aalyah
Διάσημο μέλος
Χρυσουυυυυλλλι μου!!!!!!!!!!
Να σου ζησει Θενια μου!!ειναι μια Ραισουλα!!εχει κανει και μαγουλακια το καλοοοοοοοοο μου!!
Σ'ευχαριστώ Γιάννα μου

Ναι έχει γίνει πράγματι μια Ραισούλα. Και γι'αυτό τον ρόλο πήρα θηλυκό. Αλλιώς θα παιρνα μαμάκια αρσενικό

Έχει κάνει μαγουλάκια ναι. Και αυτές είναι λίγο πιο παλιές. Έχω βγάλει και καποιες σημερινές αλλά....σας τις κρατάω για άλλη μέρα. Μην σας κακομάθω κιόλας
Να την δείτε τώρα τι μαγουλάκια έχει κάνει. Αλλά περιμένω πως και πως να γίνει πιο μαγουλού. Έχει ακόμα ν'αναπτυχθεί...ευτυχώς γιατί μ'αρέσει να γίνει ακόμα πιο τουμπουρλούκι!!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλε αυτη ειναι ιδια η Καρμεν μου!!!
Δεν μου την εκλεψες ε;; :cry::cry::cry:
Όοοοοχι Αντωνία μου μην στεναχωριέσαι η Κάρμεν σου είναι μαζί σου. Απλά είναι αδερφούλες και είναι ίδιες!
Αν και δεν θα με χαλούσε να είχα και την Κάρμεν να σου πω! Η δικιά σου έχει ακόμα πιο έντονα ζυγωματικά και είναι η άτιμη....ΚΟΥΚΛΑ!!!!Αλήθεια Αντωνία η δικιά σου όταν πήρε μέρος στην έκθεση πόσων μηνών ήταν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστώ Γιάννα μου
Ναι έχει γίνει πράγματι μια Ραισούλα. Και γι'αυτό τον ρόλο πήρα θηλυκό. Αλλιώς θα παιρνα μαμάκια αρσενικό
Έχει κάνει μαγουλάκια ναι. Και αυτές είναι λίγο πιο παλιές. Έχω βγάλει και καποιες σημερινές αλλά....σας τις κρατάω για άλλη μέρα. Μην σας κακομάθω κιόλαςΝα την δείτε τώρα τι μαγουλάκια έχει κάνει. Αλλά περιμένω πως και πως να γίνει πιο μαγουλού. Έχει ακόμα ν'αναπτυχθεί...ευτυχώς γιατί μ'αρέσει να γίνει ακόμα πιο τουμπουρλούκι!!!
![]()

εε,εχω μια αδυναμια στα Ραισομωρα...

ειναι γιατι εχουμε συμπεθεριασει,ειναι γιατι οταν πρωτομπηκα στο mycat την Νικολετα βρηκα,ειναι γιατι ειναι απλα η αγαπημενη μου ρατσα..δεν ξερω!!!
θα γινει πολυ μαγουλου!!!εχει προδιαγραφες!!σαν βοδακι θα σου γινει..

η κοπελα που εχει παρει ενα κοριτσακι απο εμενα εχει παρει και μια αδερφουλα δικια σας!!και οταν την πρωτοειδα και την χαιδεψα επαθα σοκ!

ειναι τοσο φλουφλι και παχν - παχν (λεξεις που χρησιμοποιω στα πολυ φουντωτα και απαλα πλασματα ή υφασματα..

