British - maniacs

Παρεπιπτόντως, πανέμορφα γατιά τα παραπάνω!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πουν και τα κοριτσια,αλλα υπαρχουν τρια αγορακια διαθεσιμα εδω.:up:

Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...):redface:

Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby...:redface:

Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι κουκλάκια... Τώρα μένει να αρχίσω να προωθώ ό,τι βρίσκω στη φίλη μου και να αφήσω αυτή να αποφασίσει αν πληρούν τα στάνταρ της (εγώ η έρμη τα μπλε ζαχαρώνω και είμαι ολίγον τι άσχετη με τα markings -όπως με πληροφορεί η κόρη μου ότι λέγονται- των classic γατιών...):redface:
Απλα η φιλη σου ας βιαστει γιατι τα classic γινονται αναρπαστα και δε θα βρει ευκολα γεννα με τοσα διαθεσιμα να διαλεξει.Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω για να μη σε θεωρει ασχετη η κορη,στην ενοτητα με τα tabby.;)Κι εμενα ειναι τα αγαπημενα μου και μετα ερχονται τα μπλε.Οχι οταν θα με χαλουσε ενα μπλεδακι!:lol:

Και, επικαλούμενη την προαναφερθείσα ασχετοσύνη μου, θα ρωτήσω τη διαφορά μεταξύ spotted και tabby...:redface:
Spotted ειναι με βουλες,classic ειναι με κηλιδες.;)Και υπαρχουν με διαφορες χρωματικες βασεις,οπως ασημι,χρυσο...και διαφορες κηλιδες ή βουλες.

To Σαββατο στις 4 τα ξημερωματα θα γεννησει

η Σεμελη θελει ανανεωση στην υπογραφη μου...
Πως σας φαινεται αυτη η φωτο? :hmm:

Μου αρέσει πάρα πολύ γιατι φαίνονται κι οι πατουσάρες της:)Αλλα μια κοντινή θα μου άρεσε και πιο πολύ:up:

Εμένα μ αρέσουν οι ποδάρες τις Σεμέλης
Κι εμένα!!! Ακριβώς αυτο έλεγα πριν στη Γιουλη !:up:
γεια σας και απο εμας!!!πολυ ωραια ειναι η υπογραφη Νικολετακι μου!!!
λοιποοον: σημερα ημουν δουλεια και γυρισα 5 παρα και κατα την μαμα μου ολη μερα σημερα η Luna ειναι πολυ περιεργη..
το διαπιστωνω λοιπον κι εγω οσο περναει η ωρα!!!εχει παραβαρυνει!!!:):)αρα...μαλλον ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ........:up::up::up:
Λες Γιάννα μου να έχουμε σημερα τα γεννητουρια???? Κράτα μας ενήμερους. Και είπαμε!Ψυχραιμία. Μήπως σταμάτησε κ να τρώει όπως είπε ο γιατρος ότι 12 ώρες πριν τη γέννα από μόνη της θα κόψει το φαγητο. Θυμάσαι?:)
Φιλακιαααα πολλά δώσε της από εμάς!:rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

στην πρωτη ειναι μια βδομαδα πριν!!:P:P
Κουκλάρα στρογγυλή η αγαπούλα μου !!! Τέλεια:)

9-gwen-merlin.jpg
7-gwen-stuhl.jpg
4168611.jpg
15600833.jpg
Τι μωρά είναι αυτά βρε Δώρα!!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα τέτοιο σύντομα!:up:

Θα της πω να βιαστεί τότε! Πάω να ελέγξω το άρθρο (να μορφωθούμε, κιόλας):)

Κι επειδή Δώρα μου ήσουν πολύ καλή με τον Περσουλη μου στο θεματάκι μας πριν, σου αφιερώνω και αυτά:

Συνημμένα

• 2_s.jpg
    2_s.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 3 Jungtiere_s.jpg
    3 Jungtiere_s.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • blau-gestromt.200x139.jpg
    blau-gestromt.200x139.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • blue-golden-shaded.200x160.jpg
    blue-golden-shaded.200x160.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • getupft gestromt_s.jpg
    getupft gestromt_s.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Παιδια δείτε κι αυτά τα πανέμορφα!

Συνημμένα

• IMG_0363[1]_s.jpg
    IMG_0363[1]_s.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg
    creme-silber-tabby-gestromt.200x257.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 17
  • bks7_s.JPG
    bks7_s.JPG
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 17
  • jerry0611_s.jpg
    jerry0611_s.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • jiminyyti.jpg
    jiminyyti.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 21
Πολύ ωραίο το άρθρο... Κατατοπιστικό και για κάποια άσχετη(σφυρίζω αδιάφορα...) Το εκτροφείο πού είναι; Δεν κατόρθωσα να το ανακαλύψω...:redface:

ειχε κολλησει παλι το internet μου:mad::mad:
Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!!
υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως...:D:D

Αναστσασια ειναι τελεια,ευχαριστω...Κι εγω ελπιζω καποτε να αποκτησω ενα,ειδικα αυτα με τα καθαρα σημαδια ειναι το ονειρο μου...
Ιωαννα μη μιλας,εσυ εχεις,εμεις βαζουμε μονο φωτο!
Orsalia δεν ξερω που ειναι το εκτροφειο,στην κεντρικη του δε λεει;

και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει..
και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!!
δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!!
το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!!

και για να λυσω και την απορια της Δωρας!!την Luna την πηρα απο ενα pet shop που το εχει μια φιλη,φιλης μου και ειχε φερει τυχαια ενα scottish fold και δεν ειχε πουληθει και ειχε μεγαλωσει..
και οταν πηγα και την ειδα ΕΠΑΘΑ!!!!!
δεν ειχε φυσικα pedigree αλλα αυτη ξαναπηρε μωρα τον επομενο χρονο απο τους ιδιους και μου εφερε τα pedigree των γονιων και ηταν απο Ουκρανια!!και εδω ζητησα βοηθεια απο την sabi!!!
το ενα pedigree ειχε το τηλ του club στο οποιο ανηκαν οι εκτροφεις και τους πηρε η sabi εστειλε τα pedigree των γονιων και ολα ηταν σωστα και εκεινοι μου εκδωσαν το δικο μου το οποιο μου το εχουν ηδη στειλει και το περιμενω!!!!!!
Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα.

Ω,μεγαλη ιστορια ε;Τουλαχιστον θα ερθουν τα χαρτια της τωρα για να βγαλεις και για τα μωρα.

μα αυτο ηθελα!!δεν μ'αρεσει να κανω κατι και να μην το κανω σωστα!!!
αν δεν ηταν βεβαια η sabi δεν θα εκανα τιποτα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειχε κολλησει παλι το internet μου:mad::mad:
Δωρα και Αναστασια σταματηστε να βαζετε γατακια στο θεμα αυτο!!!
υποφερω!!ειπαμε..ειμαι αχορταγη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Αναστασια μου δεν ξερω για σημερα!!μπορει το βραδυ μπορει και σε 3 μερες!τι να πω!!τρωει ακομα αλλα οντως σημερα ειναι λιγο καπως...:D:D
Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα πάρεις την εκδίκησή σου ;)

:lol::lol::lol::lol:
αυτο ξαναπες το!!!!:P:P

:lol::lol::lol::lol:
αυτο ξαναπες το!!!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back