Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και εδώ το παλικάρι της Mariel.....
Η φωτογραφία είναι θεική!!!

Δεν χορταίνω να τα βλέπω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
τι κανεις γιαγιακα????
τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνελιγακι παραπανω!!!
τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος???
δεν μπορείς να κάνεις κάτι
...έτσι είναι...μέχρι να μεγαλώσουν λίγο...άνοιξαν τα μάτια τους....όταν τα ανοίγουν μετά δεν σκούζουν τόσο
....σε λίγο θα αρχίσουν και να παίζουν δειλά δειλά....εκεί να δεις χάζι...

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!!
Αχουυυυ,αγαπη μου

!!!!!!Τι μικρουλι που ειναι!!Σαν ποντικακι ειναι

!!!Κι οντως ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τα αδερφακια του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπογλωσσιο για εμφραγματα λογω υπερβολικης γατακοαγαπηςτι κανεις γιαγιακα????
τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνελιγακι παραπανω!!!
τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος???

Θελω κι εγωδεν μπορείς να κάνεις κάτι...έτσι είναι...μέχρι να μεγαλώσουν λίγο...άνοιξαν τα μάτια τους....όταν τα ανοίγουν μετά δεν σκούζουν τόσο
.

Να μια χαζομαμαΑχουυυυ,αγαπη μου!!!!!!
Τι μικρουλι που ειναι!!Σαν ποντικακι ειναι!!!
Κι οντως ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τα αδερφακια του![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
δεν μπορείς να κάνεις κάτι...έτσι είναι...μέχρι να μεγαλώσουν λίγο...άνοιξαν τα μάτια τους....όταν τα ανοίγουν μετά δεν σκούζουν τόσο
.
ναι εε??τα ατιμα!!

thanx για την συμβουλη!!χθες,τα ανοιξε για λιγο το χοντρο και με κοιταξε σαν χαμενο και ηταν τοσο γλυκο που με πιασαν τα ζουμια!!!

τι κανουν τα δικα σας???πες πες πεεες!!!!

υπογλωσσιο για εμφραγματα λογω υπερβολικης γατακοαγαπης
κανονικα!!θελω να τα κανω αγκαλια και αυτα φωναζουν και η Luna τους απανταει και αυτα φωναζουν κι αλλο και μετα εγω παθαινω πανικο και τα βαζω πισω!!!
Θελω κι εγω
ελα να πιασεις!!!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θυμασαι που καποτε τα'λεγες μονη στους British?
Ηρθε το πληρωμα του χρονου και τα λεω μονη μου στους Birmans

Ειπαμε ομως...τα γατακια μας να΄ναι καλα

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι Γιουλάκο μου τα γατάκια μας να΄ναι καλά, ΚΑΙ τα παιδάκια μας (για όσους έχουν) και δεν πειράζει, τα λέμε όλοι μαζί (και είμαστε πολλοι απ΄ό,τι βλέπεις) στα άλλα θεματάκια.!!!!Νικολετακι!
Ειπαμε ομως...τα γατακια μας να΄ναι καλα![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολετακι!
Ακριβώς έτσι Γιουλάκο μου...τα μωρά μας (2ποδα και 4ποδα) να είναι καλά πάνω απ΄όλα....όλα τα άλλα είναι περιττά....

εμείς τα λέμε ούτως ή άλλως
....και δόξα το Θεό γλώσσα δεν βάζουμε μέσα

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγάααπη μου το μωράκι το γλυκό.!!! Φιλησέ μου το. Βρε Γιάννα μου είσαι και ευαίσθητη!! Ασε δεν το αντέχεις.ναι εε??τα ατιμα!!
thanx για την συμβουλη!!χθες,τα ανοιξε για λιγο το χοντρο και με κοιταξε σαν χαμενο και ηταν τοσο γλυκο που με πιασαν τα ζουμια!!!
τι κανουν τα δικα σας???πες πες πεεες!!!!

Μην την ζευγαρώσεις πάλι τη Λούνα σου όχι τιποτ΄άλλο να μην σου πέσει βαρύ.

Καλέ τι άσχημες???Ειναι μια θεά η κουκλάρα σου.!!Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε???![]()
Τώρα όσο για το βαρος, είναι μια χαρά νομίζω για θηλυκό. Δεν είδες βρε συ την Νάλα που είναι μόνον 2.300 και είναι ήδη 19 μηνών??

