British - maniacs

Eμενα η δικια μου αν εχει ορεξη καθεται οση ωρα θελω στην αγκαλια μου(δεν ξερω αν θυμαστε στην εκθεση οσοι την ειδατε) και οταν τη χτενιζω γουργουριζει αλλα μονο με την απλη χτενα το furminator το φοβαται.. αναποδα γατια!:P
Ζουλια!!!:lol::lol:

Κ εμενα κοριτσι ειναι Ελενα αλλα οχι bitch..:up:

Kαι εμενα η Σαλι καθε 2 μερες αμα τη χτενιζεις ειναι ενταξει και σπανια κανει κομπους το τριχωμα της..:up:
Απο την αλλη ο Πασας που ειναι ημιαιμος κομπιαζει ευκολα ενω το κουραδι ποτε και εχει το καλυτερο τριχωμα!!:/:
Πραγματικά η Καρμεντσίτα ήταν μία κούκλα κ πολύ καλόβολο γατάκι κ με ιδιαίτερο δέσιμο μαζί σου Αντωνία όπως θυμάμαι:up: κ σίγουρα δεν ήταν στριγγλιτσα όπως κάτι άλλες που ξέρω :rolleyes:
Ναι οι κόμποι τελικά έχουν να κάνουν με την ποιότητα της τρίχας όσο πιο λεπτή είναι οι τρίχα τόσο πιο εύκολα δημιουργεί κ τους κόμπους βέβαια τώρα που καταλαβαίνω κάποια πράγματα παραπάνω μπορώ να ξεχωρίσω πιο γατάκι έχει δύσκολη τρίχα κ ποιο όχι πάντως τα σιλβερ ομολογουμένως έχουν πολύ δύσκολο τρίχωμα κ θέλουν μεγάλη εμπειρία κ καλή εκπαίδευση για να δέχονται το grooming

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Luna μου αυτος που την ειχε παντρευτηκε μια που σιχαίνεται τις γάτες και εμεινε και εγκυος και βρήκε πάτημα να την διωξουν :( ασε.... προσπαθουμε να της βρουμε εδω ενα σπιτι

α το ταλαιπωρο το ζωακι!!!:mad::mad:τι συχαινεται μωρε η σιχαμενη???:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1.000.000? και να τη βλεπω Σαβ/κα.. Δεχεσαι;:P

Ιιιιιιιιιι βρε άτιμη εκμεταλέυτρια!! Που βρήκες βρετανάκι που θέλει αγκαλιές και πας να μας ρουφήξεις το αίμα!!!

Πόσο πάει με την μέρα? Να την νοικιάζω αν είναι να βγάζω το άχτι μου :P:lol:

αυτο το νννιεεεεεεε ....δεν υπαρχει! τι λεπτη φωνουλα!!! γελαω οποτε τον ακουω. ειχα μαθει με τον αλλο τον κακοφωνιξ το ΜΑΟΥΥΥΥΥΥΥ :lol::lol::lol:
Λουνα οντως οταν ειμαι κουζινα θα τριφτει στα ποδια μου, στο κρεβατι θα ξαπλωσει διπλα και θ ακανει καμια κουτουλιτσα, αλλα μεχρι εκει!!!!

Ναι εμένα μου κάνει και χεράκια. Δίπλα μου είναι τώρα και μου ανεβάζει το χεράκι στο μέσα μέρος του αγκώνα μου και με κοιτάει μέσα στα μάτια και μου κάνει μουσουδίτσες (εν ολίγοις μου χώνει την μούρη της μέσα στην μούρη μου και δεν μ'αφήνει να βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή), αλλά έτσι και κάνω κίνηση να σηκώσω χέρι να χαιδέψω πάει πιο πέρα. Δεν θέλει παιδι μου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!! :mad::mad: Στριμάδι της κοινωνίας.....

Συμπεθέρα η Καρμεν ειναι εξαιρεση!!! τι να πω

Aalyah να βλεπες το Περσιας που χαριζεται στη Θεσσαλονικη... ειπαν οτι δεν τα παει καλα με αλλες γατες αλλα ρε γμτ ειμαι της αποψης οτι αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις
πολλες φιλες μου δεν περναν 2ο για αυτο το λογο και οταν βρεθηκε ενα στο δρομο τους, κυριολεκτικα, και το μαζεψαν εμαθε το αλλο και ηταν οκ
ειναι καθαροαιμη η Κλεοπατρα απο εκτροφειο , ΘΕΑ και τα ματακια της απο οτι ειδες πολυ καθαρα! μακαρι να βρει σπιτι γρηγορα

Πίστεψε με ποσώς μ'ενδιαφέρει αν είναι εκτροφείου ή όχι και αν είναι γνήσια περσική ή όχι. Η μικρή είναι μια πανέμορφη κούκλα! Αλλά πες οτι την παίρνω και πλακώνονται με την Όλια. Τι κάνω μετά? Την δίνω πίσω? Δεν γίνονται αυτά. Και σίγουρα δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα ούτε στο ένα μωρό ούτε στο άλλο.

