aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:01 Η aramis έγραψε: #5.001 17-04-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι στα ελληνικα ΕΛΕΙΨΗ νομιζω και στην γλωσσα και στην γεωμετρια το χρησημοποιουμε στα γαλλικα. Click για ανάπτυξη... Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η Vasiliki86: #5.002 17-04-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... Με το καλο να σας ερθουν τα μωρακια!!! Για αυτο μην αγχωνεσαι πολυ, και η Μοϊρα η γατα της Δωρας ετσι εκανε στην αρχη(τωρα πρεπει να εχει ηρεμησει)και δεν επαθε κατι... Αλλα για καλο και για κακο μιλα με το γιατρο σου να σου πει κι αυτος τη γνωμη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:32 Η Luna έγραψε: #5.003 17-04-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... ααααα!!!!!θα κανεις κι αλλα νινακια!!!!!τι ωραια!!! συγχαριτηρια!!!εχει φουσκωσει ηδη η κοιλιτσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η aramis έγραψε: #5.004 17-04-09 18:49 Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Vasiliki86: #5.005 17-04-09 19:06 Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι στα ελληνικα ΕΛΕΙΨΗ νομιζω και στην γλωσσα και στην γεωμετρια το χρησημοποιουμε στα γαλλικα. Click για ανάπτυξη... Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η Vasiliki86: #5.002 17-04-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... Με το καλο να σας ερθουν τα μωρακια!!! Για αυτο μην αγχωνεσαι πολυ, και η Μοϊρα η γατα της Δωρας ετσι εκανε στην αρχη(τωρα πρεπει να εχει ηρεμησει)και δεν επαθε κατι... Αλλα για καλο και για κακο μιλα με το γιατρο σου να σου πει κι αυτος τη γνωμη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:32 Η Luna έγραψε: #5.003 17-04-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... ααααα!!!!!θα κανεις κι αλλα νινακια!!!!!τι ωραια!!! συγχαριτηρια!!!εχει φουσκωσει ηδη η κοιλιτσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η aramis έγραψε: #5.004 17-04-09 18:49 Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Vasiliki86: #5.005 17-04-09 19:06 Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... Με το καλο να σας ερθουν τα μωρακια!!! Για αυτο μην αγχωνεσαι πολυ, και η Μοϊρα η γατα της Δωρας ετσι εκανε στην αρχη(τωρα πρεπει να εχει ηρεμησει)και δεν επαθε κατι... Αλλα για καλο και για κακο μιλα με το γιατρο σου να σου πει κι αυτος τη γνωμη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:32 Η Luna έγραψε: #5.003 17-04-09 18:32 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... ααααα!!!!!θα κανεις κι αλλα νινακια!!!!!τι ωραια!!! συγχαριτηρια!!!εχει φουσκωσει ηδη η κοιλιτσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η aramis έγραψε: #5.004 17-04-09 18:49 Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Vasiliki86: #5.005 17-04-09 19:06 Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τι γινεται Ολοι οι British Maniacs κοιμουνται ακομα και η δημιουργος της ομαδας, Η Νικολεττα, ναι ναι, εχει πεσει σε ανοιξιατικη ναρκη. Τωρα μπορω να βεβαιωθω οτι παλι θα γινω γιαγια, η Cachou , θα μας χαριζει παλι υπεροχα μωρα. Μου φαινεται οτι η Cachou δεν καταλαβαινει καλα την κατασταση της, ολο πηδαει πανω απο τα επιπλα νομιζοντας οτι ειναι μπαλαρινα και 2 - 3 φορες εφαγε τουμπα. Δεν βαζει μυαλο Click για ανάπτυξη... ααααα!!!!!θα κανεις κι αλλα νινακια!!!!!τι ωραια!!! συγχαριτηρια!!!εχει φουσκωσει ηδη η κοιλιτσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 18:49 Η aramis έγραψε: #5.004 17-04-09 18:49 Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Vasiliki86: #5.005 17-04-09 19:06 Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Vasiliki86: #5.005 17-04-09 19:06 Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα ειναι το σιγουρο οτι τα μικρα σας θα ειναι παιχνιδιαρικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:19 Η SvetikaR έγραψε: #5.006 17-04-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ευχαριστω πολυ, μου κανει εντυπωση με την γατα μου οτι η πρωτη φορα ηταν πιο προσεκτικη, δεν πηδαγε παντου. Τωρα εκτος που ειναι πολυ πιο φουσκωμενη απο την προηγουμενη φορα εχει ξεσαλωσει η ατιμη. Δεν μιλαω καν για τις επιθεσεις που δεχεται το αλλο θηληκο του σπιτιου, τρεχει η Cachou με την κοιλια τουμπανα και με πιανουν τα γελια. