Billygh
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου ζήσουν!
απο βδομάδα θα σε πάρω τηλ να πιούμε και εκείνο τον καφέ που λέγαμε να γνωρίσεις και τα παιδιά μου!και πάλι να σου ζήσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Είδες βρε Γιάννα, αν δεν γράψω εγώ κανένας δεν γράφει σε μας!
Και βέβαια χάζεψα...εσύ δεν χάζεψες????![]()
αστα,εχεις δικιο!!!
κανεις!!ολοι ξεχνανε το ομορφο θεματακι....

εχω χαζεψει λεει..οσο φανταζεσαι κι ακομα παραπανω!!

πρεπει να σε παρω και τηλεφωνο αλλα εχω ληξει στην δουλεια και μαλλον θα σε παρω το σκ!!!
Ανακοινωση !!!!
Ο υπέροχος Σιμπα και η οικογενεια του θα βρισκονται μεσα Μαρτιου στην ιδιαιτερη πατριδα της μητερας του και δικια του βεβαια (Θεσσαλονικη) !!!
Νικολεττα τι λες κερνας καφε και λιγη Royal Canin για τον μικρο!!!!
Αντε να δει και τα νεα του αδερφακια και την οικογενεια του !!!
Φιλω τα ομορφα λιλα γατακια σου !!! Το πιο χαδιαρικο εχει κλεισει απο εμενα !!!
εισαι ο πιο τυχερος ανθρωπος που θα εχεις 2 αδερφακια,βρετανακια στο σπιτι σου!!!!

ενα μεγαλο μπραβο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο Παναγιώτη!!! Καλά να περάσετε στη Θεσσαλονίκη και ... να μου φιλήσετε κι από κοντά τότε τα νέα μωράκια της Ραϊσουλας.Ανακοινωση !!!!
Ο υπέροχος Σιμπα και η οικογενεια του θα βρισκονται μεσα Μαρτιου στην ιδιαιτερη πατριδα της μητερας του και δικια του βεβαια (Θεσσαλονικη) !!!
Νικολεττα τι λες κερνας καφε και λιγη Royal Canin για τον μικρο!!!!
Αντε να δει και τα νεα του αδερφακια και την οικογενεια του !!!
Φιλω τα ομορφα λιλα γατακια σου !!! Το πιο χαδιαρικο εχει κλεισει απο εμενα !!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
αντε να τα πουμε απο κοντα να δούμε και τα μικρά να πάρουμε την χαρά αφου εμείς απο οτι φαίνεται δεν θα το ζήσουμε αυτο
. Λουνάκι μακαρι να έβλεπα και τα δικά σου μικρά απο κοντα να τα πάρω όλα μια μεγάλη αγκαλιά. Να είστε καλα όλοι φιλάκια πολλά.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλώς την!! Δώσε πολλά φιλάκια στη Σιλβί σου!!! Δεν πειράζει αν δεν τα κατάφεραν κι αυτη τη φορά. Μην απογοητεύεσαι! Θα έρθει η ώρα της.Χαθήκαμε και εμείς , τι κάνουν τα μωρα μας; εμεις ακόμα δεν βλέπουμε σημάδια εγκυμοσύνης και μάλλον πως η Σίλβια δεν τα κατάφερε και αυτη τη φορα ... δεν πειράζει εμείς κάναμε οτι μπορούσαμε . Νικολέτα μεσα στο Μάρτη θα έχεις πολλές επισκέψεις λέμε να ανέβουμε και εμείς οπότε θα κανονίσουμε καφεδάκι και θα κραταω και μια μεγάλη τσαντα ...αντε να τα πουμε απο κοντα να δούμε και τα μικρά να πάρουμε την χαρά αφου εμείς απο οτι φαίνεται δεν θα το ζήσουμε αυτο
. Λουνάκι μακαρι να έβλεπα και τα δικά σου μικρά απο κοντα να τα πάρω όλα μια μεγάλη αγκαλιά. Να είστε καλα όλοι φιλάκια πολλά.
![]()

superstarr
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Να,εφερα και πεσκεσι να μην με κακολογησετε...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αχ τι γάτα είναι αυτή;;Βρετανακια τι κανετε,που χαθηκατε;Που ειναι τα μωρα να τα δουμε λιγο κι εμεις;
![]()