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
εε,εχω μια αδυναμια στα Ραισομωρα...
ειναι γιατι εχουμε συμπεθεριασει,ειναι γιατι οταν πρωτομπηκα στο mycat την Νικολετα βρηκα,ειναι γιατι ειναι απλα η αγαπημενη μου ρατσα..δεν ξερω!!!
θα γινει πολυ μαγουλου!!!εχει προδιαγραφες!!σαν βοδακι θα σου γινει..
η κοπελα που εχει παρει ενα κοριτσακι απο εμενα εχει παρει και μια αδερφουλα δικια σας!!και οταν την πρωτοειδα και την χαιδεψα επαθα σοκ!
ειναι τοσο φλουφλι και παχν - παχν (λεξεις που χρησιμοποιω στα πολυ φουντωτα και απαλα πλασματα ή υφασματα..)
Σοβαρά? Έχει πάρει αδερφούλα απο την δικιά μας γέννα που ήταν και η Όλια μου? ΟΥΑΟΥ!!!! Δεν μπαίνει mycat? Θέλω πολύ να την δώ!!!!
Έχει ένα τρίχωμα η άτιμη....άλλο πράγμα. Όλο την ζουλάω την χαιδέυω και της ανακατέυω την τρίχα και συγχίζεται!! χιχιχιχι
Ξέρεις εσύ Γιάννα και τα δικά σου έτσι είναι. 
Γιάννα μου και μένα τα βρετανάκια είναι τ'αγαπημένα μου. Είσαι τόσο τυχερή που έχεις 2!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry: Δύο βρετανάκια ΔΥΟ!!!!! Συμπεριλαμβανομένου και των scottish γιατί στο κάτω κάτω το ίδιο και το αυτό αρκούδια είναι
Και έχουμε πράγματι συμπεθεριάσει και επίσης έχουμε και ένα ακόμα κοινό. Και εγώ η πρώτη με την οποία μίλησα με το που μπήκα στο φόρουμ η Νικολέττα ήταν. 
Luna
Περιβόητο μέλος
Σοβαρά? Έχει πάρει αδερφούλα απο την δικιά μας γέννα που ήταν και η Όλια μου? ΟΥΑΟΥ!!!! Δεν μπαίνει mycat? Θέλω πολύ να την δώ!!!!
Έχει ένα τρίχωμα η άτιμη....άλλο πράγμα. Όλο την ζουλάω την χαιδέυω και της ανακατέυω την τρίχα και συγχίζεται!! χιχιχιχιΞέρεις εσύ Γιάννα και τα δικά σου έτσι είναι.
Γιάννα μου και μένα τα βρετανάκια είναι τ'αγαπημένα μου. Είσαι τόσο τυχερή που έχεις 2!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry: Δύο βρετανάκια ΔΥΟ!!!!! Συμπεριλαμβανομένου και των scottish γιατί στο κάτω κάτω το ίδιο και το αυτό αρκούδια είναιΚαι έχουμε πράγματι συμπεθεριάσει και επίσης έχουμε και ένα ακόμα κοινό. Και εγώ η πρώτη με την οποία μίλησα με το που μπήκα στο φόρουμ η Νικολέττα ήταν.
![]()
ναι καλεε!!δεν το ηξερες???δεν μπαινει αλλα ανεβαζω εγω φωτογραφιες που μου στελνει με τα κοριτσια!!!πηγαινε στο θεμα μου και κανε πισω!!!
να δεις και φωτογραφιες του γουρουνακιου μου και ανα διαστηματα βαζω και ολων των αδερφιων τους εκτος απο την μια που την εχει η φιλη μου η Ευτυχια και εχει δικο της θεμα!!!

καλα,γιατι νευριαζουν οταν τους χαλας την γουνα?την πραγμα ειναι αυτο?
η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο ωραια με 2!!μολις νευριαζει το 1 γιατι δεν το αφηνεις να κοιμηθει πας στο αλλο..

Τωρα που θα κανουμε κι αλλα μωρα να δω τι θα κανω...θα τραβαω τα μαλλια μου..

Κι εσυ εισαι Νικολετα fan??μου λειπει πολυ παντως!!

πολυ θα ηθελα να μπαινει και να βαζει και φωτο να χαζευουμε!!

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
ναι καλεε!!δεν το ηξερες???δεν μπαινει αλλα ανεβαζω εγω φωτογραφιες που μου στελνει με τα κοριτσια!!!πηγαινε στο θεμα μου και κανε πισω!!!
να δεις και φωτογραφιες του γουρουνακιου μου και ανα διαστηματα βαζω και ολων των αδερφιων τους εκτος απο την μια που την εχει η φιλη μου η Ευτυχια και εχει δικο της θεμα!!!
καλα,γιατι νευριαζουν οταν τους χαλας την γουνα?την πραγμα ειναι αυτο?
η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο ωραια με 2!!μολις νευριαζει το 1 γιατι δεν το αφηνεις να κοιμηθει πας στο αλλο..
Τωρα που θα κανουμε κι αλλα μωρα να δω τι θα κανω...θα τραβαω τα μαλλια μου..
Κι εσυ εισαι Νικολετα fan??μου λειπει πολυ παντως!!πολυ θα ηθελα να μπαινει και να βαζει και φωτο να χαζευουμε!!
![]()
Φυσικά και είμαι Νικολέτα fan!!! Και Ραισα fan!!! Και εμένα μου λειψε! Μακάρι να ήταν μέσα να μας λέει νέα της και των ζουζουνιών της!!
Ναι ναι τσατίλα με την γουναααααα δεν λέγεται!!! Τέτοιο ψώνιο πια!!! Άλλο πράγμα!!