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, κορίτσια! Σας εύχομαι Καλό Πάσχα! Aramis, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την Cachou και δεν πιστεύω να κινδυνεύον τα μωρά της. Όσο είναι σε καλή φόρμα η μαμά, τόσο το καλύτερο για παιδιά. Αυτό που πάντα ήθελα να ρωτήσω τις γατομάνες σαν εσένα και τη Νικολέτα - πως καταφέρνετε να έχετε και τα κορίτσια και τα αγόρια ανοιχτά στο ίδιο σπίτι χωρίς να τρελαθείτε? Σε μας γύρισε σπίτι ο Ιάσωνας, γιατί παντρεύεται ο γιός μας που τον είχε και δεν τον θέλει η γυναίκα του. Όμως, δεν υπάρχει τρόπος να τον κρατήσουμε μαζί με τη Ντούνια (ο Ιάσωνας μας βγήκε πολύ σεξουλιάρης) κι αν δεν βρώ κάποιον άνθρωπο που θα θέλει να τον πάρει, τότε θα τον στειρώσουμε πολύ σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 20:35 Η moukelis έγραψε: #5.007 17-04-09 20:35 Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δίνετε τον κούκλο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:07 Η aramis έγραψε: #5.008 17-04-09 21:07 Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Απριλίου 2009 στις 21:23 Η elvenstar: #5.009 17-04-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Πως δεν εχω ακομα τρελαθει, ενας θεος ξερει, ειδικα που τα εχω ολα μαζι, μου κατουραει την κουζινα και ειμαι συνεχως με μια σφουγγαριστρα στο χερι και δεν μιλαω για τισ γρινιες του ανδρα μου και νδεν μιλαω για το ξηλο που τρωει το αλλο αρσενικο(στειρωμενο), ορισμενες στιγμες απορω πως κραταω τις ισσοροπιες αλλα... αυτος ο αρσενικος, ο γλυκας μου, ο Cachemire, του εχω τρελη αδυναμια και μαλλον το ξερει Click για ανάπτυξη... Πασκαλ μου τι κάνεις; Είμαι η Έλενα είχαμε βρεθεί στην έκθεση κ μιλούσαμε για τα πανέμορφα γατάκια σου κ την μεγάλη σου αδυναμία τον Cachemire. Τι κάνεις; Δεν τα ξαναείπαμε έκτοτε, έχεις προβλήματα με τον γατούλη σου έ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 15:55 Η Vasiliki86: #5.010 18-04-09 15:55 Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα και χουρχουριστο Πασχα σε ολα τα βρετανακια ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #5.011 18-04-09 16:17 Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Βρετανακια,καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #5.012 19-04-09 12:12 Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο Πασχα και ευχομαι να περασετε ολοι πολυ πολυ ομορφα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:15 Η sabi έγραψε: #5.013 19-04-09 12:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kalo_pasxa.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 28 silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:55 Η silvi έγραψε: #5.014 19-04-09 12:55 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #5.015 19-04-09 13:54 Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τεεελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουν γινει κουκλια!!!! ξερεις τελικα αν θα τα κρατησεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #5.016 20-04-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Να σου ζήσουν. Πολύ μεγάλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 13:23 Η Vasiliki86: #5.017 20-04-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα σε όλους, καιρο εχουμε να τα πούμε εμείς μεγαλώσαμε αρκετά ... Click για ανάπτυξη... Αγαπες μουυυυυυυυ........!!!!!!!!!! Τι πανεμορφα γατοζουζουνακια ειστε εσεις.....!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 07:24 Η aramis έγραψε: #5.018 21-04-09 07:24 Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι υπεροχα, τρελες φατσουλες. Χρονια πολλα σε ολους τουσ διποδους και τετραποδους που αγαπαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:28 Η Luna έγραψε: #5.019 21-04-09 11:28 Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.020 21-04-09 11:31 Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρονια Πολλα Pascal! Χρονια Πολλα Silvi! Να τα χαιρεσαι τα χνουδομπαλακια σου! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.