και ετσι για το καλημερα
Κλεοπατρα!!!!
112000.jpg

Αααααααααααααααααα!!!!! Επίτηδες το κάνετε κακούργες επίτηδες!!! :P:P

Πραγματικά η Καρμεντσίτα ήταν μία κούκλα κ πολύ καλόβολο γατάκι κ με ιδιαίτερο δέσιμο μαζί σου Αντωνία όπως θυμάμαι:up: κ σίγουρα δεν ήταν στριγγλιτσα όπως κάτι άλλες που ξέρω :rolleyes:
Ναι οι κόμποι τελικά έχουν να κάνουν με την ποιότητα της τρίχας όσο πιο λεπτή είναι οι τρίχα τόσο πιο εύκολα δημιουργεί κ τους κόμπους βέβαια τώρα που καταλαβαίνω κάποια πράγματα παραπάνω μπορώ να ξεχωρίσω πιο γατάκι έχει δύσκολη τρίχα κ ποιο όχι πάντως τα σιλβερ ομολογουμένως έχουν πολύ δύσκολο τρίχωμα κ θέλουν μεγάλη εμπειρία κ καλή εκπαίδευση για να δέχονται το grooming

Αυτό για το δικό μου το στριμάδι πήγαινε? :confused:
Να θυμώσω? :mad: :P :lol:

Δεν θερω τι λετε ολες αλλα ο Cachemire, o Daikiri k ολα τα βρεταννακια μου οχι μονο καθονται αγκαλια αλλα ο μεγας ερωτας μου ,o Cachemire γλυφει και πιπιλαει την πιτζαμα μου καθε μερα. Η μονη εξαιρεση ειναι η στριγγλα η Cachou.

Συνημμένα

• P6260024_01.jpg
    P6260024_01.jpg
    223,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Δεν θερω τι λετε ολες αλλα ο Cachemire, o Daikiri k ολα τα βρεταννακια μου οχι μονο καθονται αγκαλια αλλα ο μεγας ερωτας μου ,o Cachemire γλυφει και πιπιλαει την πιτζαμα μου καθε μερα. Η μονη εξαιρεση ειναι η στριγγλα η Cachou.

Χμμμμ......:hmm:

Εγώ μου φαίνεται πρέπει να πάρω απο σένα ένα βρετανάκι.....μπας και ικανοποιήσω την ανάγκη μου για αγκαλίτσες! :D
Αλήθεια εκείνο το χοντρούλικο ο Emir είναι χαδιάρης? :hmm:

Και εκεί που έκανα χθες μπάνιο και πήγα και ντύθηκα και ετοιμάστηκα και στέγνωσα τα μαλλιά μου κτλ....και αποφάσισα να πάω να καθαρίσω την μπανιέρα.....βλέπουν τα μάτια μου τα παρακάτω.....

(δεν θέλω σχόλια για τις τρίχες στην μπανιέρα αυτές πήγαινα να καθαρίσω :P )

Συνημμένα

• mikrh17.jpg
    mikrh17.jpg
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • mikrh19.jpg
    mikrh19.jpg
    195,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • mikrh20.jpg
    mikrh20.jpg
    183,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Σοβαρα???μηπως να σου φερω κι εγω τα δικα μου να τους κανουν φροντιστηριο???:lol::lol::lol::lol::lol:
τι πλουσια γουνα και ομορφα ματια ειναι αυτα???:D:D:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Και συνεχίζουμε.....
Όχι πείτε μου τι άλλο θα δω από αυτό το γατί μου λέτε?

Συνημμένα

• mikrh21.jpg
    mikrh21.jpg
    192,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • mikrh22.jpg
    mikrh22.jpg
    178,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • mikrh23.jpg
    mikrh23.jpg
    177,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Κούκλα μου πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κούκλα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!Μπήκες για μπανάκι, κοριτσάκι μου;!!!!!!!!!

Και εκεί που έκανα χθες μπάνιο και πήγα και ντύθηκα και ετοιμάστηκα και στέγνωσα τα μαλλιά μου κτλ....και αποφάσισα να πάω να καθαρίσω την μπανιέρα.....βλέπουν τα μάτια μου τα παρακάτω.....