Αλήθεια έτσι σου φάνηκε??? Θα έρθω λοιπόν να την ζουλήξω να καταλάβω ακριβώς τι εννοεις... Μήπως και να την πάρω μαζί φεύγοντας για να την βαλω δίπλα στον αδερφό της και να τους συγκρίνω...Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα..
Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!!
Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα?

(Εμ μόνον εσύ θα καταστρώνεις σχεδια για να κλέβεις τα γατιά των άλλων?)

Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ[/quote]
Χμμμ δεν το΄δειξες ότι έπαθες ένα σοκ.
Και αυτος ο κούκλος φαντάζομαι πώς θα γίνει!!!Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ !!Τι κουκλαρα που είναι η Ραϊσουλα!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)![]()
Luna
Περιβόητο μέλος
Αγάααπη μου το μωράκι το γλυκό.!!! Φιλησέ μου το. Βρε Γιάννα μου είσαι και ευαίσθητη!! Ασε δεν το αντέχεις.Μην την ζευγαρώσεις πάλι τη Λούνα σου όχι τιποτ΄άλλο να μην σου πέσει βαρύ.
![]()
οντως δεν το αντεχω!!ολο συγκινησεις ειμαι!!!μαλλον την ημερα που θα δωσω τα μωρα θα στειλω αλλον να τα παει!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Καλέ τι άσχημες???Ειναι μια θεά η κουκλάρα σου.!!
Τώρα όσο για το βαρος, είναι μια χαρά νομίζω για θηλυκό. Δεν είδες βρε συ την Νάλα που είναι μόνον 2.300 και είναι ήδη 19 μηνών??
Nαι και ειναι πολυ γλυκια ετσι που ειναι μικρη(αν ηταν και πλακουτσωτη θα την εκλεβα μαζι με τον Περση)
Αλήθεια έτσι σου φάνηκε??? Θα έρθω λοιπόν να την ζουλήξω να καταλάβω ακριβώς τι εννοεις... Μήπως και να την πάρω μαζί φεύγοντας για να την βαλω δίπλα στον αδερφό της και να τους συγκρίνω...
Σε περιμενουμε.. Να την κλεψεις???
Εδω γελανε!!! Αν κανεις 2 βηματα και δεν εχει ανεβει στα μαλλια σου για να ξεφυγει να μη με λενε Αντωνια!!
Δεν το εδειξα??? Δεν φωναζα συνεχεια οτι αυτος ειναι τεραστιος???Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ[/quote]
Χμμμ δεν το΄δειξες ότι έπαθες ένα σοκ.![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και άντε μετά από λίγο να πρέπει να τα δώσειςδεν μπορείς να κάνεις κάτι...έτσι είναι...μέχρι να μεγαλώσουν λίγο...άνοιξαν τα μάτια τους....όταν τα ανοίγουν μετά δεν σκούζουν τόσο
.
Λοιπόν Γιουλάκο μη στεναχωριέσαι θα μείνει έγκυος το Σεμελίνι και η Καλυψουλάρα (που λέει κ η Γιασμιν) και οι γονείς των μωρών σου θα πληθύνουν το κλαμπ των ΒιρμανακίωνΝικολετακι!

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι καλέ στείλτα με άλλον... κι αν τα δώσει ο άλλος φτύσε με.οντως δεν το αντεχω!!ολο συγκινησεις ειμαι!!!μαλλον την ημερα που θα δωσω τα μωρα θα στειλω αλλον να τα παει!!!