Τώρα που θα κάνεις και άλλα μωρά σε κόβω να κρατάς πάλι κάνα τουμπουρλούκι!!

Δε μου λες ποιος θα είναι ο μπαμπάς? Ο Φιντέλ?Λοιπόν στο θέμα σου έχω δει βιντεάκια (καλά αυτό το παιδί ακόμα βυζαίνει?

) έχω δει ένα σωρό φωτογραφίες απο τ'αρκούδια σου (μα τι τουμπουρλούκια είναι αυτά??? ) αλλά ακόμα δεν έχω βρει άλλα αδέρφια! 
Θα συνεχίσω να ψάχνω.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια εχει γινει θεα!Πανεμορφη ειναι η ατιμη,φαινεται οτι θα γινει ιδια η μαμα της.
Αχ σ'ευχαριστώ!!! Βρε λες να γίνει σαν την μαμά της? Αυτό θέλω και εγώ!! Τουλάχιστον στα μάγουλα!!!

Πάντως δεν μπορώ να σταματήσω να την ζουλάω!!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Φυσικά και είμαι Νικολέτα fan!!! Και Ραισα fan!!! Και εμένα μου λειψε! Μακάρι να ήταν μέσα να μας λέει νέα της και των ζουζουνιών της!!
Ναι ναι τσατίλα με την γουναααααα δεν λέγεται!!! Τέτοιο ψώνιο πια!!! Άλλο πράγμα!!
Τώρα που θα κάνεις και άλλα μωρά σε κόβω να κρατάς πάλι κάνα τουμπουρλούκι!!Δε μου λες ποιος θα είναι ο μπαμπάς? Ο Φιντέλ?
Λοιπόν στο θέμα σου έχω δει βιντεάκια (καλά αυτό το παιδί ακόμα βυζαίνει?) έχω δει ένα σωρό φωτογραφίες απο τ'αρκούδια σου (μα τι τουμπουρλούκια είναι αυτά??? ) αλλά ακόμα δεν έχω βρει άλλα αδέρφια!
Θα συνεχίσω να ψάχνω.
μακαρι δεν λες τιποτα!την βλέπεις εσυ που μενεις εκει πανω τουλαχιστον??

πολυ ψωνιο!!το εχει η παλιορατσα τους!!

μακαρι να μπορουσα να κρατησω αλλα δεν γινεται!!δεν εχω ακομα μετακομισει μονη μου και το σπιτι δεν σηκωνει 3!!!θα με σφαξουν οι γονεις...

ο μπαμπας θα ανακοινωθει σε λιγο καιρο μολις ειμαστε σιγουροι!!!ο οιστρος της Lunas θα το καθορισει...αλλα ενα θα σου πω μονο..μαλλον δεν θα ειναι μπλε...

ψαξε,ψαξε!!θα τις δεις!!κατσε να κοιταξω κι εγω να σου πω που ειναι!!!
και,ναι ακομα θυλαζει ανα διαστηματα και δεν ξερω τι να τον κανω!!τον κυνηγαω απο πισω αλλα δεν ειμαι και παντα σπιτι!!

aalyah
Διάσημο μέλος
μακαρι δεν λες τιποτα!την βλέπεις εσυ που μενεις εκει πανω τουλαχιστον??
πολυ ψωνιο!!το εχει η παλιορατσα τους!!
μακαρι να μπορουσα να κρατησω αλλα δεν γινεται!!δεν εχω ακομα μετακομισει μονη μου και το σπιτι δεν σηκωνει 3!!!θα με σφαξουν οι γονεις...
ο μπαμπας θα ανακοινωθει σε λιγο καιρο μολις ειμαστε σιγουροι!!!ο οιστρος της Lunas θα το καθορισει...αλλα ενα θα σου πω μονο..μαλλον δεν θα ειναι μπλε...
ψαξε,ψαξε!!θα τις δεις!!κατσε να κοιταξω κι εγω να σου πω που ειναι!!!
και,ναι ακομα θυλαζει ανα διαστηματα και δεν ξερω τι να τον κανω!!τον κυνηγαω απο πισω αλλα δεν ειμαι και παντα σπιτι!!![]()
Μα που το βρίσκει το γάλα????

