Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέταααα!!!Ξεράθηκα μωρέ με τις ομορφιές αυτές.
Καλα η Ραϊσα συνεχώς ομορφαίνει και γίνεται θεά. !!! Και τα μωρά τι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Και τι κρεβάτα καλέ είναι αυτή πρωθυπουργική!!! Φιλακια πολλάααα σε όλα τους! Και στον Φιντελίνο μας.!![]()
είδες είδες????

δεν ξαπλώνει όπου κι όπου η σουσουράδα μου!!!!

Να μου φιλήσεις κι εσύ όλα τα μωρά σου....και θα τα ζουλήξω σύντομα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σε περιμένουμε λοιπόν σύντομα!!!! Και θα ερθω κι εγώ για ζουληγμα με την 1η ευκαιρία.είδες είδες????δεν ξαπλώνει όπου κι όπου η σουσουράδα μου!!!!
Να μου φιλήσεις κι εσύ όλα τα μωρά σου....και θα τα ζουλήξω σύντομα!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
μεγαλωσαν τα μωρα σου!!

ειναι κουτσουνινια!!!γιατι μπιμπεροο??
δεν φτανει αυτη η μανα για ολα???
Luna
Περιβόητο μέλος
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΟΥ!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
μεγαλωσαν τα μωρα σου!!
ειναι κουτσουνινια!!!γιατι μπιμπεροο??
δεν φτανει αυτη η μανα για ολα???
Μεγάλωσαν μεγάλωσαν....ανοίξαμε και τα μάτια!!!!

μωρέ φτάνει ακόμα αλλά τα δίνω κι εγώ από λίγο για να μάθουν το μπιμπερό...γιατί έτσι που μεγαλώνουν σε λίγο δε θα φτάνει....

Αναστασία μου ίδιος η μάνα του είναι ο μικρός μας

moukelis
Επιφανές μέλος

Νικολετα το μετανιωσα,δε θελω μωρο,τη μαμα θελω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα!Άντε για να μην κλαίτε θα σας βάλω σήμερα μερικές!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)αυτός είναι ο μικρός της Μαριελ....πού είσαι Μαριέλ να δεις το καμάρι σας!!!!

Ετσι πρεπει να ξεκιναει μια καλη μερα! Με χνουδωτα Βρετανακια!!!

Πανεμορφα ειναι Νικολετα μου...κι η Ραισα σου μανα Θεα!
Καλα το μπλε αγορακι ξεχωριζει απιστευτα

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά,δε το συζητώ,τα μωρά της Ραίσας είναι το κάτι άλλο!
Τα ζουλήξαμε όλα ένα ένα το Σάββατο!Απίστευτες χνουδομπαλίτσες!Και η Ραίσα τί καλή μανούλα!
Την είχαν ξεζουμίσει την καημένη!Αλλά αυτή εκεί!Τα πρόσεχε,τα έγλυφε...Και κούκλα όπως πάντα!Στρογγυλή στρογγυλή!Αυτά τα μάτια της..την έβλεπες και έλιωνες...Ο Φιντέλ κλασικός άντρας!Ούτε που μας έκανε την τιμή να μας δει!2 ώρες που είμασταν εκεί δεν κουνήθηκε απο τη γατοπολυκατοικία του!Προσπαθεί να πάρει τα πάνω του ο καημένος!Τον αδυνάτισαν εμφανώς οι λυσσάρες οι γυναίκες!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Αχ τα μωρα!Γιαννα μη λες τη Νικολετα,εσενα τα μωρα σου που ειναι;Τοσες μερες εχεις να μας τα δειξεις.
Νικολετα το μετανιωσα,δε θελω μωρο,τη μαμα θελω!![]()
Ναι μωρε,το ξερω,αλλα θα σας αποζημιωσω οταν βγουν απο το κουτι και δεν ειναι μεσα στα σκουρα χρωματα!!!