Αλλα αν δεν τ δώσεις πώς θα ζήσουν νέοι γατογονείς αυτην την ευτυχία βρε που ζουμε όλοι μας οι γατογονείς γενικώς?
Ναι καλέ φώναζες. Δεν λέω το έλεγες συνέχεια!!! (Δεν κατάλαβες στο λέω για να σε πειράξω. Αυτό εννοούσα ακριβώς αλλα δεν έβαλα πλάι το ανθρωπάκι με την κοροϊδία)Καλέ τι άσχημες???Ειναι μια θεά η κουκλάρα σου.!!
Nαι και ειναι πολυ γλυκια ετσι που ειναι μικρη(αν ηταν και πλακουτσωτη θα την εκλεβα μαζι με τον Περση)
Αλήθεια έτσι σου φάνηκε??? Θα έρθω λοιπόν να την ζουλήξω να καταλάβω ακριβώς τι εννοεις... Μήπως και να την πάρω μαζί φεύγοντας για να την βαλω δίπλα στον αδερφό της και να τους συγκρίνω...
Σε περιμενουμε.. Να την κλεψεις???
Εδω γελανε!!! Αν κανεις 2 βηματα και δεν εχει ανεβει στα μαλλια σου για να ξεφυγει να μη με λενε Αντωνια!!
Δεν το εδειξα??? Δεν φωναζα συνεχεια οτι αυτος ειναι τεραστιος???
Βρε παιδί μου την ιδια σκέψη είχαμε Ελενα!!Αλλα δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε συγκεκριμένο θέμα για να τα λέμε εμεις. Απ ότι βλέπουμε όλοι δεν έχουμε τον Θεο μας. Πετάμε παντου σαν πεταλουδίτσες σε ένα σωρό θεματάκια κ δεν νομίζω πως μας σταματάει και τίποτα να τα λέμε διαρκώςΚαι άντε μετά από λίγο να πρέπει να τα δώσεις![]()
Λοιπόν Γιουλάκο μη στεναχωριέσαι θα μείνει έγκυος το Σεμελίνι και η Καλυψουλάρα (που λέει κ η Γιασμιν) και οι γονείς των μωρών σου θα πληθύνουν το κλαμπ των Βιρμανακίων![]()
γλωσσα δεν βαζουμε μέσα τελικά.
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εσύ μας το κόλλησες αυτό αρχιπεταλουδίτσα γλωσσούΒρε παιδί μου την ιδια σκέψη είχαμε Ελενα!!Αλλα δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε συγκεκριμένο θέμα για να τα λέμε εμεις. Απ ότι βλέπουμε όλοι δεν έχουμε τον Θεο μας. Πετάμε παντου σαν πεταλουδίτσες σε ένα σωρό θεματάκια κ δεν νομίζω πως μας σταματάει και τίποτα να τα λέμε διαρκώςγλωσσα δεν βαζουμε μέσα τελικά.
![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!Να μια χαζομαμα![]()
Δε θελω χαζομαρες...Δεν ειμαι εγω χαζομαμα...Απλα το μωρο μας τυχαινει να ειναι το πιο ομορφο και το πιο γλυκο

!!!!ΝΙκολετα,ηρθε και η απειλη

!Ο καλος μου θελει σε κανα μηνα(ηθελε πιο νωρις αλλα τον συγκρατησα
)να σας ανεβει οποτε μπορειτε κι εσεις βεβαια να δει το καμαρι μας απο κοντα(εγω δυστυχως λογω υποχρεωσεων δεν μπορω να φυγω Σαβ/κο
).Θα μεινει σε κατι συγγενεις που εχει εκει.Κι απο ο,τι μου ειπε θ'ανεβει πληρως εξοπλισμενος με φωτογραφικες κτλ

(ειναι φωτογραφος,οποτε καταλαβες τι σας περιμενει

).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλα άτιμη, την ώρα που το έγραφα το μήνυμα το σκέφτηκα ότι θα μου απαντήσεις έτσι.Εσύ μας το κόλλησες αυτό αρχιπεταλουδίτσα γλωσσού

Ετσι με είχες χαρακτηρίσει κυρία μου κάποιες φορες που πετουσα απο εδώ και απο κει τσουπ τσουπ θυμάσαι? 
Και λεω: Θα το γραψω για να προκαλέσω την Έλενα να δω θα το θυμάται????
Χμχμμχμ βλέπω απήντησες στο δόλωμα!!!
Μπράβο μας όμως που είμαστε και πεταχτουλες πεταλουδούλες!!

Πω πωπωπω Νικολέτα ετοιμάσου.!! Ερχεται ο νέος γατομπαμπάς για φωτορεπορταζ.!!! Θα λαλήσει το μάτι μας εδώ μέσα στα βρετανάκια.!!!Καλημερα!
Δε θελω χαζομαρες...Δεν ειμαι εγω χαζομαμα...Απλα το μωρο μας τυχαινει να ειναι το πιο ομορφο και το πιο γλυκο!!!!
ΝΙκολετα,ηρθε και η απειλη!Ο καλος μου θελει σε κανα μηνα(ηθελε πιο νωρις αλλα τον συγκρατησα)να σας ανεβει οποτε μπορειτε κι εσεις βεβαια να δει το καμαρι μας απο κοντα(εγω δυστυχως λογω υποχρεωσεων δεν μπορω να φυγω Σαβ/κο
).Θα μεινει σε κατι συγγενεις που εχει εκει.Κι απο ο,τι μου ειπε θ'ανεβει πληρως εξοπλισμενος με φωτογραφικες κτλ(ειναι φωτογραφος,οποτε καταλαβες τι σας περιμενει
).

