Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Luna έγραψε: #3.461 04-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από silvi: δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά. Click για ανάπτυξη... να μπειτε στην διαδικασια!!!ειναι πολυ ωραια!!! ποσο χρονων ειναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.462 04-01-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από silvi: δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά. Click για ανάπτυξη... Σίλβι μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όσους αγαπάς!!! Εχει πάλι οίστρο η μικρή ,εεε? Σου στέλνω πμ Υ.Γ. Λούνα μου η Σίλβι είναι 3 ετών αν θυμάμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η silvi έγραψε: #3.463 05-01-09 14:00 Καλησπέρα κορίτσια όντως είναι 3 ετων αλλα προβληματίζομαι πολύ γιατι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερε; τι μπορω να κάνω για να είμαι πιο σίγουρη , την λυπάμαι που νιαουρίζει αλλα τι να κάνω, μεγάλο πρόβλημα έπρεπε να πάρω και ένα αρσενικό να τις έχω μαζί τουλάχιστον να μην βασανίζεται η μικρή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η Raisa έγραψε: #3.464 05-01-09 19:27 Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0213.jpg 50,9 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 00:20 Η staman2 έγραψε: #3.465 06-01-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά. Click για ανάπτυξη... να μπειτε στην διαδικασια!!!ειναι πολυ ωραια!!! ποσο χρονων ειναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.462 04-01-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από silvi: δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά. Click για ανάπτυξη... Σίλβι μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όσους αγαπάς!!! Εχει πάλι οίστρο η μικρή ,εεε? Σου στέλνω πμ Υ.Γ. Λούνα μου η Σίλβι είναι 3 ετών αν θυμάμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η silvi έγραψε: #3.463 05-01-09 14:00 Καλησπέρα κορίτσια όντως είναι 3 ετων αλλα προβληματίζομαι πολύ γιατι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερε; τι μπορω να κάνω για να είμαι πιο σίγουρη , την λυπάμαι που νιαουρίζει αλλα τι να κάνω, μεγάλο πρόβλημα έπρεπε να πάρω και ένα αρσενικό να τις έχω μαζί τουλάχιστον να μην βασανίζεται η μικρή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η Raisa έγραψε: #3.464 05-01-09 19:27 Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0213.jpg 50,9 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 00:20 Η staman2 έγραψε: #3.465 06-01-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά. Click για ανάπτυξη... Σίλβι μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όσους αγαπάς!!! Εχει πάλι οίστρο η μικρή ,εεε? Σου στέλνω πμ Υ.Γ. Λούνα μου η Σίλβι είναι 3 ετών αν θυμάμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η silvi έγραψε: #3.463 05-01-09 14:00 Καλησπέρα κορίτσια όντως είναι 3 ετων αλλα προβληματίζομαι πολύ γιατι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερε; τι μπορω να κάνω για να είμαι πιο σίγουρη , την λυπάμαι που νιαουρίζει αλλα τι να κάνω, μεγάλο πρόβλημα έπρεπε να πάρω και ένα αρσενικό να τις έχω μαζί τουλάχιστον να μην βασανίζεται η μικρή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η Raisa έγραψε: #3.464 05-01-09 19:27 Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0213.jpg 50,9 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 00:20 Η staman2 έγραψε: #3.465 06-01-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κορίτσια όντως είναι 3 ετων αλλα προβληματίζομαι πολύ γιατι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερε; τι μπορω να κάνω για να είμαι πιο σίγουρη , την λυπάμαι που νιαουρίζει αλλα τι να κάνω, μεγάλο πρόβλημα έπρεπε να πάρω και ένα αρσενικό να τις έχω μαζί τουλάχιστον να μην βασανίζεται η μικρή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η Raisa έγραψε: #3.464 05-01-09 19:27 Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0213.jpg 50,9 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 00:20 Η staman2 έγραψε: #3.465 06-01-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 00:20 Η staman2 έγραψε: #3.465 06-01-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #3.466 06-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό? Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η Luna έγραψε: #3.467 06-01-09 15:14 ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!! τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:23 Η elvenstar: #3.468 06-01-09 15:23 Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Luna έγραψε: #3.469 06-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η elvenstar: #3.470 06-01-09 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω δει από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:49 Η Raisa έγραψε: #3.471 06-01-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η elvenstar: #3.472 06-01-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέ βάλτε φρένο....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! Click για ανάπτυξη... Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.473 06-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί Click για ανάπτυξη... έγραψες πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #3.474 06-01-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έγραψες πάλι! Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:28 Η staman2 έγραψε: #3.475 07-01-09 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό???? Τώρα την βλέπεις??? Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 00:44 Η Ελένη Άνση: #3.476 07-01-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεε, πού είστε όλοι??? Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 09:41 Η staman2 έγραψε: #3.477 07-01-09 09:41 Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!! Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #3.478 07-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε; Click για ανάπτυξη... Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος . Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος??? Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η Raisa έγραψε: #3.479 07-01-09 11:55 Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 172 173 174 175 176 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 174 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιάννααααα Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!! Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.480 07-01-09 12:14 Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλη Χρονια Βρετανακια!! Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.