Ααααα θα σου έρθω πριβέ να μου πείς τον μπαμπά. χιχιχιχιχι
Που να την δω Γιάννα μου. Η νικολέτα διορίστηκε και έχει φύγει απο θεσ/νικη απόσο ξέρω άρα....καταλαβαίνεις.
Ψάξε να μου δείξεις φωτό διότι ακόμα δεν έχω βρει κάτι. Αλήθεια το Βαβελόψαρο έχει πάρει δικό σου μωρό?
aalyah
Διάσημο μέλος

Ρε Γιάννα χωρίς πλάκα πανέμορφος!!!!!!!!!!! Πω πωωωωωω
Πόσο μηνών είναι σ'αυτές τις φωτό?
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=97
Ρε Γιάννα τι μωρά έχει βγάλει η Λούνα???? Αχ δεν μπορώ θελω και ΓΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry:
Χωρίς πλάκα θέλω και δεύτερο μωρόοοοοοοοοοοοοοο :cry::cry::cry:
Luna
Περιβόητο μέλος
Μα που το βρίσκει το γάλα????
Ααααα θα σου έρθω πριβέ να μου πείς τον μπαμπά. χιχιχιχιχι
Που να την δω Γιάννα μου. Η νικολέτα διορίστηκε και έχει φύγει απο θεσ/νικη απόσο ξέρω άρα....καταλαβαίνεις.
Ψάξε να μου δείξεις φωτό διότι ακόμα δεν έχω βρει κάτι. Αλήθεια το Βαβελόψαρο έχει πάρει δικό σου μωρό?
δεν ξερω που το βρισκει!!!ελα μου ντε!ειχε κοψει και τον κοπαναγε η Luna για κανενα μηνα κι παραπανω,και λεω επιτελους ολα καλα!!και τον Σεπτεμβρη προς το τελος τον πιανω μια μερα να θυλαζει..και τον βουταω και τον χωριζω!ολη μερα αυτο κανω...
α εφυγε τελικα εε?μου ειχε πει οτι μπορει να φυγει αλλα δεν ηξερε ακομα και δεν της εχω ξαναμιλησει απο τοτε!!

το Βαβελοψαρο ειναι η Ευτυχια!!ειναι το καλυτερο παιδι!!

δικο μας ειναι το κοριτσακι της!!εχει και ενα Καλυψω-μωρο...τον γουρουνιτσο Νιρβανα!!
Μόλις είδα ένα σας μωρό τον Funky!!!! Γιαννάαααααα δώσε μου διευθυνση σπιτιού τώρα να πάω να τον κλέψω!!!!!! Παναγιά μου ΤΙ ΜΩΡΟ είναι αυτό???????
Ρε Γιάννα χωρίς πλάκα πανέμορφος!!!!!!!!!!! Πω πωωωωωω
Πόσο μηνών είναι σ'αυτές τις φωτό?
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=97
Ρε Γιάννα τι μωρά έχει βγάλει η Λούνα???? Αχ δεν μπορώ θελω και ΓΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry:
Χωρίς πλάκα θέλω και δεύτερο μωρόοοοοοοοοοοοοοο :cry::cry::cry:
δεν ειναι ενας γλυκας?
αυτος ηταν ο ερωτας της μαμας μου!!και ο πρωτος που εφυγε!!το καλοκαιρι πηγα και τον ειδα!πρεπει να ηταν 7 μηνων περιπου!!ειναι ο Lunos!!εχει ιδια φατσα και βλεμμα με την Luna!!
Εβγαλε αστερακια το κοριτσουδι μου αλλα ειχε και ωραιο αντρα...

