British - maniacs

Είναι femme fatale η Luna παιδί μου! Που θα πας να μου την κλείσεις σε γάμο με μόνιμο άντρα με ποδιά και φακιόλι! Ασε την να χαρεί την ζωή της και την γοητεία της!!!!

ελα ντε!!μα ειμαι κι εγω χαζη βρε παιδακι μου..τι σκεφτομαι κατι ωρες..:confused::confused:

το ελπιζω γιατι αυτα τα αυτια ειναι ονειρο και τα σελωωωωωωωωωω!!!!!!!! παραπονα δεν κανουμε κιουρια Θενια αρκει να μην μας ξεχασουν και φετος γιατι αλλιως ...ισως καταλαθος ερθω για επισκεψη και παραπεσει κανενας yuri στην τσαντα....

ΚΑΙ φετος???αφου περσυ δεν μπορουσες να εχεις....σε ξεχασα εγω?οχι πες μου!!!να παθω υστερια?????:blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Όχι που είναι???? Καλε στείλε μου λινκ!! Να δω την αδερφή μας! Και εγώ Γιούρι και συναφή θέλω να βλέπω! ;)

ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ. Θα φτιάξω πανό ε! :D

εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna...;):P

Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα :P

ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα :P

βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδι μου με σενα τοσα σχεδια εχω καταστρωσει παιδι συναδελφου δεν κλεβω..τωρα αν η Γιαννα με ξεχασει ...αααα..δεν φταιω εγω...προειδοποιησα....παρακαλω 1η το πολυ 2η να ειμαι στη λιστα..!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:(Γιαννα παιδι μου πλακα κανω..παντως να με εχεις υποψιν σου γιατι το σκεφτομαι αρκετο καιρο και ειδικα τωρα που ειμαι και καλυτερα οικονομικα)

η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω.....:whistle::whistle::whistle::whistle:
(φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..:P:P)

εκει που εβλεπες σημερα καλε!!στο θεμα Luna Kahuna...;):P

ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ............εχουμε και ενα βαρος...:lol:

Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... :P:lol:

Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες?

Ναι καλά μ'επεισες τώρα ότι δεν κλέβεις παιδί συναδέλφου εσύ. :hmm:

η λιστα παιδια μου ειναι μακριααααααα....αλλα φυσικα μπορειτε να μου κανετε δωρακια,και να δω τι μπορω να κανω για να ανεβειτε λιγο πιο πανω.....:whistle::whistle::whistle::whistle:
(φυσικα και θα σε εχω...οι mycatoydes πανε μπροστα γιατι μπορω να σας ελεγχω,να τα καμαρωνω και να ειμαι σιγουρη οτι θα τα αγαπατε πολυ..:P:P)

Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! :lol::lol::up::up:

αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?):lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• british-shorthair-britz1.jpg
    british-shorthair-britz1.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Ναι αυτό πάλι που το πάς....είναι ένα θέμα.... :P:lol:

Στο θεματάκι σας είδα κάτι φωτό αλλά η αδερφή μας είναι μόλις 3 μηνών. Αυτές λες?

Δωράκια? Χμμμ.....προσφέρω Όλια για ζούληγμα!!! Και χούφτωμα και το κυριότερο που θα την συγχίσει τα μάλα.....ανακάτωμα της γούνας!! :lol::lol::up::up:

κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??:blink:αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα???:blink::blink:
χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου....:lol::lol:

αυτο για σας!!!!!!!!!!(ανεβηκα?):lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:μαναρι μου!!!
ανεβηκες 1 ποντο..:lol::lol: φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη...:lol::lol:

κατσε γιατι μπερδευτικα..ποτε γεννηθηκε η Ολια??:blink:αυτα που εβαλα στο θεμα πριν λιγο ειναι ενα μωρο δικο μου (fold)και ενα λιλα ραισακι...τωρα ειναι 8 μηνων περιπου..η Ολια ειναι απο την αλλη γεννα???:blink::blink:
χχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμ...............κατσε να τσεκαρω την λιστα μου....:lol::lol:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85

Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε.

:blink::blink::blink:μαναρι μου!!!
ανεβηκες 1 ποντο..:lol::lol: φερτον μου εδω και θα σε βαλω πρωτη...:lol::lol:

Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω??:mad::P

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&highlight=luna&page=85

Εγώ μιλάω γι'αυτές τις φωτό. Κάτω κάτω. Και η Όλια 8,5 μηνών είναι. 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε.

αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!!
πηγαινε στην τελευταια σελιδα!!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118
νατες πιο μεγαλες!!!

Επ εγώ τόσα πρόσφερα!! Τίποτα δεν κερδιζω??:mad::P

ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!!:lol::lol:

αυτη ειναι η αδερφουλα!!αυτες ειναι παλιες!!
πηγαινε στην τελευταια σελιδα!!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32583&page=118
νατες πιο μεγαλες!!!

ε,παιρνεις κι εσυ 1,25!!!αντε για να μην παραπονιεσαι!!:lol::lol:

Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? :hmm:

Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! :P

Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! :D

Πω πω ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Αν και ανησυχώ λίγο....η δικιά μου παραείναι παχιά εν συγκρίσει με την αδερφή της ή εμένα έτσι μου φαίνεται? Να την αρχίσω στην δίαιτα λέτε? :hmm:

Έτσι έτσι να μαζεύονται οι πόντοι. Να μην ξεχνιόμαστε!!! :P

Εγώ καληνυχτώ για σήμερα. Με περιμένει η παρέα για φαγητό! Θα τα ξαναπούμε άυριο. Φιλιά πολλά σε σας και στα κουτσούνια σας!! :D

οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!!:P:P
καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!!:up::up::up:

καλημέρα!!!
ειναι πολυ ομορφα ολα τους!
υπαρχει περιπτωση να δινεται καποιο???(ακομα και πωληση!!!):):):):):inlove::inlove::inlove:
Καλημερα!
Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται.;)

Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες.

Συνημμένα

• PA180585.jpg
    PA180585.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • PA180587.jpg
    PA180587.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • PA200591.jpg
    PA200591.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • PA200592.jpg
    PA200592.jpg
    130 KB · Εμφανίσεις: 30
  • PA200593.jpg
    PA200593.jpg
    123,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Αχου τα Πασκαλ ειναι απιθανα!
Εχετε και καπνιστα ε;
Θα σας δουμε φετος στην εκθεση;

Τα μικρα δεν θα εχουν ολοκληρωσει 3 μηνων οποτε δεν μπορω να τα φερω αλλα θα φερω την Εclipse, την blacksmoke της προηγουμενης γεννας και το μαυρο . Θα ειμαι με 5 γατες γιατι θα φερω και το κοκο, να προωθω την υιοθεσια του.

Ναι εννοουσα τις μεγαλες σου.
Τι ωραια,θα δουμε και την eclipse!Θα φερεις και τον Cachemire;

Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες.

Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry:
θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!!:rolleyes:
Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!!:inlove::inlove:

Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε! :P

Κανεις δεν με λυπαται εμενα;;;:cry::cry::cry::cry:
θα με διωξουν λεμε!! Δεν μπορω να δουλεψω οταν βλεπω τετοια μωρα!!!:rolleyes:
Ειναι τελεια ειδικα εκεινο το μαγουλικο θελω να το τσιμπησω!!:inlove::inlove:

Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια! :P Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά! :lol::lol::lol:

οχι καλεε!!!!ασε το γατακι να αναπτυχθει!!:P:P
καληνυχτα και φιλια πολλααααααα!!!!!!!!:up::up::up:

Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της) :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back