British - maniacs

Θα παω στην Βουργουνδια την τελευταια εβδομαδα Ιουνιου επειδη πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας για να περασει τα συνορα , αυτο γινεται εφοσον εκλεισε 3 μηνων και νομιζω μετα 20 μερες μπορει να περασει τα συνορα. Θα ρωτησω στον κτηνιατρο μου, μην με σταματανε στο αεροδρομιο. Οταν πηρα τα αλλα ηταν 10 μερες μετα το εμβολιο της λυσσας, εχω ακουστα οτι τωρα ειναι 20 μερες. Αρχη Ιουλιου θα ειναι εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας δειξω μια-δυο φωτο ακομα να τον θαυμασετε τον Μορφεα μου :rolleyes:
Σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01126 (2).JPG
    DSC01126 (2).JPG
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC01148 (2).JPG
    DSC01148 (2).JPG
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC01172 (2).jpg
    DSC01172 (2).jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 25
Ειναι παρα πολυ ομορφος ο Μορφεάκος....!!!:inlove::inlove:
Να τον χαιρεσε!! Ποσο ειναι? Μικρουλης φαινεται...:)

Ειναι παρα πολυ ομορφος ο Μορφεάκος....!!!:inlove::inlove:
Να τον χαιρεσε!! Ποσο ειναι? Μικρουλης φαινεται...:)
Σε ευχαριστω Πολυ! Μικρουλης ειναι 6.5 μηνων Αλλα ειναι.....:up:

Ειναι μικρουλι μωρε το χρυσο μου....!!:):) Εχει να παρει ακομα κιλα... Ο δικος μας ειναι 10 μηνων και ειναι ήδη 6 κιλα...:happy:
(Εμοιαξε στο κουκλο τον μπαμπα του τον Φιντελ...!:D)
Ο δικος σου ποσα κιλα ειναι?:)

χμ! Να σου πω την αληθεια δεν τον ζυγισα τελευταια! Παντως παιρνει βαρος αισθητα,το καταλαβαινω μολις τον περνω αγκαλια!

παρτε εναν κεφαλα λουκουμα:lol:
Γιαννα μη μου πεις οτι σ' αρεσει κι αυτος:lol::lol::lol:
Σα το Garfield ειναι...αν και ο Garfield ειναι ξωτικος:P

Skippy4.JPG

Skippy3.JPG

κατι τετοια βλεπω σε κατι site εκτροφειων και μου τρεχουν τα σαλια μεχρι το πατωμα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιαννα, το loof ειναι το livre des origines françaises, ειναι απο τους πιο γνωστους συλλογους για γατες κ σκυλια και αναγνωριζει τα μακρυτριχα βρεταννικα, η Fife μας τα χαλαει. Πολλοι συλλογοι απο Ευρωπη αναγωωριζουν τα μακρυτριχα κα πιστευω οτι μια στυγμη θα το κανει κ η Fife. Tι ειναι το wcf;

αα!!καταλαβα!!το wcf (γερμανικος συλλογος) και η tica(αμερικανικος) αναγνωριζουν την Luna μου και μονο η fife δεν την θελει με τιποτα!!:mad:
και νομιζω οτι και οι 2 αναγνωριζουν και τα μακρυτριχα!!
https://www.wcf-online.de/
https://www.tica.org/
αυτα ειναι και τα link!!!:rolleyes::rolleyes:

Θα σας δειξω μια-δυο φωτο ακομα να τον θαυμασετε τον Μορφεα μου :rolleyes:
Σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια σας!!!

κουκλος ειναι!!πολυ ομορφο τριχωμα και πολυ ομορφα ματακια!!:inlove::inlove:
να τον χαιρεσαι!!!:up::up::up:

Οι φωτο που σας υποσχεθηκα απο τα μωρα της Γιαννας :D
Ο χοντρουλης Γιουρι
100_1652.jpg

Η μικρη τσαχπινα(αυτη που δεν εκλεψα!!
100_1656.jpg

Και μια οικογενειακη:rolleyes:
100_1658.jpg

Και παιζουμε με το ποντικακι της θειας Αντωνιας
100_1668.jpg

Ειναι πανεμορφες ολες οι φωτογραφιες...!!!:inlove::inlove::inlove:
Και το περιεχόμενό τους ακομα πιο γλυκο και ωραιο...!:)

μπραβο βρε Αντωνια φωτογραφε!!!!:D:P
πολυ ωραιες ειναι!!:):):):)

μπραβο βρε Αντωνια φωτογραφε!!!!:D:P
πολυ ωραιες ειναι!!:):):):)
ακομα θηλαζουν τα ατιμα ε? Και τι καλη η Λουνιτσα που τα αφηνει...
Γιαννα....πως ειναι η αμμος με τα ξυλακια? :Pμυριζει? εισαι ευχαριστημενη?

Γεια!!!!!!!

Γεια σας!Είπα να μπω και εγώ στη παρεούλα σας.:D
british3.jpg

ακομα θηλαζουν τα ατιμα ε? Και τι καλη η Λουνιτσα που τα αφηνει...
Γιαννα....πως ειναι η αμμος με τα ξυλακια? :Pμυριζει? εισαι ευχαριστημενη?

τα αφηνει η καημενη αλλα πλεον μετα απο λιγο σηκωνεται και φευγει!!
ενω παλια καθοταν μεχρι να τα παρει ο υπνος,τωρα τις περισσοτερες φορες φευγει μετα απο λιγο η και αμεσως αμα δεν εχει ορεξη!!:lol::lol::lol:
η αμμος ηταν πολυ καλη!!!μονο το πριονιδι κολλαγε λιγακι πανω τους αλλα καλυτερα αυτο παρα να παθουν τιποτα!!
βεβαια,απο μονα τους σιγα-σιγα εμαθαν την τουαλετα της μαμας τους και το πριονιδι εμενε στεγνο αρα το απεσυρα!!!:lol::lol:

Δειτε μας κι εμας... Αφιερωμενη στη Γιαννα και στη Λουνιτσα...:D

721.jpg

πωπωωωωωω!!!!!!! σε λιγο,με αυτες τις φωτογραφιες θα εχω και εγω οιστρο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
εχει γινει απεριγραπτα τελειος!!!:P:P

πωπωωωωωω!!!!!!! σε λιγο,με αυτες τις φωτογραφιες θα εχω και εγω οιστρο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
εχει γινει απεριγραπτα τελειος!!!:P:P
Viceeeeeee!!! Τρεχαααααα!!!:P:D:lol::lol::lol:
μαρι μη του βγαλεις κανα ματι στο τελος με τη νυχια προσεχε:lol::lol:

Γεια σας!Είπα να μπω και εγώ στη παρεούλα σας.:D
british3.jpg
αυτα τα κουκλια ειναι κρεμ παιδια, ή λιλα?:hmm:

Viceeeeeee!!! Τρεχαααααα!!!:P:D:lol::lol::lol:
μαρι μη του βγαλεις κανα ματι στο τελος με τη νυχια προσεχε:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα τα κουκλια ειναι κρεμ παιδια, ή λιλα?:hmm:

νομιζω λιλα!!αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου...:hmm::hmm:

νομιζω λιλα!!αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου...:hmm::hmm:
ε ναι μωρε...εχεις και τη βαφτιση....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back