-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτή θα μας φάει τα γατιά και μετά εμείς ποιον θα ζουλάμε? Εγώ φυσικά Γιουλάκο θα ζουλάω τον κουραμπιέ σου. Εσυ δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #3.140 15-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα ο "κουραμπιες"...με κανει και πεθαινω στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.