θες κι αλλο εε?αχχχχ....μετακομισες μονη σου?η με γονεις???
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ε οχι ρε η δικια σου να ψηλωσει παραπανω ευχομαι!!Όοοοοχι Αντωνία μου μην στεναχωριέσαι η Κάρμεν σου είναι μαζί σου. Απλά είναι αδερφούλες και είναι ίδιες!Αν και δεν θα με χαλούσε να είχα και την Κάρμεν να σου πω! Η δικιά σου έχει ακόμα πιο έντονα ζυγωματικά και είναι η άτιμη....ΚΟΥΚΛΑ!!!!
Αλήθεια Αντωνία η δικιά σου όταν πήρε μέρος στην έκθεση πόσων μηνών ήταν?

Οταν πηρε μερος στην εκθεση ηταν 9 μηνων.. Ηταν κουτσικο ακομα..

aalyah
Διάσημο μέλος
δεν ξερω που το βρισκει!!!ελα μου ντε!ειχε κοψει και τον κοπαναγε η Luna για κανενα μηνα κι παραπανω,και λεω επιτελους ολα καλα!!και τον Σεπτεμβρη προς το τελος τον πιανω μια μερα να θυλαζει..και τον βουταω και τον χωριζω!ολη μερα αυτο κανω...
α εφυγε τελικα εε?μου ειχε πει οτι μπορει να φυγει αλλα δεν ηξερε ακομα και δεν της εχω ξαναμιλησει απο τοτε!!
το Βαβελοψαρο ειναι η Ευτυχια!!ειναι το καλυτερο παιδι!!δικο μας ειναι το κοριτσακι της!!εχει και ενα Καλυψω-μωρο...τον γουρουνιτσο Νιρβανα!!
δεν ειναι ενας γλυκας?αυτος ηταν ο ερωτας της μαμας μου!!και ο πρωτος που εφυγε!!το καλοκαιρι πηγα και τον ειδα!πρεπει να ηταν 7 μηνων περιπου!!
ειναι ο Lunos!!εχει ιδια φατσα και βλεμμα με την Luna!!
Εβγαλε αστερακια το κοριτσουδι μου αλλα ειχε και ωραιο αντρα...
θες κι αλλο εε?αχχχχ....μετακομισες μονη σου?η με γονεις???
Μετακόμισα μόνη. Γι'αυτό μπόρεσα να πάρω και την μικρή. Ο μικρός σας είναι πανέμορφος!!! Είχε δίκιο η μαμά σου που ήταν και ο αγαπημένος της! Πω πω βρε Γιάννα τι μάγουλα είναι αυτά που έχει! Η Όλια είναι 8,5 μηνών και τέτοια μάγουλα δεν έχει!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Ε οχι ρε η δικια σου να ψηλωσει παραπανω ευχομαι!!
Οταν πηρε μερος στην εκθεση ηταν 9 μηνων.. Ηταν κουτσικο ακομα..![]()
Και η δικιά μου τόση θα έιναι αν καταφέρω να έρθω στην έκθεση. Απλά είναι κατα κύριο λόγο οικονομικό το θέμα (εισητήρια ξενοδοχείο μου βγαίνουν πολλά) και κατα δευτερο ίσως είμαι πολύ φορτωμένη με δουλειά. Αλλά αν δεν είχα το οικονομικό θα το πάλευα να πω την αλήθεια να έρθω πιο έυκολα απότι τώρα.
Νομίζω η δικιά μου είναι λίγο πιο ψηλή απο την δικιά σου. Αλλά δεν είμαι σίγουρη να πω την αλήθεια. Ψήλωσε καθόλου η δικιά σου απο τότε?
avtwvia
Διάσημο μέλος
Και η δικιά μου τόση θα έιναι αν καταφέρω να έρθω στην έκθεση. Απλά είναι κατα κύριο λόγο οικονομικό το θέμα (εισητήρια ξενοδοχείο μου βγαίνουν πολλά) και κατα δευτερο ίσως είμαι πολύ φορτωμένη με δουλειά. Αλλά αν δεν είχα το οικονομικό θα το πάλευα να πω την αλήθεια να έρθω πιο έυκολα απότι τώρα.
Νομίζω η δικιά μου είναι λίγο πιο ψηλή απο την δικιά σου. Αλλά δεν είμαι σίγουρη να πω την αλήθεια. Ψήλωσε καθόλου η δικιά σου απο τότε?
Θενια γιατι με πληγωνεις;;;:cry::cry::cry:
Νομιζω πηρε 1-2 ποντους!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Μετακόμισα μόνη. Γι'αυτό μπόρεσα να πάρω και την μικρή. Ο μικρός σας είναι πανέμορφος!!! Είχε δίκιο η μαμά σου που ήταν και ο αγαπημένος της! Πω πω βρε Γιάννα τι μάγουλα είναι αυτά που έχει! Η Όλια είναι 8,5 μηνών και τέτοια μάγουλα δεν έχει!!!
τυχερη εισαι που εισαι μονη σου!εγω αν ειχα μετακομισει θα ειχα γεμισει γατια και δεν θα ειχα να φαω και να κατσω πουθενα!!

