aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τον χαιρεσε!! Ποσο ειναι? Μικρουλης φαινεται...

Billygh
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω Πολυ! Μικρουλης ειναι 6.5 μηνων Αλλα ειναι.....Ειναι παρα πολυ ομορφος ο Μορφεάκος....!!!
Να τον χαιρεσε!! Ποσο ειναι? Μικρουλης φαινεται...![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει να παρει ακομα κιλα... Ο δικος μας ειναι 10 μηνων και ειναι ήδη 6 κιλα...
(Εμοιαξε στο κουκλο τον μπαμπα του τον Φιντελ...!
)Ο δικος σου ποσα κιλα ειναι?

Billygh
Νεοφερμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
παρτε εναν κεφαλα λουκουμα
Γιαννα μη μου πεις οτι σ' αρεσει κι αυτος
Σα το Garfield ειναι...αν και ο Garfield ειναι ξωτικος
![]()
![]()
κατι τετοια βλεπω σε κατι site εκτροφειων και μου τρεχουν τα σαλια μεχρι το πατωμα!!

Γιαννα, το loof ειναι το livre des origines françaises, ειναι απο τους πιο γνωστους συλλογους για γατες κ σκυλια και αναγνωριζει τα μακρυτριχα βρεταννικα, η Fife μας τα χαλαει. Πολλοι συλλογοι απο Ευρωπη αναγωωριζουν τα μακρυτριχα κα πιστευω οτι μια στυγμη θα το κανει κ η Fife. Tι ειναι το wcf;
αα!!καταλαβα!!το wcf (γερμανικος συλλογος) και η tica(αμερικανικος) αναγνωριζουν την Luna μου και μονο η fife δεν την θελει με τιποτα!!

και νομιζω οτι και οι 2 αναγνωριζουν και τα μακρυτριχα!!
https://www.wcf-online.de/
https://www.tica.org/
αυτα ειναι και τα link!!!

Θα σας δειξω μια-δυο φωτο ακομα να τον θαυμασετε τον Μορφεα μου
Σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια σας!!!
κουκλος ειναι!!πολυ ομορφο τριχωμα και πολυ ομορφα ματακια!!

να τον χαιρεσαι!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος

Ο χοντρουλης Γιουρι
Η μικρη τσαχπινα(αυτη που δεν εκλεψα!!
Και μια οικογενειακη

Και παιζουμε με το ποντικακι της θειας Αντωνιας
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Και το περιεχόμενό τους ακομα πιο γλυκο και ωραιο...!

Luna
Περιβόητο μέλος

πολυ ωραιες ειναι!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακομα θηλαζουν τα ατιμα ε? Και τι καλη η Λουνιτσα που τα αφηνει...μπραβο βρε Αντωνια φωτογραφε!!!!
πολυ ωραιες ειναι!!![]()
Γιαννα....πως ειναι η αμμος με τα ξυλακια?
μυριζει? εισαι ευχαριστημενη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!Είπα να μπω και εγώ στη παρεούλα σας.

Luna
Περιβόητο μέλος
ακομα θηλαζουν τα ατιμα ε? Και τι καλη η Λουνιτσα που τα αφηνει...
Γιαννα....πως ειναι η αμμος με τα ξυλακια?μυριζει? εισαι ευχαριστημενη?
τα αφηνει η καημενη αλλα πλεον μετα απο λιγο σηκωνεται και φευγει!!
ενω παλια καθοταν μεχρι να τα παρει ο υπνος,τωρα τις περισσοτερες φορες φευγει μετα απο λιγο η και αμεσως αμα δεν εχει ορεξη!!

η αμμος ηταν πολυ καλη!!!μονο το πριονιδι κολλαγε λιγακι πανω τους αλλα καλυτερα αυτο παρα να παθουν τιποτα!!
βεβαια,απο μονα τους σιγα-σιγα εμαθαν την τουαλετα της μαμας τους και το πριονιδι εμενε στεγνο αρα το απεσυρα!!!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

εχει γινει απεριγραπτα τελειος!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Viceeeeeee!!! Τρεχαααααα!!!πωπωωωωωω!!!!!!! σε λιγο,με αυτες τις φωτογραφιες θα εχω και εγω οιστρο!!!
εχει γινει απεριγραπτα τελειος!!!![]()

μαρι μη του βγαλεις κανα ματι στο τελος με τη νυχια προσεχε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτα τα κουκλια ειναι κρεμ παιδια, ή λιλα?Γεια σας!Είπα να μπω και εγώ στη παρεούλα σας.
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Viceeeeeee!!! Τρεχαααααα!!!
μαρι μη του βγαλεις κανα ματι στο τελος με τη νυχια προσεχε![]()

!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
αυτα τα κουκλια ειναι κρεμ παιδια, ή λιλα?![]()
νομιζω λιλα!!αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναι μωρε...εχεις και τη βαφτιση....νομιζω λιλα!!αλλα δεν κοβω και τον λαιμο μου...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool