Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:22 Η Orsalia έγραψε: #4.161 27-01-09 21:22 Παρεπιπτόντως, πανέμορφα γατιά τα παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.162 27-01-09 21:24 Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Orsalia έγραψε: #4.163 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Orsalia έγραψε: #4.164 27-01-09 21:30 Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η moukelis έγραψε: #4.165 27-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρεπιπτόντως, πανέμορφα γατιά τα παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.162 27-01-09 21:24 Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Orsalia έγραψε: #4.163 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Orsalia έγραψε: #4.164 27-01-09 21:30 Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η moukelis έγραψε: #4.165 27-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η Orsalia έγραψε: #4.163 27-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Orsalia έγραψε: #4.164 27-01-09 21:30 Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η moukelis έγραψε: #4.165 27-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:30 Η Orsalia έγραψε: #4.164 27-01-09 21:30 Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η moukelis έγραψε: #4.165 27-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η moukelis έγραψε: #4.165 27-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...) Click για ανάπτυξη... Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η moukelis έγραψε: #4.166 27-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby... Click για ανάπτυξη... Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.167 27-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου... Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες τηςΑλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη ! Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!! λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη.. το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........ Click για ανάπτυξη... Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι? Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς! Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!! Click για ανάπτυξη... Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Orsalia έγραψε: #4.168 27-01-09 21:36 Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η staman2 έγραψε: #4.169 27-01-09 21:37 Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2_s.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 14 3 Jungtiere_s.jpg 5,9 KB · Εμφανίσεις: 15 blau-gestromt.200x139.jpg 8,6 KB · Εμφανίσεις: 17 blue-golden-shaded.200x160.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 18 getupft gestromt_s.jpg 7,6 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #4.170 27-01-09 21:40 Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0363[1]_s.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 18 creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg 11 KB · Εμφανίσεις: 17 bks7_s.JPG 8,5 KB · Εμφανίσεις: 17 jerry0611_s.jpg 17,5 KB · Εμφανίσεις: 21 jiminyyti.jpg 22,7 KB · Εμφανίσεις: 21 Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia είναι αόρατη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Orsalia έγραψε: #4.171 27-01-09 21:43 Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:52 Η Luna έγραψε: #4.172 27-01-09 21:52 ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #4.173 27-01-09 21:59 Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου... Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο! Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Luna έγραψε: #4.174 27-01-09 21:59 και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #4.175 27-01-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει.. και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!! δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!! το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #4.176 27-01-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα. Click για ανάπτυξη... μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!! αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #4.177 27-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειχε κολλησει παλι το internet μου Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!! υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!! Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #4.178 27-01-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπες το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #4.179 27-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο ξαναπες το!!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.180 27-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.