μήπως να μας κάνει και μια έξτρα φωτογράφηση στην έκθεση στη Σαλαμίνα?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!
Δε θελω χαζομαρες...Δεν ειμαι εγω χαζομαμα...Απλα το μωρο μας τυχαινει να ειναι το πιο ομορφο και το πιο γλυκο!!!!
ΝΙκολετα,ηρθε και η απειλη!Ο καλος μου θελει σε κανα μηνα(ηθελε πιο νωρις αλλα τον συγκρατησα
)να σας ανεβει οποτε μπορειτε κι εσεις βεβαια να δει το καμαρι μας απο κοντα(εγω δυστυχως λογω υποχρεωσεων δεν μπορω να φυγω Σαβ/κο
).Θα μεινει σε κατι συγγενεις που εχει εκει.Κι απο ο,τι μου ειπε θ'ανεβει πληρως εξοπλισμενος με φωτογραφικες κτλ(ειναι φωτογραφος,οποτε καταλαβες τι σας περιμενει
).
Πού τις είδατε καλέ τις χαζομαμάδες?????
Εμείς φταίμε που τα παιδιά μας είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο?
Ακούς εκεί χαζομαμάδες!!!

Μαριέλ...τι απειλή ήταν αυτή.
...τρόμαξα....
και βέβαια να μας έρθει....όποτε θέλει εμείς θα τον καλοδεχτούμε....μόνο να μας πείτε πιο μπροστά να καλλωπιστούμε αναλόγως....όχι ότι το έχει ανάγκη ο μικρός, αλλά λέμε τώρα!!!

Κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις κι εσύ μωρέ.
..πολύ θα χαιρόμουν να σε γνώριζα και από κοντά...αμ πώς να μην ξέρω με ποια τρελομαμά θα μπλέξει ο μικρός μου?

Και αφού είναι φωτογράφος θα τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο...καιρός να βγάλουμε καλές φωτό και του μπαμπά μας!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
τι κανετε????

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
οι μανουλες?
εγω που λετε μπορει αν εχω τη λουνα και τη τερεζα(ε μεχρι πριν 3 χρονια και η ζεζουλα δικια μου ηταν χαχα) αλλα εχω λαλησει με το αδεσποτουλη κεραμιδογατουλη ρορυ..δηλαδη τετειος ερωτας ουτε στα ποιο τρελα μου ονειρα...οχι οτι δεν αγαπαω το λουνακι η τη ζεζου προς θεου,αλλα απο τοτε που ρθε στη ζωη μου το τερατακι εχω χασει τη μπαλα...
ωασικα και μονο που εχετε ζουζουνακια στο σπιτι Νικολετα και Γιαννα δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ζηλευω(καλοπροερετα ετσι!!)
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΤΟΜΩΡΑΚΙΑ

βρηκα που λετε φωτο απο της γεννες της τερεζας με τα τρυχωτα μπαλακια της και θυμιθηκα τη τελειο συνεσθημα ειναι να χεις γατουλινακια στο σπιτι...θυμιθηκα επισεις οταν ερχοταν ο καιρος να τα δωσουμε και δωστου κλαμα η δικια οσυ..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τον θελουμε στην ΕκθεσηΚαλημερα!
ΝΙκολετα,ηρθε και η απειλη!Ο καλος μου θελει σε κανα μηνα(ηθελε πιο νωρις αλλα τον συγκρατησα
).Θα μεινει σε κατι συγγενεις που εχει εκει.Κι απο ο,τι μου ειπε θ'ανεβει πληρως εξοπλισμενος με φωτογραφικες κτλ
(ειναι φωτογραφος,οποτε καταλαβες τι σας περιμενει
).

Καλα ειμαστε!καλημερα και απο μας!!!
τι κανετε????![]()
Τα δικα σου νεα Γιαννα μου! Τα μωρακια μεγαλωνουν?
Καλα διαβαζα για τη σκηνη με το μωρο που σε κοιτουσε κι ελιωνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool