aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο το γραφειο εχει γινει αιθουσα τοκετου, ερωτοδοματιο και ακομα playroom... κ φυσικα μερος που εργαζομαι που κ που οταν με αφηνουν οι γατες και... ο γιος μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δωρα, ο Cachemire ειναι μακρυτριχος, οχι κοντοτριχο δλδ οταν ζευγαρωνει υπαρχουν πιθανοτητες να κανει και μακρυτριχα γατακιαΘεοφιλε για κοντοτριχο ψαχνεις;Γιατι δεν δοκιμαζετε με τον Cachemire;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Αυτο το γραφειο εχει γινει αιθουσα τοκετου, ερωτοδοματιο και ακομα playroom... κ φυσικα μερος που εργαζομαι που κ που οταν με αφηνουν οι γατες και... ο γιος μου.

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.dailymotion.com/user/vassiliki1986/video/x8w9or_sevah
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Πανέμορφη γάτα Θεόφιλε! Να τη χαίρεσαιΕ φιλεναδες...και εμεις μεγαλωσαμε......
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε μπορουμε να το δουμεεεεεεε!Για τον χουρχουριστο Σεβαχ μας...
https://www.dailymotion.com/user/vassiliki1986/video/x8w9or_sevah

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα μου το βγαζει μια χαρα...Δε μπορουμε να το δουμεεεεεεε!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα...?! Το εχω ανεβασει εδω και ωρα...Θελει εγκριση ακομα...

moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Να υποθεσω αγαπητη γατοσυμπεθερα οτι το Γιου του Μπέεεεεεεε ειναι το youtube?Εμ κι εσυ δεν το ανεβαζει στο Γιου του Μπέεεεεεεε να δουμε φως...
Γιατι αν ειναι ετσι σου χω bad news
το youtube το αγορασε η google και δεν μου δεχοταν το χθεσινο μου βιντεακι.
Ελεγε οτι το τραγουδι ειναι ιδιωκτησια της wmv και μου εβγαζε τον ηχο...
Αλλα τις μαμας το μεσημερι της επεξε αμεσως της Ναλας... Δοκιμασε παλι και πες μου...
moukelis
Επιφανές μέλος

Καλα να παθεις για να βαζεις βρικολακοτραγουδα στο βιντεο των παιδιων!

Ξερω τι εννοεις,ετσι μου κανει κι εμενα στο esnips και μου εχει σπασει τα νευρα...Κατεβαζω ομως επαγγελματικο προγραμμα για βιντεακια για να ειμαι εξοπλισμενη οταν με το καλο ερθουν τα μωρα μας.

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα ειναι τα βρικολακοτραγουδα...!! Αλλωστε τα παιδια ειναι fan των βρικολακων σαν τις μαναδες τους...Αγορασε ο Γούγλης το Γιου του Μπέεεεεε;;;;;;;;;;
Καλα να παθεις για να βαζεις βρικολακοτραγουδα στο βιντεο των παιδιων!
Ξερω τι εννοεις,ετσι μου κανει κι εμενα στο esnips και μου εχει σπασει τα νευρα...Κατεβαζω ομως επαγγελματικο προγραμμα για βιντεακια για να ειμαι εξοπλισμενη οταν με το καλο ερθουν τα μωρα μας.![]()
Και το Σιμπα εγω και ο μπαμπας του τον φωναζουμε βαμπιρακι...Γιατι την ωρα που πινει νερο κανει μια γκριματσα και φενονται μονο οι κινοδοντες του...
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαφτισε τον Edward Cullen και θα σαι μια χαρα.... Δεν θα υπαρχει λογος ανησυχιας....Ο Σειριος οταν ευχαριστιεται πολυ το χαϊδεμα αφηνει τους κυνοδοντες να φανουν...Να ανησυχω;![]()
Ισα-ισα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν συμβαίνει βράδυ ή έστω με πανσέληνο ε! ναι μπορείς να ανησυχείς

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Α ΟΚ,ειναι official,εχω βρικολακογατο!Αν συμβαίνει βράδυ ή έστω με πανσέληνο ε! ναι μπορείς να ανησυχείς![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool