British - maniacs

Η αγαπημενη γωνια του Cachemire

Αυτο το γραφειο εχει γινει αιθουσα τοκετου, ερωτοδοματιο και ακομα playroom... κ φυσικα μερος που εργαζομαι που κ που οταν με αφηνουν οι γατες και... ο γιος μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1230351.jpg
    P1230351.jpg
    258,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Θεοφιλε για κοντοτριχο ψαχνεις;Γιατι δεν δοκιμαζετε με τον Cachemire;
Δωρα, ο Cachemire ειναι μακρυτριχος, οχι κοντοτριχο δλδ οταν ζευγαρωνει υπαρχουν πιθανοτητες να κανει και μακρυτριχα γατακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι γι'αυτο τον ρωτησα αν ψαχνει κοντοτριχο απαραιτητα.

Αυτο το γραφειο εχει γινει αιθουσα τοκετου, ερωτοδοματιο και ακομα playroom... κ φυσικα μερος που εργαζομαι που κ που οταν με αφηνουν οι γατες και... ο γιος μου.

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

δεν εχω προβλημα,παρδαλο να μην ειναι

Ε φιλεναδες...και εμεις μεγαλωσαμε......

dsc00122qcj.jpg
Πανέμορφη γάτα Θεόφιλε! Να τη χαίρεσαι :up:

Θελει εγκριση ακομα...

Εμ κι εσυ δεν το ανεβαζει στο Γιου του Μπέεεεεεεε να δουμε φως...

Εμ κι εσυ δεν το ανεβαζει στο Γιου του Μπέεεεεεεε να δουμε φως...
Να υποθεσω αγαπητη γατοσυμπεθερα οτι το Γιου του Μπέεεεεεεε ειναι το youtube? :rolleyes:Γιατι αν ειναι ετσι σου χω bad news :P το youtube το αγορασε η google και δεν μου δεχοταν το χθεσινο μου βιντεακι.:( Ελεγε οτι το τραγουδι ειναι ιδιωκτησια της wmv και μου εβγαζε τον ηχο...:( Αλλα τις μαμας το μεσημερι της επεξε αμεσως της Ναλας... Δοκιμασε παλι και πες μου...:hmm:

Αγορασε ο Γούγλης το Γιου του Μπέεεεεε;;;;;;;;;;:blink::blink::blink:
Καλα να παθεις για να βαζεις βρικολακοτραγουδα στο βιντεο των παιδιων!:lol:
Ξερω τι εννοεις,ετσι μου κανει κι εμενα στο esnips και μου εχει σπασει τα νευρα...Κατεβαζω ομως επαγγελματικο προγραμμα για βιντεακια για να ειμαι εξοπλισμενη οταν με το καλο ερθουν τα μωρα μας.:rolleyes:

Αγορασε ο Γούγλης το Γιου του Μπέεεεεε;;;;;;;;;;:blink::blink::blink:
Καλα να παθεις για να βαζεις βρικολακοτραγουδα στο βιντεο των παιδιων!:lol:
Ξερω τι εννοεις,ετσι μου κανει κι εμενα στο esnips και μου εχει σπασει τα νευρα...Κατεβαζω ομως επαγγελματικο προγραμμα για βιντεακια για να ειμαι εξοπλισμενη οταν με το καλο ερθουν τα μωρα μας.:rolleyes:
Μια χαρα ειναι τα βρικολακοτραγουδα...!! Αλλωστε τα παιδια ειναι fan των βρικολακων σαν τις μαναδες τους...:happy: Και το Σιμπα εγω και ο μπαμπας του τον φωναζουμε βαμπιρακι...Γιατι την ωρα που πινει νερο κανει μια γκριματσα και φενονται μονο οι κινοδοντες του...:lol:

Ο Σειριος οταν ευχαριστιεται πολυ το χαϊδεμα αφηνει τους κυνοδοντες να φανουν...Να ανησυχω;:lol:

Ο Σειριος οταν ευχαριστιεται πολυ το χαϊδεμα αφηνει τους κυνοδοντες να φανουν...Να ανησυχω;:lol:
Βαφτισε τον Edward Cullen και θα σαι μια χαρα.... Δεν θα υπαρχει λογος ανησυχιας....:lol: Ισα-ισα!!

Αν συμβαίνει βράδυ ή έστω με πανσέληνο ε! ναι μπορείς να ανησυχείς:rolleyes:

Τι λες καλη μου,να κοιταζω το παιδι μου με αλλο ματι μετα...

Αν συμβαίνει βράδυ ή έστω με πανσέληνο ε! ναι μπορείς να ανησυχείς:rolleyes:
Α ΟΚ,ειναι official,εχω βρικολακογατο!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back