ε παρε κι εσυ ενα τοτε!να εχει παρεα η Ολια..

ειναι ενας υπεροχος γατουνης!!πολυ,πολυ γλυκος!!δεν ειναι και πολυ μαγουλης ακομα..ειναι σκεψου ο μισος απο τον Yuri - Καβουρι!!

εχει μεγαλες μουστακοβασεις οπως η μαμα του...
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια γιατι με πληγωνεις;;;:cry::cry::cry:
Νομιζω πηρε 1-2 ποντους!!![]()

Με το μέτρο την έχεις κάθε μέρα? "Κάρμεν κάτσε σου λέω ακίνητη παιδάκι μου να σε μετρήσω. Να τους δείξω εγώ που σε είπαν κοντή!"

τυχερη εισαι που εισαι μονη σου!εγω αν ειχα μετακομισει θα ειχα γεμισει γατια και δεν θα ειχα να φαω και να κατσω πουθενα!!
ε παρε κι εσυ ενα τοτε!να εχει παρεα η Ολια..
ειναι ενας υπεροχος γατουνης!!πολυ,πολυ γλυκος!!δεν ειναι και πολυ μαγουλης ακομα..ειναι σκεψου ο μισος απο τον Yuri - Καβουρι!!
εχει μεγαλες μουστακοβασεις οπως η μαμα του...
Ε μην νομίζεις.....αν φτιάξουν τα οικονομικά μου εγώ πως νομίζεις θα καταντήσω? Τοσα τετραγωνικά σπίτι....χωράνε πολλές γάτες!!!

Βρε εμένα αυτός μου φαίνεται απο τις φωτό πιο μαγουλής απο τον Γιούρι!
Αχ είναι τέλειος πάντως!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Με το μέτρο την έχεις κάθε μέρα? "Κάρμεν κάτσε σου λέω ακίνητη παιδάκι μου να σε μετρήσω. Να τους δείξω εγώ που σε είπαν κοντή!"
Ε μην νομίζεις.....αν φτιάξουν τα οικονομικά μου εγώ πως νομίζεις θα καταντήσω? Τοσα τετραγωνικά σπίτι....χωράνε πολλές γάτες!!!
Βρε εμένα αυτός μου φαίνεται απο τις φωτό πιο μαγουλής απο τον Γιούρι!Αχ είναι τέλειος πάντως!!!!

και καλα θα κανεις!!

ειναι πιο λεπτος απο τον Υuri αλλα εχουν αλλο προσωπο τελειως!!!παντως ειναι ενα κουκλι!οντως!!τα ζουμια με επιασαν οταν τον ειδα!!!:cry::cry::cry:
aalyah
Διάσημο μέλος
και καλα θα κανεις!!
ειναι πιο λεπτος απο τον Υuri αλλα εχουν αλλο προσωπο τελειως!!!παντως ειναι ενα κουκλι!οντως!!τα ζουμια με επιασαν οταν τον ειδα!!!:cry::cry::cry:
Σαν τις ελληνίδες μάνες ένα πράγμα όταν πάνε τα παιδιά στρατό!

Γιάννα μου πίστεψε αρχίζω να το σκέφτομαι με τετραγωνικά. Ενα ακόμα θα πάρω ένα εκατομμύριο τα εκατό και απο εκεί και πέρα μάλλον θα είμαι....όπως το φέρει η μοίρα. Και επειδή η μοίρα φέρνει πολλά γατιά στο δρόμο μας...ε φαντάζεσαι τι θα γίνει. Κάνα 5-6 θα γίνουν σίγουρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool