British - maniacs

Ειναι στα ελληνικα ΕΛΕΙΨΗ νομιζω και στην γλωσσα και στην γεωμετρια το χρησημοποιουμε στα γαλλικα.
Τι γινεται :mad::mad:Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γινεται :mad::mad:Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο:hmm:
Με το καλο να σας ερθουν τα μωρακια!!!:D:D:D
Για αυτο μην αγχωνεσαι πολυ, και η Μοϊρα η γατα της Δωρας ετσι εκανε στην αρχη(τωρα πρεπει να εχει ηρεμησει)και δεν επαθε κατι...
Αλλα για καλο και για κακο μιλα με το γιατρο σου να σου πει κι αυτος τη γνωμη του...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααα!!!!!θα κανεις κι αλλα νινακια!!!!!τι ωραια!!!:up::up:
συγχαριτηρια!!!εχει φουσκωσει ηδη η κοιλιτσα????:rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια.

:lol::lol::lol::lol:
Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...!:D

Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια.
Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα!
Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά.
Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε?

Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. :(

Δίνετε τον κούκλο σας;

Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει

Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει
Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ;

Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!!:):)

Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα!

Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!!:D:D:D:P:P

:up::up::up:

Συνημμένα

• kalo_pasxa.jpg
    kalo_pasxa.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 19
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε :) εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ...
silviamama0494.jpg

Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχουν γινει κουκλια!!!!:P:P:P:P:P:P
ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις??

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε :) εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ...
silviamama0494.jpg
Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν!:up:

silviamama0494.jpg
Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove:
Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε.

Χρονια πολα Pascal!!!
τι κανεις?
αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!!:):):):)

Χρονια Πολλα Pascal!
Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου!
Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back