θέλω και εγώ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Χαθήκαμε και εμείς , τι κάνουν τα μωρα μας; εμεις ακόμα δεν βλέπουμε σημάδια εγκυμοσύνης και μάλλον πως η Σίλβια δεν τα κατάφερε και αυτη τη φορα ... δεν πειράζει εμείς κάναμε οτι μπορούσαμε . Νικολέτα μεσα στο Μάρτη θα έχεις πολλές επισκέψεις λέμε να ανέβουμε και εμείς οπότε θα κανονίσουμε καφεδάκι και θα κραταω και μια μεγάλη τσαντα ...αντε να τα πουμε απο κοντα να δούμε και τα μικρά να πάρουμε την χαρά αφου εμείς απο οτι φαίνεται δεν θα το ζήσουμε αυτο
![]()
τι κανεις silvi????
δεν μπαινεις πολυ συχνα!!!παλι αυτη η κοπελα σου????

δυσκολη μας βγηκε!!

νομιζω οτι την τριτη φορα θα ειναι η τυχερη της!!μην απογοητευεσαι!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Βρετανακια τι κανετε,που χαθηκατε;Που ειναι τα μωρα να τα δουμε λιγο κι εμεις;
![]()
πωπωπω!!!!

κουκλακι ειναι!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Nαι είναι μια οπτασία!!! Τελεια γατα!!!Αυτη ειναι μια οπτασια σαν τη Ραϊσα.![]()
Βρετανάκια μου γλυκά και ζουμπουρλά τι κάνετε? Η μαμά Ραϊσα μας τι κάνει? Η Νικολέτα μας έχει καιρό να φανει!

Luna
Περιβόητο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι? Ετσι? Αμ δε... Θα της αλλάξουμε τα φώτα. Κάτσε να την πάρω τηλεφωνο αύριο πρωι πρωι. ΔΕεεεεν γλυτώνει εύκολα από εμάς.!!!Η Νικολετα δεν ερχεται πια..δεν μας αγαπαει..:cry::cry::cry::cry:

Πώς θα γίνει θα μας αφήσει ορφανά?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Νικολετα δεν ερχεται πια..δεν μας αγαπαει..:cry::cry::cry::cry:
Ναι? Ετσι? Αμ δε... Θα της αλλάξουμε τα φώτα. Κάτσε να την πάρω τηλεφωνο αύριο πρωι πρωι. ΔΕεεεεν γλυτώνει εύκολα από εμάς.!!!
Πώς θα γίνει θα μας αφήσει ορφανά?![]()
Σας βλέπωωωωωωω

......εδώ είμαι, αλλά δεν πολυμιλάω....
τι κάνετε ζουζούνια μου????
τα μωρά μας μεγάλωσαν λίγο και άνοιξαν τα ματάκια τους....αύριο ίσως προλάβω να βάλω φωτό!!!

Γιάννα τα δικά σου φαντάζομαι....μες την τρελή χαρά θα είναι τώρα...θα τα ζουλίξω τώρα που θα έρθω για την έκθεση!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)αυτός είναι ο μικρός της Μαριελ....πού είσαι Μαριέλ να δεις το καμάρι σας!!!!
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Νικολέταααα!!!Άντε για να μην κλαίτε θα σας βάλω σήμερα μερικές!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)αυτός είναι ο μικρός της Μαριελ....πού είσαι Μαριέλ να δεις το καμάρι σας!!!!
Ξεράθηκα μωρέ με τις ομορφιές αυτές.
Καλα η Ραϊσα συνεχώς ομορφαίνει και γίνεται θεά. !!! Και τα μωρά τι ΤΕΛΕΙΑ!!!Και τι κρεβάτα καλέ είναι αυτή πρωθυπουργική!!! Φιλακια πολλάααα σε όλα τους! Και στον Φιντελίνο μας.!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool