British - maniacs

ρωτάω γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν είναι στειρωμένος και ηθελα να ρωτήσω αν ψεκάζει

μέχρι στιγμής όχι:D....για μετά δεν ξέρω, μήπως επειδή υπάρχει ήδη και θηλυκή μέσα στο σπίτι δεν χρειάζεται να το κάνει;;;;:hmm:από αρσενικά δεν έχω ιδέα...πάντα θηλυκές γάτες είχα:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέχρι στιγμής όχι:D....για μετά δεν ξέρω, μήπως επειδή υπάρχει ήδη και θηλυκή μέσα στο σπίτι δεν χρειάζεται να το κάνει;;;;:hmm:από αρσενικά δεν έχω ιδέα...πάντα θηλυκές γάτες είχα:rolleyes:

μπα δεν έχει σχέση, μάλλον δεν έχει αρχίσει ακόμα μιας και ελάχιστα αρσενικά δεν ψεκάζουν. Ας ελπίσουμε εσύ και η Γιούλη να είστε σε αυτή τη κατηγορία:)αλλιώς θα σας φάει το φσουτ:mpliaks:εσύ θα τον κρατήσεις για αναπαραγωγή?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα δεν έχει σχέση, μάλλον δεν έχει αρχίσει ακόμα μιας και ελάχιστα αρσενικά δεν ψεκάζουν. Ας ελπίσουμε εσύ και η Γιούλη να είστε σε αυτή τη κατηγορία:)αλλιώς θα σας φάει το φσουτ:mpliaks:εσύ θα τον κρατήσεις για αναπαραγωγή?

Ναι,:) μιας και δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αρσενικά βρετανικά.....ο μικρός έχει μεγάλη ζήτηση:rolleyes::D:D:D

άντε μπράβο, ελπίζω να είσαι τυχερή και να μην ψεκάζει γιατί αλλιώς θα σε φάει η μυρωδιά:mpliaks:και η θηλυκιά σου είναι μη στειρωμένη?ετοιμάζεις και άλλα μωρά?:baby:

άντε μπράβο, ελπίζω να είσαι τυχερή και να μην ψεκάζει γιατί αλλιώς θα σε φάει η μυρωδιά:mpliaks:και η θηλυκιά σου είναι μη στειρωμένη?ετοιμάζεις και άλλα μωρά?:baby:

Ακριβώς!!!!!:D:D:D:D:rolleyes:

άντε, πότε περιμένεις οίστρο από τη Raisa?για να ξερουμε για τα δικά σας γεννητούρια:baby::baby::baby:

να ρωτήσω και κατι άλλο μιας και είχες θηλυκιά ενώ εγώ μόνο αρσενικά γατιά, η Αθηνά δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά, αλλά όταν την πιάνω στο πιπι της στήνεται και είχε και λίγο υγρό, αλλά κατα τ' άλλα τίποτα, έχει σιωπηλό οίστρο ή μας κοροιδεύει?

Με τη Ραίσα ποτέ δεν είσαι σίγουρος:confused:
Την έχω τώρα 2,5 χρόνια και οίστρο είχε μόνο δυο φορές....κάθε Αύγουστο:blink::blink:....δεν ξέρω τι τρέχει με αυτό το γατί:hmm:

να ρωτήσω και κατι άλλο μιας και είχες θηλυκιά ενώ εγώ μόνο αρσενικά γατιά, η Αθηνά δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά, αλλά όταν την πιάνω στο πιπι της στήνεται και είχε και λίγο υγρό, αλλά κατα τ' άλλα τίποτα, έχει σιωπηλό οίστρο ή μας κοροιδεύει?

Έτσι που το περιγράφεις μάλλον έχει οίστρο....στην συμπεριφορά της όλα είναι νορμάλ;;; ούτε περισσότερο χάδια ούτε τριψίματα ούτε τίποτε άλλο;;

όχι τίποτα άλλο, μόνο αν πάω κοντά στο πιπί της, αλλά και πάλι δεν κάθεται πάνω από δευτερόλεπτα!τι να πω κι εγώ δεν ξερω

όχι τίποτα άλλο, μόνο αν πάω κοντά στο πιπί της, αλλά και πάλι δεν κάθεται πάνω από δευτερόλεπτα!τι να πω κι εγώ δεν ξερω

Το στήσιμο αυτό το κάνει και η δική μου όταν την χαιδεύω ,ακόμα και στην πλάτη, και πλησιάζω στην ουρά ....δεν νομίζω να έχει σχέση με οίστρο...αλλά το υγρό που λες ότι βγάζει;:hmm: Δεν ξέρω τι να πω!

πρέπει να το τσεκάρω ακομα το υγρό:hmm:

δηλαδή μου φάνηκε λίγο υγρό το πιπι της αλλά θα μπορούσε να είχε κατουρήσει και γλυφτεί, λεώ εγώ τώρα!

συγχαρητηρια και μενα μου αρεσουν πολυ τα βρετανακια αντε και καλη αρχη!!!

Γεια σας παιδια πολυ ωραιο το θεμα.Εγω εχω περσικη γατα αλλα και τα βρετανακια ειναι πολυ ομορφα!

καληνύχτα σε όλους,Raisa ευχαριστώ για όλα:hello:

διαβασα αυτα που λετε περι οιστρου και ηθελα να πω,οτι ειστε και που τυχερες!!!
εμεις εχουμε το ιδιο θεμα καθε μηνα σχεδον και φωναζει τριβεται στηνεται,καθετε και τις "τρωει" στην ουριτσα και ολα τα σχετικα!!!!
πολυ την λυπαμαι καθε φορα!!!!

διαβασα αυτα που λετε περι οιστρου και ηθελα να πω,οτι ειστε και που τυχερες!!!
εμεις εχουμε το ιδιο θεμα καθε μηνα σχεδον και φωναζει τριβεται στηνεται,καθετε και τις "τρωει" στην ουριτσα και ολα τα σχετικα!!!!
πολυ την λυπαμαι καθε φορα!!!!

Βρε Luna γιατί δεν τη ζευγαρώνεις μια φορά και μετά να τη στειρώσεις;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
δεν μπορω να την ζευγαρωσω απο τωρα και δεν θελω να κανει μια γεννα!!!!
θελω "μωρα" και παραγωγη!!!!!
αφου μ'αρεσουν!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back