Kαλημέρα Βρεττανάκια!
Καλά,δε το συζητώ,τα μωρά της Ραίσας είναι το κάτι άλλο!Τα ζουλήξαμε όλα ένα ένα το Σάββατο!Απίστευτες χνουδομπαλίτσες!Και η Ραίσα τί καλή μανούλα!
Την είχαν ξεζουμίσει την καημένη!Αλλά αυτή εκεί!Τα πρόσεχε,τα έγλυφε...Και κούκλα όπως πάντα!Στρογγυλή στρογγυλή!Αυτά τα μάτια της..την έβλεπες και έλιωνες...Ο Φιντέλ κλασικός άντρας!Ούτε που μας έκανε την τιμή να μας δει!2 ώρες που είμασταν εκεί δεν κουνήθηκε απο τη γατοπολυκατοικία του!Προσπαθεί να πάρει τα πάνω του ο καημένος!Τον αδυνάτισαν εμφανώς οι λυσσάρες οι γυναίκες!!
![]()
ελα ρεε!!!!εισαι πολυ τυχερη που ειδες τα Raisakia αο κοντα!!!

εγω ουτε την Raisa δεν εχω δει!!!!
και το ποσο μ'αρεσει αυτη η γατα δεν λεγεται!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Μεγάλωσαν μεγάλωσαν....ανοίξαμε και τα μάτια!!!!
μωρέ φτάνει ακόμα αλλά τα δίνω κι εγώ από λίγο για να μάθουν το μπιμπερό...γιατί έτσι που μεγαλώνουν σε λίγο δε θα φτάνει....![]()
λες να πρεπει να το κανω κι εγω???

(ρωταει η απειρη μανα!!!)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχεις καταλαβει τα φυλλα και ποια θα εχουν πεσμενα αυτακια?
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα Γιαννα! Βαλε μας μια προσφατη κι εσυ φωτο...
εχεις καταλαβει τα φυλλα και ποια θα εχουν πεσμενα αυτακια?
καλημερα και εδω Γιουλινι μου!!!ανεβασα το video για να ικανοποιησω τα πεινασμενα στοματα που ζηταν φωτογραφιες!!!

τρεχω να ετοιμαστω για δουλεια και δεν προλαβαινω να βαλω φωτογραφιες..
νομιζα οτι εχω 3 κοριτσια και ενα αγορι αλλα το χοντρο τελικα τωρα δειχνει οτι παιζει να ειναι αγορι και μαλλον και scottish..

αλλα ολα τα αλλα μου φαινονται ακομα οτι δεν εχουν δειξει απο αυτια.. (νομιζω)!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε!!! Και ναι είναι συννεφόγατο!αυτες οι φωτο του Σεβαχ ειναι σαν συννεφογατο!!!
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΟΥ!!!![]()

Νομίζω κι εγώ ότι της μοιάζει πολύ Νικολέτα μου. Είναι πολύ γκόμενος πάντως!Μεγάλωσαν μεγάλωσαν....ανοίξαμε και τα μάτια!!!!
μωρέ φτάνει ακόμα αλλά τα δίνω κι εγώ από λίγο για να μάθουν το μπιμπερό...γιατί έτσι που μεγαλώνουν σε λίγο δε θα φτάνει....
Αναστασία μου ίδιος η μάνα του είναι ο μικρός μας![]()

Καλέ τα μικρά σας ανοίξανε κιόλας τα ματάκια τους!!!
Τυχερουλα Στέλλα.!!! Δεν είναι τέλεια τα βρετανομωράκια? Κι εγώ που ειδα της Λουνας από κοντά έπαθα.!! Και εύχομαι να κατορθώσω να δω και τα Ραϊσόπουλα από κοντά!Kαλημέρα Βρεττανάκια!
Καλά,δε το συζητώ,τα μωρά της Ραίσας είναι το κάτι άλλο!Τα ζουλήξαμε όλα ένα ένα το Σάββατο!Απίστευτες χνουδομπαλίτσες!Και η Ραίσα τί καλή μανούλα!
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
όπως βλέπετε μεγαλώσαμε κι εμείς!!!!!!

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Φιλάκια πολλά σε μαμα και μπεμπάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολετααααααα![]()
Τι έπαθες καλή μου????

Νικολέτααααα!!!!! Χαμός πάλι στα λιλά. Τι ομορφιές έιναι αυτές!!!!!!!!!!!!!!Βλέπω πολλά πολλλα Σεβαχουλίνια και Καρμενάκια!!! ΖΗΤΩΩΩΩΦιλάκια πολλά σε μαμα και μπεμπάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε Αναστασία...κι εσύ πολλά φιλάκια στα μωρά σου!

Εγω δε μιλαω,μολις κατεστρεψες την αυριανη μισθοδοσια Νικολετα...
Ουπς
...............δεν ξαναβάζω φωτό ημέρα Πέμπτη

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool