British - maniacs

δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά.:hmm:

να μπειτε στην διαδικασια!!!ειναι πολυ ωραια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ποσο χρονων ειναι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω αν θα δοκιμάσουμε ξανά σκεφτόμαστε την στείρωση γιατι πρέπει να μπουμε παλι σε διαδικασία αφου δεν υπάρχει αρσενικος στην Κρήτη. Προβληματίζομαι πολύ και η Σιλβή αυτες τις μέρες αρχισε να σέρνει οπότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση αλλα να πώ ην αλήθεια θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε μικρά.:hmm:

Σίλβι μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όσους αγαπάς!!!:)
Εχει πάλι οίστρο η μικρή ,εεε?:/:
Σου στέλνω πμ;)

Υ.Γ. Λούνα μου η Σίλβι είναι 3 ετών αν θυμάμαι καλά:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια όντως είναι 3 ετων αλλα προβληματίζομαι πολύ γιατι την προηγούμενη φορά δεν τα κατάφερε; τι μπορω να κάνω για να είμαι πιο σίγουρη , την λυπάμαι που νιαουρίζει αλλα τι να κάνω, μεγάλο πρόβλημα έπρεπε να πάρω και ένα αρσενικό να τις έχω μαζί τουλάχιστον να μην βασανίζεται η μικρή μου. :hmm::hmm::hmm:

Καλέεεε, πού είστε όλοι???:confused:
Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας:rolleyes::rolleyes:.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό:lol::lol:

attachment.php

Συνημμένα

• 100_0213.jpg
    100_0213.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 30
Δείτε λαπαδοαγκαλίτσες με το Φιντελίνι μας:rolleyes::rolleyes:.....αφού έκανε ένα γεροντοκορίστικο νιεεεεαααα συμβιβάστηκε τελικά και έκατσε για φωτό:lol::lol:

attachment.php
Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!:D\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό?:hmm:

Νικολετάκι τι κάνετε? Ελπίζω όλοι καλά!:D\Καλέ γιατι δεν τις βλέπω εγώ τις λαπαδοαγκαλίτσες με τον Φιντελάκο? Είδα και στο γκάλερι κ τίποτα...πού είναι οι φωτό?:hmm:

Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό????:confused:
Τώρα την βλέπεις???:hmm::hmm:

ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τι γλυκος που ειναι!!!!!
τον αγαπαω αυτον τον γατο!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω:rolleyes:
Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα):up:

Ούτε κ εγώ τις έβλεπα τις λαπαδοαγκαλίτσες, τώρα όμως τις βλέπω κ ζηλεύω:rolleyes:
Λούνα κ ποια δεν τον αγαπάει αυτό το γάτο; Βέβαια εσύ τον είχες κ τόσο καιρό κ δέθηκες κιόλας, αλλά νομίζω ότι είναι από τα πιο αξιαγάπητα γατιά του σάιτ (κ από τα πιο όμορφα):up:

ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!!:up::up::up::up::up::up::up::rolleyes::rolleyes:

ειναι ο ατιμος!!!!!οσο γλυκος ειναι απο τις φωτογραφιες βαλε και αλλο τοσο κι αλλο τοσο,κι αλλο τοσο και θα καταλαβεις πως ειναι απο κοντα!!!:up::up::up::up::up::up::up::rolleyes::rolleyes:
Τον έχω δει από κοντά:up::up::up::up:

καλέ βάλτε φρένο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! :redface::redface::redface::lol:

καλέ βάλτε φρένο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....μας κάνετε να κοκκινίζουμε! :redface::redface::redface::lol:
Μαυροκόκκινος λαπαδάκος σαν το παλιό καλό κρασί:up:

:lol::lol::lol::lol:έγραψες πάλι!:up::up:
Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε;

Τι λες τώρα, δεν φαίνεται η φωτό????:confused:
Τώρα την βλέπεις???:hmm::hmm:
Ναι τώρα την βλέπω και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ και πολύ ζαχαρωτούλης. Να μου τον φιλήσεις τον μπαμπα μας καλέ!:D

Ναι ναι έχεις δίκιο Ελενα. Είναι από τοα πιο αξιαγάπητα και τα πιο όμορφα γατιά του σάιτ το Φιντελίνι μας!:up:

attachment.php
Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος :/:. Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss:

Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!!:up:
Και να συνεχίσεις πάντα να είσαι αυτο το χαρουμενο κορίτσι που είσαι τώρα.!!:up:

Όχι εγώ το λαπαδόνι σου. Αλήθεια τη Ντιβα ποτε θα τη βγάλεις καμιά φωτογραφία να τη δούμε;

Η Ντίβα είναι Ντίβα και δεν δέχεται έτσι απλά φωτογραφίσεις κτλ:cool:....θα πρέπει να κλείσω ραντεβού πρώτα:mad:....ελπίζω μόνο να έχει κάποιο ελεύθερο στην ατζέντα της:hmm::lol::lol::lol:

Αχ, δεν το πιστεύω ότι δεν είναι χαδιάρης αυτός ο γάτος :/:. Μα, το σύνολο αυτού του καταπληκτικού πλάσματος , είναι προορισμένο για χάδια, από τη κορυφή της υπέροχης κεφάλας του μέχρι την άκρη των νυχιών του:kiss::kiss::kiss:

Είδες Ελένη μου κορμί, λεβεντιά και ύφος???:cool::lol:
Μωρέ κατά βάθος τα θέλει τα χάδια το θέμα είναι να τον πείσεις γι αυτό!;):lol::lol::lol:

Γιάννααααα
Χρόνια πολλά και από εδώ.....σου εύχομαι όλα στη ζωή σου να έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!!
:up::up::up:

comic%20cat%20birthday.jpg

Συμπεθέρα μου αρχίζω και μετράω μέρες:rolleyes:....πόσες έμειναν μέχρι να γίνουμε γιαγιάδες?:hmm::rolleyes::D

Καλη Χρονια Βρετανακια!!
Με πολλα πολλα μωρουλια, μπλε, λιλα, κουκουβαγιακια αλλα και ριγε;):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back