(δεν θέλω σχόλια για τις τρίχες στην μπανιέρα αυτές πήγαινα να καθαρίσω :P )

τι ζουμπουρλο ειναι αυτο καλεε??????ματααααρες μου!!!:blink::blink::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σιγα μην μπηκε για μπανακι!!!Να καθαρισει τις τριχες ηθελε το κοριτσι!!!Και ακριβως το ιδιο κανει και η Leia...ο τελειος σιφωνοκαθαριστης!!!!Εκει που δεν φτανω εγω,φτανει εκεινη!!!

Κούκλα μου πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κούκλα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!Μπήκες για μπανάκι, κοριτσάκι μου;!!!!!!!!!

Ναι καλά....μπάνιο....αν άνοιγα την βρύση και έπεφτε έστω και μια σταγόνα πάνω της....ένα θα σου πω....δεν έχεις δει γατί να εξαφανίζεται πιο γρήγορα....:lol::lol:

τι ζουμπουρλο ειναι αυτο καλεε??????ματααααρες μου!!!:blink::blink::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ζουμπουρλό δεν λες τίποτα. Ζουμπουρλούδι σκέτο! Όταν την είδα μέσα στην μπανιέρα δεν ήξερα τι να κάνω. Να την μαλώσω που μπήκε μέσα στις τρίχες ή να γελάσω. :lol::lol:

Παιδιά είχε χαζέψει με τις τρίχες εκεί μέσα και τις κυνηγούσε σαν δαιμονισμένο. :P

Χαχαχαχαχα!!!!!!!Μπράβο τα καλά κορίτσια που καθαρίζουν, εμένα μόνο τα παπούτσια που έχουν κρόσια ή κορδέλες μου τακτοποιεί η ανεπρόκοπη....χαχαχα κ μετά δεν τα βρίσκω κιόλας!!! Λέτε να προσπαθεί να μου πει κάτι για το γούστο μου;

Σιγα μην μπηκε για μπανακι!!!Να καθαρισει τις τριχες ηθελε το κοριτσι!!!Και ακριβως το ιδιο κανει και η Leia...ο τελειος σιφωνοκαθαριστης!!!!Εκει που δεν φτανω εγω,φτανει εκεινη!!!

Έτσι ακριβώς. Το αστείο ήταν ότι έβγαζε απο το σιφώνι εκείνο που έχω να μαζέυει τις τρίχες και έχωνε το χέρι μέσα και έβγαζε και αυτές που είχαν ξεφύγει. :lol::lol:

Χαχαχαχαχα!!!!!!!Μπράβο τα καλά κορίτσια που καθαρίζουν, εμένα μόνο τα παπούτσια που έχουν κρόσια ή κορδέλες μου τακτοποιεί η ανεπρόκοπη....χαχαχα κ μετά δεν τα βρίσκω κιόλας!!! Λέτε να προσπαθεί να μου πει κάτι για το γούστο μου;

Να το κοιτάξεις το θέμα.....και αν ισχύει να την βγάλουμε στην τηλεόραση σε κάνα πρωινάδικο να μας δίνει συμβουλές μόδας. Θα βγάλουμε λεφτά μην το γελάτε καθόλου! ;):P

Γιάνναααααααααααααααααααα, χρειάζομαι τις επαγγελματικές συμβουλές σου ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζουμπουρλό δεν λες τίποτα. Ζουμπουρλούδι σκέτο! Όταν την είδα μέσα στην μπανιέρα δεν ήξερα τι να κάνω. Να την μαλώσω που μπήκε μέσα στις τρίχες ή να γελάσω. :lol::lol:

Παιδιά είχε χαζέψει με τις τρίχες εκεί μέσα και τις κυνηγούσε σαν δαιμονισμένο. :P

:lol::lol::lol:
τι να μαλωσεις μωρεεεε!!!ετσι οπως ειναι μονο να το ρουφηξεις και να το σκασεις ειναι..:rolleyes::rolleyes:

Γιάνναααααααααααααααααααα, χρειάζομαι τις επαγγελματικές συμβουλές σου ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εελαα!!!:blink::blink::blink:
τι παθαμε????????:blink::blink::blink::confused:

:lol::lol::lol:
τι να μαλωσεις μωρεεεε!!!ετσι οπως ειναι μονο να το ρουφηξεις και να το σκασεις ειναι..:rolleyes::rolleyes:

Που να το δεις τώρα που είναι δίπλα μου και έχει κουλουριαστει..... έχει πάρει και μια στάση....παιδιά θα την ζουλήξω δεν αντέχω. Προετοιμαστείτε ν'ακούσετε νιεεεεεεεεεεε γιατί μέχρι εκεί θα ακουστεί :P:lol:

εελαα!!!:blink::blink::blink:
τι παθαμε????????:blink::blink::blink::confused:

Κρόσια κ κορδέλες (όχι ταυτόχρονα) σε παπούτσια...πες μας τις σκέψεις σου κ τι σου λέει το ένστικτο του στυλίστα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back