moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
δεν μπορω να την ζευγαρωσω απο τωρα και δεν θελω να κανει μια γεννα!!!!
θελω "μωρα" και παραγωγη!!!!!
αφου μ'αρεσουν!!!!
Γιατί δε μπορείς να τη ζευγαρωσεις από τώρα;Χρόνισε αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
γιατι ειναι αδυνατουλα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι έκανες τελικά με τη διατροφή της μικρής, πήρες κάτι επιπλέον για να πάρει βάρος;;;

Luna
Περιβόητο μέλος
εε,λιγη κονσερβα,λιγη παιδικη ξηρα τροφη και τετοια!!!!!!στον επομενο οιστρο ετοιμασου η να τον φερεις η να την φερω!!!!
βεβαια προτιμω να ανεβω εγω να κανω και βολτιτσα αλλα αν δουλευω πολυ και δεν μπορω θα πρεπει να το κανονισουμε αλλιως!!!!
η να στην στειλω με το ταχυδρομικο περιστερι!!!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

δεν πειραζει ρεε!!!!!
θεμα κιλων ειναι....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
γειααα!!!!
εε,λιγη κονσερβα,λιγη παιδικη ξηρα τροφη και τετοια!!!!!!στον επομενο οιστρο ετοιμασου η να τον φερεις η να την φερω!!!!
βεβαια προτιμω να ανεβω εγω να κανω και βολτιτσα αλλα αν δουλευω πολυ και δεν μπορω θα πρεπει να το κανονισουμε αλλιως!!!!
η να στην στειλω με το ταχυδρομικο περιστερι!!!!!!!![]()
Γιούπι.

....άντε με το καλό σας περιμένουμε
.....θα χαρώ πάαααρα πολύ αν βολέψει να έρθεις.....και μην αγχώνεσαι για το που θα μείνεις....θα μείνεις σε μένα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
άντε το κάνατε κι εσείς το προξενειό!τέλεια να γεμίσουμε μωρά!που είστε πάλι σήμερα, χαθήκατε!
Γειά σας παιδιά, τι κάνετε;;;;

Εγώ αυτές τις μέρες έχω αρκετό τρέξιμο, με το πανεπιστήμιο...εργασίες, φοιτητικές εκλογές, οικογένεια, γάτες, μαμάδες και και και ....τρέχω και δεν προλαβαίνω!

Εσείς τι χαμπάρια;;;;

Luna
Περιβόητο μέλος
κουρασμενη η raisa βλεπω!!!!κι εγω μια απο τα ιδια!!!!
αυτο τον μηνα η δουλεια μου ηταν χ2 και εχω ψοφησει!!!γυρναω βραδυ και οταν μπαινω δεν ειστε εδω!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μας λείψατε!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Είδατε τη μπέμπα του Θεόφιλου;Τρέλα...![]()
Ναι... ΚΟΥΚΛΑ!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

καλημέρα και από μένα!φιλιά σε όλους.Raisa μας έλλειψες!και το Lunaki!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!Είδατε τη μπέμπα του Θεόφιλου;Τρέλα...![]()
Παιδιά...δεν είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Δεν πίστευα ότι θα ένιωθα έτσι....για την εγγονή της Ραίσας....δεν έχω λόγια να το περιγράψω!!!
Θεόφιλε, σε περιμένουμε και από εδώ να μας λες νέα της Ξένιας και να μας γεμίσεις με φωτό

Luna
Περιβόητο μέλος
ολο κλαιω με αυτα τα γατια!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!
θελω κι εγωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!
για να καταλαβω ειναι απο παιδι της raisa που το ειχε παρει ο θεοφιλος και το ζευγαρωσε με αλλο british???????

(ειμαι και λιγο αργη......)
Luna
Περιβόητο μέλος
ολοι οι βιρμανοι και ολοι οι βρετανοι λειπουν????
μια μερα ειμαι και εγω σπιτι μου και δεν ειναι κανεις εδω????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
παντως εχω να πω οτι αυτες τις μερες εχω αμελησει το lunaki και τωρα που το κοιταξα πρεπει να εχει παρει λιγο!!!!
παλι καλα!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Raisa έχει εγγονήΠαιδιά...δεν είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
Δεν πίστευα ότι θα ένιωθα έτσι....για την εγγονή της Ραίσας....δεν έχω λόγια να το περιγράψω!!!
Θεόφιλε, σε περιμένουμε και από εδώ να μας λες νέα της Ξένιας και να μας γεμίσεις με φωτό![]()
τόσο νέα και έγινε γιαγιά
πάντως η εγγονή είναι ίδια η RaisaΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
σαν ψευτικο ειναι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool